Black Choker Dress Idéer

Black Choker Dress Idéer

Jag har ingen aning sedan när den svarta chokern blev en viktig del av modevärlden. Faktum är att en svart choker vanligtvis gör att en outfit ser mycket snyggare ut, vilket får mig att undra när den svarta chokern är borta. Vi är nu på den punkt där designers införlivar en svart choker i en svart klänning. En sådan klänning kallas vanligtvis en svart krage. För att ge dig några idéer om hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svart chokerklädsel till dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart choker miniklänning med en arm


källa

Jag har bestämt mig för att överraska dig lite, för att börja från listan. Istället för att visa dig en typisk design ska jag visa dig den här sexiga, svarta enarmiga choker-miniklänningen. Den asymmetriska designen får dig inte bara att se snyggare ut utan du kan också framhäva din vackra axel och krageben på ett elegant sätt. Du kan helt enkelt bära svarta ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Svart långärmad krage med en djup V-ringning och en figurklädd klänning

svart långärmad krage med djup V-ringning och figur-kramad klänning
källa

De flesta choker-klänningar är i själva verket djupa V-ringade klänningar fästa med chokers, medan vissa andra har en högre V-ringning. Denna sexiga klänning tillhör definitivt den tidigare gruppen. Det är en svart långärmad bodycon-klänning med en djup V-ringning. Använd den med svarta klackar på ankelremmen för att komplettera utseendet med elegans.

Svart choker hög midiklänning

svart choker hög split midiklänning
källa

För en något mogenare look, välj en svart midiklänning med hög split. En midiklänning känns ofta feminin och mogen och är inget undantag från denna chokerklänning. Du kan helt enkelt bära klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera outfit med elegans.

Choker kall axel bodycon midiklänning

Bodycon midiklänning med krage och kall axel
källa

Detta är en mycket unik choker-klädesign som du inte ser ofta. Den här svarta, figurkramande midiklänningen har en chokerhalsring som skapar en kall axelavskärning. Koppla ihop klänningen med svarta mockaskor för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

DIY choker av axelklänningen

DIY choker från axelklänningen
källa

Om du har en svart klänning och vill skapa ett mycket snyggt utseende, är det ett bra alternativ att göra din egen chokerklänning. Med andra ord, bära en svart choker som passar perfekt med din klänning. Du kan till exempel ha på dig en svart klänning från axeln med en svart choker och klackar i silver med öppen tå för att skapa ett fantastiskt utseende som får dig att lysa på cocktailparty och proms.

Svart choker wrap mini klänning

svart choker wrap mini klänning
källa

Om du tycker att en svart bodycon choker-klänning fortfarande är unik och sexig, hitta en version i form av en wrap-klänning. För att slutföra kläderna skulle antingen svarta eller silverklackar vara bra val.

Sockerklänning med chokerskift

Sammetsklänning i choker
källa

Den här klänningen är väldigt intressant. Den är gjord av sammet, vilket ska ge klänningen lite mer elegans. Samtidigt har den samma snittstil som en löst sittande t-shirtklänning som är tänkt att få den att se avslappnad ut. Med den snygga designen med chokerringning är den här klänningen väldigt snygg och unik. Använd den med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera denna snygga outfit.

Svart choker-t-shirtklänning med höga stövlar

svart choker t-shirt klänning overknee stövlar
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur man bär en svart t-shirtklänning i stil. Du kan bära den här svarta choker-t-shirtklänningen med svarta snäva höga mockaskor för att få en minimalistisk och vacker street outfit.

Spetsärmad choker-t-shirtklänning

Spetsärmad choker-t-shirtklänning
källa

Här är en söt liten svart klänning som är perfekt för dig som vill se bäst ut men vill vara lågmäld. Det är en vacker svart choker-t-shirtklänning med spetsärmar. Bär bara den med svarta öppna tåklackar för att ge en elegant touch på kläderna.

Svart blommig krage bodycon miniklänning

svart blommig choker bodycon miniklänning
källa

Fram till denna punkt har jag bara nämnt solida svarta klänningar. För dig som är mer i färg, här är en svart bodycon blommig choker klänning som du kanske gillar. Bär den med ett silverarmband och silverklackar med öppna tår för att göra outfit mer märkbart.

Svart blommig chokerskiftklänning med klockärmar

svart blommig chokerskiftklänning med klockärmar
källa

Här är en annan svart blomma choker klänning. Den här gången är snittet lösare och det har de feminina klockärmarna. Du kan bära den här klänningen som en del av en avslappnad street outfit genom att para ihop den med svarta läderstövlar.

Svart skiftklänning med öppna ankelstövlar

svart mantel mini klänning öppen tå ankel stövlar
källa

För ett minimalistiskt utseende kan du välja en svart choker-mantelklänning som inte är alltför sexig eller för mager. Det är en klänning som ser enkel och vacker ut men ändå är lätt att ta av. Komplettera din outfit med ett par grå ankelstövlar med öppen tå.

Spaghetti-rem choker bodycon spetsklänning

Spaghetti-rem choker bodycon spetsklänning
källa

Denna chokerhalsdesign är unik. Chokern är fäst vid spagettiremmarna i den här svarta, figurklädda spetsklänningen. Koppla ihop klänningen med svarta klackar i ankelbandet för att komplettera den här stilrena och underskattade sexiga outfit.

One Shoulder Bell Sleeve Choker Bodycon-klänning

en axelbandslös choker arm choker bodycon klänning
källa

För att se både sexig och snygg ut på ett prom- eller cocktailparty kan du bära en asymmetrisk bodycon choker-klänning med en axel. Den här klänningen har också en feminin detalj i sin enda klockhylsa. För att ge den här klänningen ett elegant utseende kan du helt enkelt bära ett par guldfärgade axelremmar med öppen tå.

Hoppas att du tycker om de svarta choker-kläddräktidéerna jag just delade med dig. Enligt min mening är den svarta chokerklänningen en trend som kommer att stanna här. Det är bara så snyggt och snyggt på grundnivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*