Blå gula kök

Blå gula kök

Låt oss avsluta paniken och hitta en bra sak att hålla oss upptagna medan vi alla är isolerade. En renovering av ditt hem, eller åtminstone en renovering av vissa av dina rum, är en bra idé – dags att göra det du har skjutit upp länge. Idag ska vi inspirera dig att renovera ditt kök och göra det med en utraditionell och ganska djärv färgkombination – blå och gul.

Färgschema

I sig är blått och gult ett djärvt och ljust färgschema, även om du väljer ljusa nyanser kommer det att vara mycket märkbart. Om du älskar djärva färger, solgult och marinblått eller elblått om du vill ha pastellfärger, ser dessa färger också bra ut i mjuka och utspädda nyanser. Vad du kan lägga till dem Tja, dessa kan vara vita och grädde för ett modernt och friskt utseende, grå nyanser som perfekt kompletterar båda färgerna, olika nyanser av färgat trä och till och med svart – allt beror på vilken effekt du vill skapa.

Möbler och tillbehör

Nu när du redan har valt den stil du vill ha – rustik, bondgård, modern, minimalistisk, vintage eller på annat sätt – och ditt färgschema, är det dags att bestämma i vilka proportioner du ska använda båda färgerna. De flesta husägare föredrar att hålla skåp i en färg – gul eller blå. Om du är osäker på sådana ljusa nyanser kan du hålla skåpen neutrala och lägga till blues och gula med andra möbler och tillbehör. Din backsplash kan knyta ihop de två färgerna, liksom dina bänkskivor. Glöm inte att lägga till olika tillbehör och textilier i dina två färger för att göra utseendet sammanhängande.

Redaktörens val: våra favoritstugakök |  Stuga kök.
60 sätt att bli kär i ditt kök |  Blå kök.
Köksskåp Färgval |  Köksskåpets färger, blå.
Glada gul-och-blå kök för bokförälskelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*