Black Bell Bottoms Outfit Idéer

Black Bell Bottoms Outfit Idéer

Idag ska jag gå in på det mycket noga för att prata om ett mycket speciellt ämne, den svarta klockbotten. När du bär dem ser du väldigt unik, konstnärlig och elegant ut. När kan du bära den exakt? Du bär dem vanligtvis som en del av din affärs casual outfit. Dessutom kan du ibland bygga en halvformell eller cocktailpartydräkt runt dem om du parar ihop dem med rätt bitar. För att bättre visa dig hur du utformar dem, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svart klockbotten outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ullrock med svart klockbotten


källa

Låt mig börja den här listan över snygga outfitidéer med ett supercool helt svart utseende. För att forma det här utseendet kan du bära en svart blus med en svart lång ullrock för toppen. Koppla ihop dem med svarta klockbyxor så att de ser långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par spetsiga klackar i svart mocka. Lägg eventuellt till en svart stickad mössa om du vill hålla dig varm i kallt väder.

Orange huvtröja med svarta klockbottnar och stövlar

orange huvtröja med svarta klockbotten och stövlar
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på ett lyckligare och mer ungdomligt utseende. För att forma denna outfit, använd bara en ljus orange huvtröja för toppen för att naturligt fånga folks uppmärksamhet. Ett par svarta jeans och svarta läderstövlar är en snygg kombination av båda.

Grön t-shirt med svarta byxor i chiffong

grön t-shirt med svarta chiffongbyxor med klockbotten
källa

För att få den super luftiga och unika outfit som får dig att se bra ut på jobbet kan du bära en ljusgrön t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta chiffongbyxor med en klockbotten som är mycket unika och vackra. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Svart, långärmad, figurkramande topp med hög midja klockbotten

svart, långärmad, figur-kramande crop top med hög midja bell-bottnar
källa

För att slutföra denna lågmälda, sexiga, helt svarta outfit, lag en svart bodycon-beskuren tröja med svarta utsvängda byxor. Använd ett par svarta klackar för att få dig att se längre och smalare ut. Lägg till några guldarmband i mixen för att få mer uppmärksamhet.

Svart kavaj med klockbotten och choker

svart kavaj med klockbotten och krage
källa

Här är en superstilig unisexdräkt att bära för en cocktailparty om du inte vill ha en cocktailklänning den här gången. Bär bara en svart kavaj med ett par svarta byxor. Lägg till en slips eller svart choker i mixen för att se unik och konstnärlig ut. Använd ett par svarta höga klackar för att komplettera det fantastiska utseendet.

Svartvitt tryckt kimono med sammetslen klockbyxor

svartvitt tryckt kimono med sammetslen klockbyxor
källa

Detta är en annan mycket unik cocktailpartydräkt. Men den här gången är det ett damliknande utseende istället för ett mörkt, helt svart utseende. För att forma denna outfit kan du bära en svartvitt tryckt kimonojacka över en svart camisole. Koppla ihop dessa bitar med ett par svarta sammetklockbottnar och svarta balettlägenheter för att komplettera det anmärkningsvärda utseendet.

Vit, off-the-shoulder, beskuren blus med svarta, utsvängda byxor

vit kortärmad blus utan axel med svarta byxor
källa

För att uppnå den här sexiga och sexiga klädseln kan du bära en halvskalig topp för att visa upp dina axlar, krageben och lite av midjan. Kombinera toppen med svarta byxor. Lägg till ett par svarta fotkängor i mixen för en extra snygg touch.

Kort linne med svart urringning och figur-kramande klockbotten

kort, kort linne med en urringning och utsvängda byxor
källa

Här är en sexig helt svart outfit som du bara behöver göra är att visa lite hud i midjan. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart beskuren linne med svarta byxor. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att göra din outfit stilfull.

Svart kort ulljacka med röd rutig skjorta och klockformade byxor

svart ulljacka med röd rutig skjorta och utsvängda byxor
källa

Här är ett mycket snyggt och mörkt utseende som inte är så svårt att dra. Bär en röd och svart rutig skjorta med knappar och en kort svart ulljacka överst. Team dem med svarta flared jeans. Bär ett par svarta klackar med ankelstövlar med skorna så att du ser smal och attraktiv ut.

Svart filthatt med en ljusrosa blus och byxor med hög midja

svart filthatt med blekrosa blus och byxor med hög midja
källa

För att uppnå detta konstnärliga och lekfulla utseende kan du bära en ljusrosa långärmad topp med blommönster och en svart filthatt. Använd ett par svarta klockbottnar och ett brunt läderbälte för golvet för en snygg touch. Bär ett par bruna läderstövlar för skorna för att ge uthållighet till utseendet.

En axel tunikaklänning med svarta klockbottnar

Tunikaklänning med en axel och svart klockbotten
källa

Det här är en helt svart outfit. Till skillnad från andra helt svarta kläder ser den här ganska lekfull och reserverad sexig ut. För att uppnå detta kan du ha på dig en svart tunika-topp med en axel och svarta jeans. Kombinera dem med ett par svarta ballerinor och en svart filthatt. Lägg till lite färg i outfit genom att lägga till en brun läderhandväska.

Grå t-shirt med Super High Rise Black Bell Bottom Pants

grå t-shirt med superhöga svarta klockbyxor
källa

För att forma den här outfit som får dina ben att se superlånga ut är allt du behöver göra att välja en grå passformig t-shirt och stoppa den i svarta klockbotten. Bär ett par svarta läderstövletter med klack för att se ännu större och snyggare ut.

Kort t-shirt med rött tryck och svarta byxor

Röd tryckt kort T-shirt med svarta slitsbotten
källa

För att uppnå denna glada klädsel kan du bära en röd beskuren t-shirt och svarta klockbottnade flared byxor. Använd ett par svarta ankelband för öppen tå för att göra ditt utseende komplett.

Hoppas att du tycker om de svarta klockbottnarna som jag just nämnde ovan. Testa det och se om de här fantastiska kläderna passar din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*