Black Cropped Hoodie Outfit Idéer

Black Cropped Hoodie Outfit Idéer

Jag är ganska säker på att de flesta av er bär en svart huvtröja då och då. Det är något som är så lätt att bära och du är nästan garanterad att se åtminstone anständigt ut med det. Vad sägs nu om du utmanar dig själv att ha på dig något mycket liknande som är lite svårare att ta av, men som får dig att se snyggare och sexigare ut samtidigt? Låt oss försöka bära en svart beskuren huvtröja och se hur den ser ut på dig. För att få en bättre start har jag sammanställt några av de bästa svarta beskurna hoodie-outfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem.

Svart beskuren huvtröja med hög midja blå skinny jeans

svart beskuren huvtröja med hög midja och blå skinny jeans
källa

När folk hör ”beskuren huvtröja” går många bort från idén eftersom de inte vill visa mycket hud. Faktum är att du inte nödvändigtvis behöver visa så mycket hud. Till exempel kan du bära en svart beskuren huvtröja med smala jeans med hög midja och svarta läderstövlar. Jag tror inte att du behöver visa upp en halv tum hud i ditt midjeområde med denna snygga och lågmälda sexiga outfit.

Använd den med svarta byxor och en häl med öppen tå


källa

Svart huvtröja med svettbyxor & hög Converse

svart huvtröja svettbyxor hög topp Converse
källa

Ett av de mest naturliga sätten att bära den svarta beskurna huvtröjan är att bära den som en del av en helt svart sportig outfit. Använd den till exempel med svarta träningsbyxor och en svart high-top Converse för ett sportigt och reserverat sexigt utseende.

Svart beskuren huvtröja med mamma-jeans

svart beskuren huvtröja mamma jeans
källa

Även för dig som inte gillar att flagga din midja kan du alltid kombinera en svart, beskuren huvtröja med byxor med hög midja. I det här fallet, kombinera det med mamma jeans. Denna typ av klädsel kommer inte bara att få dig att se konstig ut, det skulle också visuellt flytta midjan uppåt och få dig att se smalare ut. För skorna skulle de vita sneakers vara perfekta för denna outfit.

Bär den med en svart skaterklänning

svart skridsko klänning outfit
källa

För en fin och ungdomlig look kan du bära den korta huvtröjan med en svart skaterklänning. Liksom många andra skaterklänningar är den här en midjeklänning. Lägg till nätstrumpor, svarta strumpor och svarta sneakers i ekvationen. Det är en outfit som gör att petite damer ser längre och smalare ut.

Svart tryckt, förkortad hoodie med läderbyxor

svart tryckt hoodie läderbyxor
källa

För ett snyggt och coolt utseende kan du kombinera en svart tryckt, beskuren huvtröja med svart läderjacka. Vita sandaler skulle vara de perfekta skorna. För att göra denna outfit mer elegant kan du knyta en rutig pojkvänströja runt midjan.

Tryckt, förkortad huvtröja med svarta jeansshorts

Tryckta korta jeansshorts med en förkortad huvtröja
källa

Medan den vita t-skjortan och denimshortsen i princip dominerar gatan på sommaren kan du sticka ut lite från mängden med ett helt svart sommarutseende. Använd en tryckt kapad huvtröja med svarta jeansshorts. För skorna, använd svarta sneakers för att bättre matcha det coola utseendet, eller bär vita sneakers för att se mer naturliga ut.

Svart tryckt huvtröja med jeansshorts

svarta tryckta jeansshorts med huva
källa

Liknar föregående outfit, men den här gången ersätts de svarta jeansshortsen med blå. Hela kläderna ser omedelbart lättare ut. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart förkortad huvtröja med grå löparshorts

svarta kortklippta grå löparbyxor med huvtröja
källa

Om du letar efter en outfit som du kan bära för enkla övningar som jogging eller aerobics, bör denna outfit övervägas. Den består av en svart, beskuren huvtröja och grå löpbyxor. Koppla bara ihop dem med vita sneakers så är du redo att gå.

Svart tryckt, förkortad huvtröja med baseballjacka

svart tryckt kort pullover baseballjacka
källa

Detta är en avslappnad street outfit som får dig att se ut som flickan bredvid. För en topp, använd en svart beskuren huvtröja med en svartvit baseballjacka. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta loafers för att komplettera outfit i stil.

Bär med vita jeans

vit jeans outfit
källa

Hittills är alla nämnda jeans antingen blå eller svarta. Det visar sig att kombinera en svart beskuren huvtröja med vita jeans ger ett bra resultat. De perfekta skorna för denna outfit skulle vara den svarta och vita Converse med låg topp.

Svart beskuren huvtröja med jeansshorts och vita sneakers

svarta, beskurna jeansshorts med huva, vita sneakers
källa

Denna minimala outfit är lätt min favorit på den här listan. Den består av en svart, beskuren huvtröja, jeansshorts och vita sneakers. De tre enkla bitarna har bara de perfekta färgerna och snitten för att smälta perfekt in i varandra. Resultatet är bara vackert och bedårande.

Slim fit kort hoodie med svarta joggebyxor

Slim joggerbyxa med korta huvtröjor
källa

För en mörk look som har en sexig touch kan du bära en smal svart beskuren hoodie med svarta byxor. Jag skulle rekommendera att du bär svarta sneakers för att hålla den svala och mörka känslan konstant.

Huvtröja med öppen rygg och svarta byxor

förkortade svarta byxor med öppen rygg
källa

Fram till denna punkt behöver du bara visa en tum av midjan med de ovan nämnda beskurna huvtröjorna. Men om du är stolt över din smala midja och letar efter en svart skuren huvtröja för att visa upp lite, så är här en med en rygglös snitt. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta byxor och vita sneakers för att komplettera det här sexiga utseendet.

Svart huvtröja med klockärmar och vita joggebyxor

Bell ärmar svart huvtröja vita träningsbyxor
källa

Detta är en mycket unik svart huvtröja. Det är en beskuren modell med klockärmar. För att ge huvtröjan ett kreativt och vackert utseende kan du bära den med vita träningsbyxor och vita sneakers. För att lägga till en extra konstnärlig och kreativ touch till utseendet kan du bära en grå stickad hatt.

Här är de svartklippta idéerna för hoodie-outfit som jag verkligen vill dela med dig. Jag är ett stort fan av dessa avslappnade kläder som har den minsta sexiga touchen. Om du vill utöka dina outfit-spel, prova några av de kläder som nämns ovan. De är verkligen inte så svåra att ta fram. Försök bara med dem och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*