Blå och bruna kök

Blå och bruna kök

Vi fortsätter att inspirera till din nästa köksrenovering, och den här gången pratar vi om ett mycket ovanligt färgschema som vanligtvis inte ses överallt: blått och brunt. Varför är det ett ovanligt färgschema? Eftersom varma och kalla nyanser vanligtvis inte förväxlas i ett rum, trots ett modernt tillvägagångssätt som säger att det är coolt, hoppar många husägare fortfarande över denna idé. Hur drar du ihop dessa färger korrekt?

Färger

Blå och brun handlar inte bara om att gunga blå och bruna skåp – du kan välja en mer intressant idé. Du kan välja blå skåp med bänkskivor med rikt fläckar – det här är din servering av brunt för att komplettera systemet, och en trähuv och / eller backsplash fortsätter kombinationen. Du kan också använda vintage koppar som nyans i brunt – gå till en koppar diskbänk eller backsplash, eller välja tegelväggar i kombination med blå skåp – gå för brunaktig tegel färger. Det är ganska svårt att arbeta med det här färgschemat. Så om du vill lägga till andra färger är klassiskt vitt eller svart en bra idé – den första som fräschar upp utrymmet och den andra som ger lite grafisk detalj.

Möbler och inredning

Välj stil för ditt kök och arbeta utifrån det. Om du till exempel har bestämt dig för en bondgård eller vintagestil är det en bra idé att gunga djupblå eller ljusblå skåp med färgade träbänkar. Lägg till mässing, koppar eller guld så blir ditt kök super chic. Om du vill bli knäppa kan du prova naturliga träskåp och ljusblå apparater – ett kylskåp, spis och andra. Ett modernt lantkök kan utrustas med blå skåp, vita bänkskivor och bruna tegelväggar och en backsplash. Kolla in fler idéer nedan och bli inspirerad!

Blå och brun köksdesignide
Blå Och Brunt Kök |  Hou
idéer om inredning av köksinteriör 2020 |  Moderna l-formade kök.
Blue & Brown Kitchen designat av Robin Siegerm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*