Black Sequin Shorts Outfit Idéer

Black Sequin Shorts Outfit Idéer

Idag ska jag prata om de svarta paljett shorts som kan krydda dina street outfits liksom dina cocktail party outfits. Det är faktiskt ganska sällsynt att ett prickigt objekt som detta passar in i avslappnade kläder. Det är den delen jag älskar mest om de svarta paljett shortsen. Oavsett dina scenarier, vad du ska se är några av de bästa svarta paljett shorts som kan vara lämpliga för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svarta paljett shorts med kavaj och klackar


källa

Här är en mörk och elegant outfit som du kan bära på en cocktailparty om du inte bär kläder. Detta är särskilt lämpligt för chefer och chefer som älskar att klä upp sig. För att uppnå detta utseende, samla en svart kavaj med en koltopp. Kombinera dem med svarta paljett shorts och svarta öppna klackar för att komplettera den eleganta och kraftfulla outfit.

Svarta paljett shorts med en sköldpaddshals

svarta paljetter shorts turtleneck med en tight passform
källa

Här är en mycket mysigare outfit för de av er som vill se mer feminin och tillgänglig på ett cocktailparty. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart turtleneck med svarta paljett shorts. Använd svarta strumpor och svarta mockasko stövlar för att komplettera din outfit med en extra feminin touch.

Paljett shorts med en vit knapp-up skjorta och en svart kavaj

Paljett shorts vit knapp upp skjorta svart kavaj
källa

Detta är ett äventyrligt försök att införliva ett par svarta paljett shorts i en arbetsdräkt. Jag tycker att det är värt att försöka se om din arbetsplats tillåter dig att visa lite kreativitet på avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende, använd en svart kavaj med en vit knappad skjorta till toppen. Ett par svarta paljett shorts, strumpor och svarta spetsiga klackar är ett snyggt och snyggt sätt att komplettera din outfit.

Ljunggrå tröja med svarta paljett shorts

ljunggrå tröja svarta paljett shorts
källa

Ibland när du har slut på idéer om hur du utformar de svarta paljett shortsen. Tänk på hur du skulle utforma svarta skinnshorts eller till och med jeansshorts. Byt ut dem med de svarta paljetterna och resultaten är ofta överraskande bra. I denna speciella outfit skulle jag utforma de svarta skinnshortsen. Jag skulle ha dem med en ljunggrå tröja och ett par svarta läderstövlar. Med de svarta paljett shortsen ser outfit definitivt bra och unikt ut.

Silver och svarta paljett shorts med sammet kavaj

Sammetskavaj i silver och svarta paljett shorts
källa

För en djupare och mer sofistikerad look kan du bära en svart sammetblazer med en vit chiffongblus som topp. Koppla ihop dem med silver- och svarta paljett shorts, svarta leggings och svarta mocka stövlar för att se snygga och eleganta ut.

Vit tryckt avslappnad tröja med svarta shorts

vit tryckt sheater med avslappnad passform, svarta shorts
källa

För en avslappnad och konstnärlig look kan du bära en vit tröja med rund hals. Koppla ihop den med svarta paljett shorts och svarta ballerina lägenheter för en elegant finish. Du kan till och med bära en svart stickad mössa för att ge en fin och konstnärlig touch till kläderna.

Bär med en vit ärmlös knapp-up skjorta

vit ärmlös skjorta med knappar
källa

Det här är ett vackert och lekfullt utseende som påminner mig om en assistent. Det betyder inte något dåligt. Det betyder helt enkelt att utseendet är attraktivt och tar all uppmärksamhet från guiden om det behövs. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös skjorta med knappar och svarta paljett shorts. Använd svarta spetsiga tåpumpar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Tvådelad uppsättning med en långärmad svart paljettopp och mini-shorts

tvådelad uppsättning med långa ärmar och svarta minishorts med paljetter
källa

Här är en helt svart outfit som ser elegant och vacker ut. Det är perfekt att bära denna outfit på en cocktailparty. Du kan diskutera hur det faktiskt ser bättre ut än en cocktailklänning. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart långärmad paljettopp med matchande paljett-shorts. Koppla ihop dem med svarta anklar och klackar med öppen tå för att slutföra det här utseendet.

Silver- och svarta mönstrade shorts med paljetter och fuskpälsväst

silver- och svartmönstrade paljett shorts faux pälsväst
källa

Låt oss nu titta på denna unika lagerlagring. Bär en vit skjorta med knappar och en svart fuskpälsväst på toppen. Bär svarta och silver paljett shorts och lårhöga svarta mockaskor på botten. Använd en svart koppling för att lägga till en snygg twist på din outfit.

Bär med en Heather Grey långärmad t-shirt

ljunggrå långärmad T-shirt
källa

För ett mycket avslappnat och luftigt utseende kan du helt enkelt kombinera de svarta mini-shortsen med paljetter med en långärmad ljunggrå T-shirt. Underskatta inte denna enkla kombination. En avslappnad långärmad topp och mini-shorts gör att dina ben ser långa och smala ut. Du kan para ihop dessa bitar med svarta klackar med fotledsremmar för att komplettera utseendet.

Vit chiffongtopp med V-ringning och svarta minishorts

vit chiffong topp med V-ringning, svarta mini shorts
källa

Här är en svartvit outfit som kan få dig att se helt annorlunda ut men ändå vacker på ett cocktailparty. Bär en vit chiffongblus med V-ringning på toppen. Kombinera den med svarta mini-paljett shorts och svarta mocka ankelstövlar. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för en snygg touch.

Grön chiffongblus med svarta paljett shorts

grön chiffongblus svart paljett shorts
källa

För att skapa en mycket elegant och vacker arbetsdräkt kan du bära en grön chiffongblus och kombinera den med svarta paljett shorts. En svart ballerina-lägenhet och en svartvit handväska är det perfekta ackompanjemanget för din outfit.

Svart älskling Axelbandslös topp- och paljett shorts

svarta älskling axelbandslösa topp paljett shorts
källa

Här är en mycket enkel men väldigt sexig cocktailpartydräkt. För att slutföra den här klädseln, använd bara en axelbandslös svart topp och svarta paljett shorts. Koppla ihop dem med svarta klackar för att se fantastiska ut.

Bär den med en vit chiffongblus med vid ärm

vit chiffongblus med vida ärmar
källa

För att se väldigt naturligt och luftigt ut med de svarta paljett shortsen kan du bära en vit chiffongblus med vida ärmar som har en hög, låg klippning. För att lägga lite boho-stil till kläderna kan du bära svarta sandaler med rem.

Svart, halvtransparent chiffongblus med paljett shorts

svart chiffong halvblå paljett shorts
källa

Om du får ha på dig minishorts på ditt kontor på fredagar åtminstone kan du kombinera en halvskinnig svart chiffongblus med svarta paljetterade minishorts för att skapa en smart arbetsdräkt. Kombinera bitarna med svarta oxfordskor för ett snyggt utseende.

Hoppas du tycker om de svarta paljett shorts outfit idéer jag just delade med dig. Det är fantastiskt att se hur lätt det är att skapa en galen blickfångare som den här. Om du vill ha lite rolig styling, prova dessa outfitidéer ovan och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*