Black Duster Coat Outfit Idéer

Tillsammans med kamel trenchcoat finns det en svart dammrock. Om du undrar vad det är och hur det här objektet ser ut, oroa dig inte. Jag kommer att visa dig inte bara hur dammpälsen ser ut utan också hur du stylar den med häftklamrarna du redan har.
Det finns alltid den perioden på året som vi kallar övergång. Du känner den perioden mest av allt för att du inte har någon aning om hur du ska klä dig. Det är för varmt för en kappa, men inte så varmt för bara en skjorta. Det är där du behöver en dammrock. Du kan utforma den med jeans, tee eller någon annan avslappnad häftklammer. Men det kan också vara ett perfekt elegant föremål. Låt oss se tillsammans!

Monokromt utseende

svart dammrock svartvitt
Källa
Monokroma kombinationer kommer alltid att vara mina favoriter. Dessa utseende är vanligtvis utan tryck och detaljer eller någon annan typ av dekorationer. Denna outfit verkar väldigt avslappnad och bekväm. Du kan utforma det för många olika tillfällen. Personligen skulle jag ha det här även under arbetstid. Svart gör en perfekt balans med grått och vitt. Avrunda allt med svarta espadriller.

Lårhöga stövlar

svart dusterrock lårhöga stövlar
Källa
Lårhöga stövlar är vanligtvis gjorda av mocka och de är mycket smickrande för ditt ben. De ser perfekt ut med både jeans och kjolar. Det är för dig att bestämma vilken artikel du ska para ihop dina nya stövlar. Lägg din svarta dammrock på en fin och elegant turtleneck. Denna look är perfekt för arbete, affärsmöten och andra avslappnade aktiviteter efter jobbet.

Snörning kjol

svart dammskikt
Källa
Jag älskar lager och välbalanserade kläder. Olika längder ger dig komfort och ger dig ett elegant utseende. Så för att uppnå detta utseende måste du lägga ner en lång duschrock, svart topp, minikjol och lårhöga stövlar. Se till att mockakjol och stövlar är matchande. Om du undrar var du ska ha det här utseendet, sluta ifrågasätta. Du kan definitivt bära den här kombinationen för både avslappnade och eleganta tillfällen.

Tweed kjol

svart duster kappa tweed kjol
Källa
Tweed är mycket trendigt material. Allt du behöver göra är att försöka att inte se ut som din mormor. Om du vill att din tweed ska få en modern twist, utforma den som modebloggaren på bilden ovan. Hon lägger till den här transparenta väskan. Den rena trenden är väldigt het just nu vi pratar. Avsluta allt med remmar sandaler.

Blandning av sportig och elegant

svart duster kappa sneakers
Källa
På senare tid bär många tjejer sneakers även med eleganta klänningar. Det är en del av den nya atletiska stilen. Det är inte möjligt att tillbringa hela dagen i klackar, så se till att du köper en modern och snygg sneakers som du kan bära med jeans och duschrock, samt med klänningar och kjolar. Denna look är perfekt för helgdagar, promenader och picknick.

Randig svart dusterrock

svart dammrock randig
Källa
Randig duschrock känns som ett elegant föremål som du kan utforma för arbets- eller affärsmöten. Men om du väljer att bära det här utseendet med rippade jeans kan du enkelt förvandla ditt eleganta utseende till en avslappnad och elegant look. Lägg bara till en vit tee, svarta fotkängor så är du redo att gå.

Stor svart kappa

svart dammrock överdimensionerad
Källa
Har du någonsin provat något som är för stort? Personligen älskar jag överdimensionerade och bekväma föremål, mest för att de är mysiga och du kan bära dem hela dagen utan att känna dig tråkig. Den här kappan är rätt för dig om du har liknande saker som jag nämnde. Du kan forma denna dammrock enkelt – med jeans och svarta flats. Det kan vara ditt perfekta vardagliga utseende.

Helt svart i satin

svart dammrock helt svart satin
Källa
En lång satängrock måste se snygg ut, eller hur? Om du är ett fan av allt-svart-allt-kläder, bör du definitivt välja det här utseendet. Det är elegant och elegant – utan detaljer eller utskrifter. Svarta fotkängor ser väldigt bekväma ut, så tveka inte att köpa ett par av dessa. Om du undrar var du kan bära det här utseendet kan jag föreslå att du utformar det som ett vardagligt utseende, för eleganta tillfällen eller ditt kontor.

Vit klänning och bruna Chelsea stövlar

svart duster kappa vit klänning
Källa
Vita klänningar är perfekta för varm sommartid. Det är smickrande och snyggt, men framför allt får du dig att känna dig bekväm. Du kan dock vara kreativ och lägga den här klänningen i lager med fritidsdammrock. De bruna Chelsea-stövlarna gör din outfit ännu mer intressant. Prova det här utseendet när du behöver en avslappnad, avslappnad kombination för en promenad, picknick eller helt enkelt – för att ta en kopp kaffe.

Svart jumpsuit och Black Duster Coat

jumpsuit med svart dusterrock
Källa
Tillsammans med trenchcoat har alla modeflickor duschrock i sina garderober. Du måste veta det innan du väljer att köpa det. Som du ser passar den här kappan bra med alla andra häftklamrar. Om du bestämmer dig för att para ihop den med en jumpsuit, gå sedan till den lilla väskan också. Du vet att de är en stor trend för sommaren. Runda av allt med snygga höga klackar.

Grå och vit kombination

svart dammrock minimal
Källa
Detta är en mer minimalistisk outfit som kan hjälpa dig i alla situationer när du säger den berömda meningen: Jag har inget att bära. Ja du har! Lägg din dusterrock på med elegant och grundläggande grå tee, jeans och lägg till fina vita espadriller. Utseendet som du kommer att uppnå är avslappnat och elegant, men du kan också utforma det för eleganta evenemang.

Summer Duster Coat

svart dusterrock blommig baddräkt
Källa
Om du planerar din semester, låt mig bara visa dig något. Du trodde att du bara kunde utforma din damm som en vår- eller höstklädsel? Du hade inte rätt. Som du kan se kan du forma den här kappan som ditt strandtillbehör. Det verkar som om vi har hittat en annan användning för svart dammrock. Välj bara en intressant blommig baddräkt så är du redo.

Som du kan se är duster coat den perfekta produkten för övergångsväder. Du kan till och med bära den på sommaren över bikinin eller någon volangklänning.
Jag hoppas att du har gillat dessa outfitidéer som jag har förberett för dig. Follow It Girls-beställningar och köp en dammrock för dig själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*