Black Bell Sleeve Dress Outfits

Black Bell Sleeve Dress Outfits

Ibland kan en liten detalj göra stor skillnad. Denna teori gäller även kläder. Den svarta klockärmklänningen är en fantastisk demonstration av detta. Klockärmarna gör att en klänning ser mycket mer attraktiv och feminin ut. Och det bästa är att det är väldigt enkelt att ta av det. För att ge dig några idéer om hur du utformar det, har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna för svart klänningdräkt. Låt oss nu titta på den här intressanta listan.

Skaterklänning i svart klockärm


källa

Slutligen, eftersom klockhylsorna är utsvängda ärmar, är det mycket meningsfullt att kombinera klockhylsornas design med en utsvängd miniklänning, även känd som en skridskoklänning, för att skapa en elegant och luftig känsla. Här är en underbar svart klockärmskridsklänning ihop med rosa klackar för att skapa en enkel och snygg business casual outfit.

Svart gungklänning med klockärmar och en floppy hatt

svart klockhylsa svängklänning floppy hatt
källa

För ett konstnärligt utseende kan du bära en svart klockärmad gungklänning och en svart floppy hatt. Komplettera outfit med ett långt, snyggt halsband och ett par nakna sandaler för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Bär med grå knähöga läderstövlar

grå knä hög läder boot outfit
källa

Detta är en svart skiftklänning med klockärmar. Det ser snyggt och avslappnat ut. För att bygga en cool outfit runt klänningen kan du bära en vit läderhandväska och ett par grå läder knähöga stövlar för att slutföra kläderna.

Bell Sleeve Swing Dress med spetsdetaljer

Spetsdetaljer i klockhylsa
källa

Klockhylsorna gör att en svart gungklänning ser redan mer feminin ut, men om du vill flytta kuvertet ytterligare, kommer det att hjälpa några subtila spetsdetaljer i ärmarna. Du kan se att resultatet ser ganska feminint och elegant ut. Du kan para ihop det med svarta öppna tåklackar för en elegant känsla.

Svart miniklänning i spets med filthatt

svart spets miniklänning filthatt
källa

Du har redan sett vad en subtil spetsdetalj kan göra mot en svart klänning. Den här gången, eftersom spetsen spelar en mycket större roll, blir klänningen bara så iögonfallande. För att uppnå detta vackra utseende kan du helt enkelt kombinera den svarta spetsminiklänningen med en svart filthatt. Använd rosa spetsiga tåpumpar för skorna för att lägga lite färg på kläderna.

Svart Mock Neck trekvart ärm Skater klänning

svart skridsko klänning med tre fjärdedelar ärmar
källa

Detta är en mycket enkel helt svart outfit. Men det är också en klassisk och tidlös outfit som du kan bära till formella evenemang och cocktailparty. För att uppnå detta mångsidiga utseende, använd bara en svart skaterklänning med klockärmar och svarta fotledsremmar och klackar med öppen tå. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta ankelbandsklackar.

Off The Shoulder Bell Sleeve Babydoll Mini Dress

Babydoll mini-klänning utan axel med klockärmar
källa

En cocktailparty är så kul att alla ska göra sitt bästa för att se bäst ut. För vissa människor betyder det att man bär djupa v-ringade klänningar för att visa upp sina kurvor. För vissa andra människor med vacker hud skulle off shoulder-klänningen vara ett utmärkt val. Denna off shoulder babydollklänning med svarta klockärmar är ett utmärkt exempel på en vacker och sexig off shoulder-klänning. Bara para ihop den med klackar i silver med öppen tå för att lysa på en cocktailfest.

Svart bodycon miniklänning

svart bodycon miniklänning
källa

För en affärsavslappnad arbetsdräkt är det en bra idé att välja en klänning med en plattare design. Du kanske till exempel vill ha på mig den här svarta kroppskrama miniklänningen med klockhylsor där klockhylsorna verkligen är så breda och överst. Koppla bara ihop klänningen med svarta spetsiga klackar och en svart handväska för ett snyggt och professionellt utseende.

Maxi Bell Ärmskiftklänning med stövlar

Maxi Bell Sleeves Sheath Dress Boots
källa

För en stilig street look, kanske du vill ha den här svarta maxiklänningen med klockärmar. Kombinera klänningen med svarta fotkängor och en plånbok i fuskpäls. Det är intressant att se hur dessa tre kontrasterande delar kan sättas ihop till en cool outfit.

Svart miniklänning med genomskinligt överlägg

svart mini gungklänning ren overlay
källa

Det här är en annan klänning som kan vara mycket märkbar vid en cocktailparty, men det kräver inte att du visar mycket hud. Det är en svart mini-gungklänning som kommer med ett blommigt meshöverdrag. Koppla ihop den med svarta öppna tåklackar med ankelband för ett absolut feminint och vackert utseende.

Svart skaterklänning med boho-stil halsband

svart skridsko klänning i boho stil
källa

För en boho street look kan du bära den här svarta skaterklänningen med klockärmar och ett långt boho-stil halsband. Kombinera dem med nakna sandaler för att få outfit att se lättare och mer feminint ut.

Svart skaterklänning med klockärmar och chokerhalsband

svart klockärmskater klänning choker halsband
källa

Ett snyggt och trendigt knep för att omedelbart få din outfit att se snyggare ut, bär en choker. Till exempel är den här svarta skaterklänningen med klockärmar ihop med ett svart chokerhalsband för att skapa ett snyggt och luftigt utseende. Para ihop outfit med ljusrosa klackar för att se super chic ut.

Djup midjeklänning med V-ringning och bralette

djup v-ringad rynkad midja minidress bralette
källa

Denna outfit visar ett mycket intressant sätt att skapa lager. Den svarta miniklänningen med klockärmar och djup V-ringning ligger över en svart bralette med en vågig kant. Tack vare den djupa V-ringningen kan kanten på braletten se ut tillräckligt för att outfit ska se väldigt sexigt ut. Koppla bara ihop kläderna med svarta klackar med öppen tå för att komplettera den här feminina och sexiga klädseln.

Off the shoulder svart spets klänning med gladiator sandaler

off shoulder svart spets klänning gladiator sandaler
källa

För en super chic street look kan du bära en svart axelbandslös mini-klänning. Klänningen ser väldigt attraktiv och sexig ut. Nu kan du ta kläderna till nästa nivå genom att bära ett snyggt och unikt par svarta gladiator sandaler.

Svart blommig klänning med klockärmar och choker

svartblommig choker med klockärmar
källa

Om du vill ha ett mer uppfriskande utseende kan du välja en svart blommig klänning istället för en helt svart. Här är en vacker blomma klockärmad klänning. Koppla ihop den med en matchande choker och vita sandaler för att se uppfriskande och vacker ut.

Här är de svarta klockhylsoutfitidéerna som jag verkligen vill dela med dig. Prova kläderna ovan och se om du kan ta ditt outfit-spel ännu längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*