Black Lace Kimono Outfit Idéer

När du säger kimono är det första som definitivt kommer att tänka på Japan. Detta plagg är en del av deras traditionella klädsel, så det är ingen överraskning. Men för några år sedan hittade kimonon sig in i modevärlden. Det är därför jag ska visa dig favoritmat från många fashionistas – den svarta spetsen kimono.

Denna spetskimono är bohemisk och väldigt snygg. Flickor bär den med många olika klädesplagg, jeans, shorts och klänningar. När det gäller mångsidigheten hos kimonor, passar den svarta färgen med varandra, medan spetsar är en elegant, delikat detalj. Denna häftklammer ger en kantig look när du utformar den på det sättet. Annars kan det till och med se väldigt avslappnat eller elegant ut.
Jag har förberett några av de bästa kläderna för dig. Låt oss ta en titt.

Allt svart allt + svart spets kimono

svart spets kimono allt svart allt
källa
Läder och spetsar i kombination gör att ditt utseende blir lite kantigt och stenigt. Den här tjejen vet definitivt hur man kombinerar dessa två material och gör ett utmärkt vardagligt utseende.
Hon kombinerar sin skinnjacka med en svart blus med V-ringning och läderjackor. Kimono är över blusen. Hon avrundade utseendet med en svart fedorahatt.

Helt svart allt med crop top + svart spets kimono

svart spets kimono helt svart gröda
källa
Detta är en annan helt svart outfit som ser annorlunda ut än den tidigare. Det är attraktionen hos svarta kläder. De tycker att de är desamma, men nyckeln är i olika kläder och detaljer.
Denna tjej valde en crop top, svarta jeans och ett uttalande bälte. Fransar ger en romantisk look. Denna outfit kan vara en bra idé för vilken dag, vår eller sommar som helst.

Skinny jeans + svart spets kimono

svarta kimono skinny jeans gjorda av spets
källa
Skinny jeans är min favorit häftklammer för en avslappnad vardaglig outfitkombination. De är ganska mångsidiga så att du bokstavligen kan välja vilken kropp du vill ha. Den svarta linnen passar perfekt med allt och är bekväm. I kombination med en svart spets kimono får denna look en helt ny bild. Glöm inte att fylla på den med remma sandaler och en svart väska.

Svart bohemisk + svart spets Kimono

svart spets kimono bohem
källa
Inte hatar mig eftersom alla dessa kombinationer är svarta. Ville bara visa dig hur de alla kan vara olika beroende på hur du utformar dem.
Svart spets kimono ser väldigt bohemisk och snygg ut. Du behöver också en fedora, shorts, en crop top och svarta fotkängor för att uppnå detta utseende. Denna look är perfekt för festivaler eller varma sommarkvällar.

Spetsdetaljer med blommor + kimono med svart spets

svarta kimono jean shorts av spets
källa
När du köper en kimono-look måste du ta hand om trycket och detaljerna. Blommiga sammetdetaljer på rent material ser väldigt vackra ut. Om det finns marginaler är det ännu bättre.
Du kan utforma den här typen av kimonor med valfritt klädesplagg. De ger varje kombination ett romantiskt och vårliknande utseende. Denimshorts med hög midja och vit spets topp är perfekta att kombinera med denna vackra kimono. Höga träklackar är en perfekt häftklammer.

Vita spetsdetaljer + svart spets kimono

svarta spetsar kimono vita detaljer
källa
Svarta kimonor kan dekoreras med vita spetsar. Det ser bra ut. Kontrasten mellan svart och vitt är vacker så tveka inte att kombinera dem.
Du kan återskapa det här utseendet genom att para ihop din svarta spets-kimono med en svart klänning och staplade halsband. Du kan välja ankelstövlar eller lägenheter.

Spets Crop Top + Svart spets Kimono

svart spets kimono spets bralette
källa
Om du är ett fan av sommarvädret och öppna musikfestivaler vet du att det här är ett fantastiskt utseende. Det ser boho ut, kantigt och i slutändan väldigt modernt.
Svart spetsbralette är för de modiga. Kombinera den med svarta shorts och en svart spets kimono för den ultimata eleganta looken. När det gäller skor kan du gå till knähöga stövlar eller ankelstövlar. Båda är stora kolumner i bohemisk stil.

Elegant utseende + kimono i svart spets

svart spets kimono elegant
källa
Du kanske trodde att du inte kunde bära en kimono för eleganta och formella tillfällen. Denna outfit kommer att visa dig fel. Allt svart, allt du kan ha på festen är ihop med en svart kimono.
Nyckelhålsblusen med vattenfallshalsring kombineras med lädershorts och kantiga plattformsklackar. Allt detta skulle normalt vara elegant utan kimono. Denna outfitkombination ger henne ett visst boho-överraskande utseende.

Rippade jeans + svart spets Kimono

svarta spetsar kimono rippade jeans
källa
Jag är inte ett stort fan av rippade jeans. Jag måste erkänna att jag förmodligen aldrig skulle köpa ett par som är mycket sönderrivet. Men vissa modeflickor vet verkligen hur man utformar det på bästa möjliga sätt.
Den här tjejen utformar sina skinny jeans med ett uttalande bälte, en svart camisole och en kimono. Kimonon är helt gjord av vackert spets som ser fantastiskt ut.

Grunge-look + svart spets Kimono

svart spets kimono grunge
källa
Det som är bra med kimonon är att du kan kombinera den med olika stilar. Därför kan du också bära den med eleganta eller kantiga kläder eller grungekläder.
Här kan du se att kimonon är utformad med en vit crop top och denimshorts med hög midja. Denna tjej valde en svart fedorahatt och ren blommig kimono. När det gäller skodon bör du gå efter något svart också – Dr Martens eller andra vinklade fotkängor.

Svart och vit kombination + svart spets kimono

svart spets kimono vit svart
källa
Du vet att jag älskar svartvita kombinationer. Om du gillar dem också, varför inte ta reda på hur man bär svarta och vita overaller?
Denna modeflicka valde en vit blus och svarta byxor. Hon designade det här utseendet med korkplattformsandaler och täckte det med en svart spets kimono.
Denna look är perfekt för vardagskläder. Sommaren kommer, så var beredd att hälsa på den!

Vit klänning + svart spets kimono

svart spets kimono vit klänning
källa
Den vita klänningen är en oundviklig bas för sommaren. Den ser fräsch och snygg ut och viktigast av allt kommer den att lyfta fram din solkyssade hud.
I kombination med en svart kimono med en ömtålig spets, är denna look perfekt för luftiga sommardagar eller nätter. Du kan kombinera dem med lägenheter eller sommarkängor.

Kolla också in alla andra stilguider som vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*