Black Ballet Flats Outfit Idéer

Black Ballet Flats Outfit Idéer

Det finns föremål som du kan bära som kan se enkla, rena och eleganta ut på ett mycket platt sätt. De svarta lägenheterna är definitivt en av dessa saker. Bonusen är att styling är väldigt, väldigt enkelt. Du kan i stort sett ersätta dina vanliga höga klackar med ett par svarta balettlägenheter och få en tonad, mer lättillgänglig version av din vanliga outfit. Till exempel skulle en kombination av en vit skjorta med knappar, svarta chinos och svarta ballerinor ha sett väldigt minimal och vacker ut. För att visa dig fler sätt att utforma, kommer vi att visa dig några av de bästa svarta ballerina-outfitidéerna jag har samlat.

Grå tröja med smala jeans och svarta ballerinor


källa

Låt oss börja den här listan med outfitidéer med ett mysigt och avslappnat business casual look. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med svarta slim fit-jeans och ett par svarta ballerina-plattor för ett rent och elegant sätt att komplettera outfit.

Vit och svart horisontell randig mini-skiftklänning med halva ärmar och ballerinor

vit och svart horisontell randig mini-skiftklänning med halva ärmar och ballerinor
källa

Bär den här vita och svarta horisontella randiga mini-skiftklänningen för att uppnå det vackra och flickaktiga utseendet. Lägg till en quiltad axelväska i guld och svart läder för att se elegant och damlik ut. Bär ett par svarta läderballettlägenheter för att skorna ska se väldigt rena och minimalistiska ut.

Hel svart outfit med t-shirt, smala jeans och ballerinor

helt svart outfit med t-shirt skinny jeans och ballerinor
källa

För att få en cool och mörk outfit, här är en helt svart outfit som du kanske vill ha på dig. För toppen, använd bara en svart t-shirt. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att göra denna outfit mer elegant och professionell.

Svartvit randig t-shirt med motojacka och strappy ballerinor

svartvit randig t-shirt med motojacka och strappy ballerinor
källa

För att jämföra hur de svarta ballerina-lägenheterna jämförs med den vita, låt mig snabbt visa dig en outfit som innehåller de vita ballerina-lägenheterna. För att forma det här utseendet kan du bära en svartvit randig t-shirt med svart skinnjacka. Bär dem med svarta skinny jeans och vita remmar med ballett för en uppfriskande touch.

Vit och svart randig långremsväst med svarta ballerinor

randig väst med vita och svarta longline och svarta ballerinor
källa

För att forma denna supercoola och snygga lagerlagring kan du bära en vit och svart vertikal randig långfodrad väst över en vit avslappnad t-shirt. Bär den med svarta slim fit-jeans och svarta ballerina-plattor för ett snyggt och rent utseende. Detta är den perfekta klädseln för att träffa vänner.

Grå, halvgenomskinlig tröja med svarta jeans och remmar

grå, halvtransparent tröja med svarta jeans och remmar
källa

För att se sexig lågmäld ut utan att verkligen visa mycket hud kan du bära en grå, halvgenomskinlig tröja med en avslappnad passform över en svart kavaj. För resten av utseendet, gå till svarta skinny jeans och svarta strappy ballerinapumpar för minimalitetens fullständighet.

Grå och vit väst topp med scoop halsringning och kofta & denim mini-shorts

grå och vit väst topp med scoop halsringning, kofta och jeans mini shorts
källa

Detta är en mycket ungdomlig och attraktiv outfit som gör att du kan visa upp dina kurvor och långa ben. På toppen bär du en grå och vit randig västtopp med en urringning och en grå kofta. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Mörkblå skinnjacka med leggings och ljusrosa ballerinor

Mörkblå skinnjacka med leggings och ljusrosa ballerinor
källa

Låt mig visa dig en annan icke-svart balettlägenhet för jämförelse. För att forma denna mer damliknande outfit kan du bära en mörkblå skinnjacka över en tryckt tunikatröja för toppen. Kombinera dem med mörkblå leggings och ljusrosa ballerinor för en feminin touch.

Ullrock med jeans med raka ben och svarta ballerinor

Ullrock med jeans med raka ben och svarta ballerinor
källa

Här är en helt svart outfit som inte är så svår att ta av sig, särskilt på grund av att jeansen och toppen inte är smala. Bär en svart tröja med en svart lång ullrock för det här utseendet. Koppla ihop dem med svarta raka jeans och svarta balettlägenheter för att se rena och låga ut.

Vit knäppt skjorta med rippade jeans och svarta bandiga ballerinor

vit skjorta med knappar, rippade jeans och svarta ballerinor
källa

För att se enkelt och elegant ut kan ett par balettlägenheter verkligen hjälpa till. Till exempel genom att kombinera en vit, smal skjorta och svarta, rippade jeans. Outfiten ser bra ut, men du kan inte riktigt kalla den chic. Med de svarta ballerinorna med remmar uppgraderas kläderna definitivt.

Svart omslagsväst med leggings och ballerinor

svart omslagsväst med leggings och ballerinor
källa

Detta är en ganska fantastisk helt svart outfit som skiljer sig ganska från de typiska som är byggda runt en svart t-shirt eller knapp ned skjorta. Den här gången är toppen en svart ärmlös omslagsväst utan skjorta under. Kombinera västen med svarta leggings för att se smal och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderballettlägenheter med rundade tår för att komplettera klädseln på ett rent och snyggt sätt.

Grå V-ringad t-shirt med svarta och vita ballerinor med leopardtryck

grå V-ringad t-shirt och svarta och vita ballerinor med leopardtryck
källa

För att se elegant och snygg ut, här är en super minimal outfit som du enkelt kan ta av. För toppen bör du ha en stor grå V-ringad t-shirt över en svart topp med spagettirem. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta och vita leopardmönster för dina skor för att göra din outfit komplett.

Svart mini-skiftklänning med ballerinor i läder

svart mini-skiftklänning med ballerinor i läder
källa

För att se superminimal och mörk ut kan du bära en svart kortärmad miniklänning med en svart läderväska. Koppla ihop dem med svarta läderballettlägenheter för att komplettera outfit med lite mer nervositet.

Hoppas att du tycker om de svarta ballerina-lägenhetsidéerna jag just delade med dig. På ett sätt är svarta ballerinor lika mångsidiga som de vita sneakersna. Du behöver bara ha ett par av dessa i din garderob och den möjliga kombinationen som du kan bygga är obegränsad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*