Blå badrumsidéer

Blå badrumsidéer

En populär färg för heminredning, blå används ofta i badrum, eftersom det är en symbolisk färg för vatten. Dessutom är blå en mycket lugnande och avkopplande färg, och ett badrum är ett ställe vi definitivt vill att det ska vara. Jag slår vad om att ni alla har sett mycket blått i badrummen, och om du vill rocka några blå nyanser i ditt, gör det på ett icke-tråkigt sätt. Hur? Här är några idéer.

Väggdekoration

Väggdekor är det första som kommer att tänka på för att ge intresse för ditt utrymme och detsamma gäller badrum. Bestäm först vilken blå nyans du vill ha – marinblå är en klassiker och passar med vilken stil som helst, men vissa av er kanske tycker att den är för mörk. Ljusa och ljusblå toner skapar en avslappnad känsla och är särskilt coola för kustbad. Ljus turkos och blå accenter livnar upp i rummet. Om du är på humör för ett atmosfäriskt badrum, gå till midnattblått. Väggarna kan kryddas med kakel, tapeter och olika paneler. Här beror allt på vilken stil och utseende du vill ha. Var inte överst – du behöver inte alla väggar för att ha samma färg och material. Gör en accentvägg eller markera en dusch eller handfat med en sådan accent.

Möbler och inredning

Om du inte vill göra radikala förändringar, prova en blå fåfänga med det utseende och nyans du vill ha – du kan till och med göra en själv så att du inte behöver spendera mycket pengar och när du är trött på det bara förändra. Markera den med mässing, silver eller koppar accenter så att den ser mer elegant ut. Blå badkar och handfat är också välkomna om de passar din stil, men använd inte ett framför en blå vägg – de ser smaklösa ut. Kolla in fler idéer och bli inspirerad!

Topp 50 bästa blå badrumsidéer - Inredning i marintema.
13 idéer om blå badrum - blå badrum dec
Koboltblå badrumsdesignidéer, bilder, ombyggnad och inredning.
Topp 50 bästa blå badrumsidéer - Inredning i marintema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*