Blå hemmakontorsdesigner

Blå hemmakontorsdesigner

Blå är en av de mest populära färgerna för hemmet där du inte bara vill ha några neutrala färger. Blå är avkopplande, lugnande och hjälper till att fokusera när du behöver det. Blå är ett perfekt alternativ för vissa färger som (vanligtvis) inte är för djärva och är mycket kompatibla. De kan kombineras med många andra färger. Idag vill jag dela med mig av några idéer om blåa hemmakontor – marinblå, ljusblå och till och med djärv om du älskar färg!

Färger och stilar

Det finns många nyanser av blått som du kan prova: ljusblå, pulverblå, lugnblå, äggblå, elektrisk, marin, midnatt och många andra. Du kan blanda och matcha blått med vitt och neutralt för att fräscha upp rummet, lägga till mässing, guld eller silver för att göra det blankare och mer glamoröst, eller till och med gå för galna färger som kombinerar blått med rosa eller fuchsia.

Blå kan integreras i de flesta dekorationsstilar: bondgård, modern, samtida, minimalistisk, art deco och många andra. Du kan reglera mängden färg du använder: hemmakontoret kan vara helt blått, du kan gunga på en vägg, några möbler och konstverk, allt beror på utseendet du vill skapa.

Möbler och inredning

När du har bestämt dig för vilken stil och nyans du vill, väljer du hur mycket blå du vill använda. Eftersom hemmakontor är praktiska utrymmen behöver du mycket lagringsutrymme och du kan lägga till förvaringsenheter över hela väggarna och måla dem din valda blå nyans. Ditt tak kan också göras blått, men kom ihåg att mörka nyanser får ditt rum att se mindre ut. Blå element fortsätter färgschemat för möbler och skapar ett djärvt, svartvitt utseende, årets trend. Neutrala eller kontrasterande möbler gör rummet mer iögonfallande.

16 blå hemmakontorsdesigner som kommer att fånga din E
Marinblå hemkontorsidéer |  Offition |  Övergångs hus.
Zebra Hide On Rug - Design, dekor, foton, bilder, idéer.
21+ blå hemmakontorsdesigner, dekorationsidéer |  Designtrender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*