Black Ripped Jeans Outfit Idéer

Black Ripped Jeans Outfit Idéer

För dig som älskar att klä dig lite nervös då och då, kommer du att gilla dagens ämne om hur man stylar de svarta rippade jeansen. De rippade detaljerna får dig inte bara att se snygg och pojkaktig ut, den svarta färgen kan göra att din totala passform ser mörkare och svalare ut. Det finns så många bra sätt att utforma dem. För att inspirera dig till hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svart jeanskläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit chiffongskjorta med knappar och svarta rippade jeans och klackar med leopardtryck


källa

Låt mig börja den här listan med supercoola outfitidéer med ett svartvitt konstnärligt affärsavslappnat utseende. För att uppnå detta utseende, ha på dig en vit nedskjortad skjorta och svarta, lätt rippade, slim fit jeans. Kombinera dessa bitar med ett par ballerinor med leopardtryck och en quiltad svart läderväska för att se mer mogen och elegant ut.

Vit bekväm tröja med svarta jeans och gråa stövlar

vit bekväm tröja med svarta jeans och gråa stövlar
källa

För att se lite mer luftig ut är detta en lagerskiktad outfit som du kanske vill prova. Bär en vit tröja med avslappnad passform och toppa den med en fuskpälsväst. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå mocka ankelstövlar för att slutföra klädseln i stil.

Vit oversized t-shirt med svarta rippade jeans och canvas sneakers

vit överdimensionerad t-shirt med svarta ankelrivna jeans och canvas sneakers
källa

Detta är en så minimal och avslappnad street outfit som möjligt. För att forma denna outfit, ha på dig en vit, lite överdimensionerad t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans med en rippad fotled. För skorna kan du bära ett par ljusgrå och vita sneakers med låg topp canvas för att avsluta klädseln snyggt.

Vit, figur-kramande T-shirt med djup V-ringning och kraftigt rippade skinny jeans

vit, figur-kramande T-shirt med djup V-ringning och kraftigt rippade skinny jeans
källa

För att se sexig och tuff ut samtidigt är här en outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en vit t-shirt med en djup v-ringning på toppen. Kombinera det med ett par svarta skinny jeans med en stark rift. Bär ett par svarta öppna tåklackar för dina skor för att göra ditt utseende snyggt och elegant.

Kamelblazer med skuren vit blus och smala jeans med svarta anklar

Camel-kavaj med en beskuren vit blus och svarta skinny jeans
källa

För att få den snygga och avslappnade sexiga outfit kan du bära en vit beskuren blus med en beskuren, avslappnad kamelblazer så att toppen bara visar lite hud i midjan. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd vita låga sneakers för att komplettera utseendet på ett uppfriskande sätt.

Brun bomberjacka med en gråmelerad tröja

brun bomberjacka med grå ljungtröja
källa

För dig som gillar att se snygg ut men känner att skinnjackan är lite för formell för din smak. Du kanske vill ha en bomberjacka som den här istället. Kombinera den med en ljunggrå tröja med en avslappnad passform och svarta, kraftigt rippade skinny jeans. Bär en vit låg topp Converse för att hålla klädseln ungdomlig.

Rutig svartvit skjorta med knappar och rippade skinny jeans

svart och vit rutig skjorta med knappar och rippade skinny jeans
källa

Detta är en lite pojkaktig och konstnärlig svartvit affärsutrustning. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart och vit rutig skjorta med knappar. Koppla ihop den med svarta jeans. Bär ett par höga klackar med svarta och rosa färgblock och en svart läderhandväska för att se elegant och feminin ut.

Svart tröja med kraftigt sönderrivna skinny jeans och stövlar

svart tröja med kraftigt sönderrivna skinny jeans och stövlar
källa

För att uppnå detta helt svarta utseende kan du bära en svart tröja med rund hals och en svart ullrock. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läder Chelsea ankelstövlar för skorna. Slutligen lägg till en svart filthatt för att lägga till en konstnärlig touch.

Ljusgrå tröja med rippade jeans och klackar i leopardmönster

Ljusgrå tröja med en urringning, rippade jeans och klackar med leopardmönster
källa

Det här är en snygg och avslappnad street look i svart och grått. Det fina är att det är väldigt enkelt att ta av det. För att forma denna outfit kan du bära en grå och svart långärmad T-shirt med framficka och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita klackar med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Svart ullrock med fluffig turtleneck och kraftigt rippade jeans

svart ullrock med en fluffig turtleneck och kraftigt sönderrivna jeans
källa

För att uppnå detta grova och tuffa utseende kan du bära en svart ullrock med en rodnande rosa turtleneck. Koppla ihop dem med svarta, kraftigt rippade, smala jeans. För skorna kan du bära ett par pärlhöga klackar med spetsiga tår för att lägga till en elegant touch och skapa en intensiv kontrast.

Grå stickad tröja med ena axeln och grå mockaskor

grå stickad tröja med en axel och grå mockaskor
källa

För att uppnå denna lågmälda sexiga outfit kan du bära en ljusgrå tröja med en axel till toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par kängor i mockamocka med klackar för att se snygga och smala ut. Bär en svart läder crossbody väska för att packa upp din outfit.

Blushrosa tröja med rippade smala svarta jeans och stövlar

Blushing pink tröja med rippade svarta skinny jeans och stövlar
källa

För att uppnå detta minimalistiska och attraktiva utseende kan du helt enkelt ha på dig en rodnande rosa skön tröja till toppen och para ihop den med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Svart skinnjacka med rippade jeans och orange sneakers

svart skinnjacka med rippade jeans och orange sneakers
källa

Prova den här svarta och orange dräkten så att den ser mörk och skarp ut samtidigt. Bär en svart t-shirt med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med svarta jeans och ett par orange sneakers för att göra det coola utseendet.

Hoppas du gillar de svarta outfitidéerna jag just delade med dig. Se om du gillar dessa kläder som kan få dig att se smal och seg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*