Blå köksdekorationsidéer

Blå köksdekorationsidéer

Blå är en färg som alla älskar – den har fantastiska nyanser som passar alla rum eller evenemang. Blå har blivit en populär färg för många designers och dekoratörer. De vaggar olika nyanser i rummen och husen som de designar. Blå passar bra med modern och vintage, industriell och glamour, kustnära och rustika och många andra rum. Det är väldigt avkopplande och helt tidlöst. Idag ska jag dela mycket blåögongodis för de av er som gillar blått: det här kommer att vara blåkök i olika toner. Låt oss börja!

Blå köksmöbler

Välj din blå färg och djärvt skaka sådana skåp. Allt är möjligt här, från mjuk pastellblå och ljusblå till kobolt eller marinblå. Ljusblå, lugn och andra fridfulla nyanser är perfekta för kustnära, rustika, illa chic och vintagekök, men naturligtvis kan du också rocka dem för andra stilar. Alla blå nyanser kan accentueras ännu bättre med mässing eller kopparhandtag och detaljer i köket. På det sättet ser det mer glamoröst ut.

Pastellfärger är perfekta för vintage, shabby chic, kustnära och andra stilar. De passar bra med vita eller neutrala bänkskivor med marmor eller kakelplattor. Mässing och koppar lägger till glamour och chic, och mosaikplattor är en bra idé att lägga till iögonfallande skåp.

Djärva blå nyanser som kobolt och elektro ser riktigt coola ut i retro- eller vintagekök och moderna kök också. Sådana skåp kan göras ännu svalare med backsplattor i vit marmor eller kakel och bänkskivor i vitt eller naturligt trä som ger en rustik touch.

Mörkblå nyanser är perfekta för moderna, industriella, vintage- och atmosfäriska kök. För att inte göra köket så mörkt kan du vagga vita plattor och marmor eller välja lugna gråtoner. Om köket är väldigt mörkt och du inte vill att det ska stjäla utrymmet visuellt, prova vita väggskåp och mörkblå på golvet – detta får köket att se ljus ut.

Blå köksöar

Om du inte är redo att vagga ett djärvt blått kök eller bara inte kan ändra färg just nu, prova bara en blå köksö. Detta är ett elegant sätt att ge köket en kust- eller kustkänsla eller lägga till en färgstark touch i rummet. Om det inte finns några andra blå detaljer här kan du ansluta köksön till rummet med samma bänkskivor. Njut av!

40 blå köksidéer - härliga sätt att använda blå skåp och inredning.
15 Blue Kitchen Design Ideas - Blue Kitchen Wal
20 underbara blå köksdekorationer för att lysa upp din D.
50 blå designdesigner för kök |  Härliga dekorationer med blått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*