Biker Vest Outfit Idéer

Biker Vest Outfit Idéer

För att se snyggare och mörkare ut är det en bra idé att lägga till en cykelväst i din street outfit. I själva verket skulle jag hävda att cykelvästen är en av de enklaste läderartiklarna att ta av, ännu enklare än den svarta skinnjackan och damaskarna. Oavsett om du vill para ihop den med en skjorta eller tröja, kjol eller smala jeans, borde du kunna hitta något som passar dig i det här blogginlägget. Jag har samlat några riktigt fina outfitidéer till cykelvästar och nu vill jag visa dem för dig. Låt oss titta på dem.

Svart cykelväst med en ljusrosa chiffongblus och smala jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig kommer du att se massor av snygga och mörka outfitidéer här. För att starta den här listan vill jag visa dig en outfit som faktiskt har en damliknande touch. Bär en ljusrosa chiffong ruffleblus med en svart lädercykelväst för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta klackar med öppna tår för att se smala och eleganta ut.

Heather Grey Tee med svart lädercykelväst

ljunggrå t-shirt med svart lädercykelväst
källa

För att uppnå det enkla affärsavslappnade utseendet som uppenbarligen lutar sig mot den avslappnade sidan kan du bära en grå t-shirt med en svart lädercykelväst över. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny-fit höghusar och svarta balettlägenheter för att avsluta klädseln snyggt.

Lädercykelväst med vit tröja och svart minikjol

Läderväst med vit tröja och svart minikjol
källa

Låt oss nu titta på hur du ska vara uppmärksam på dina långa ben. Du kan också bära en svart minikjol, helst en läderkjol, och kombinera den med en vit stickad tröja och en svart cykelväst. Använd svarta strumpor och ett par svarta stövletter i läder för att se ut som dam och snygg samtidigt.

Svart och vit randig långärmad tunikatopp med cykelväst

svartvitt randigt långärmad tunikatopp med cykelväst
källa

För att forma denna avslappnade och luftiga streetoutfit kan du bära en vit och svart randig långärmad tunika-topp med svarta skinny jeans. Lägg till en svart lädercykelväst i mixen för att se supercool ut. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart väst med grå tryckt t-shirt och läderbyxor

svart väst med grå tryckt t-shirt och läderbyxor
källa

För att forma denna svarta och grå snygga och ungdomliga outfit kan du bära en grå och vit t-shirt med svart bikerväst över. För resten av kläderna, bär svarta läderbyxor och ett par svarta öppna anklar för att göra denna outfit snygg och snygg.

Svart läderväst med ärmlös chiffongtopp med vit halsringning

svart läderväst med ärmlös chiffongtopp med vit halsringning
källa

Kan du se ut damlik och mörk samtidigt? Det kan du ge dig på. Du kan också bära en vit ärmlös chiffongblus med en halsringning och en svart, lite överdimensionerad bikerläderväst. Kombinera dessa bitar med en brun, rak midi bomullskjol. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart cykelväst med vit tryckt t-shirt och grå mini-shorts

svart cykelväst med vit tryckt t-shirt och grå mini-shorts
källa

Det här är en mycket intressant idé som använder ett avslappnat shorts för att belysa ännu en aspekt av en cykelväst. För att forma detta avslappnade utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt med en lite överdimensionerad svart cykelväst. Kombinera dem med grå mini-shorts och ett par vita träningsskor för en avslappnad och luftig street look.

Ljusgrå långärmad bomullsklänning i bomull med lång läderväst

ljusgrå bomulls långärmad midiklänning med lång läderväst
källa

För att forma detta mysiga och snygga utseende kan du bära en ljusgrå långärmad midi shift-klänning. Bär en svart lång cykelväst över den för en snygg touch. För skorna kan du bära ett par svarta Chelsea-stövlar för att slutföra kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Svart cykelväst med vit t-shirt med scoop hals och blå mini jeansshorts

svart cykelväst med vit t-shirt med scoop-halsringning och blå mini-jeansshorts
källa

Här är en annan outfit som använder en mini-shorts för att se mer ungdomlig och snygg ut. I det här fallet väljs Blue Denim Mini Ripped Shorts. Kombinera shortsen med en vit t-shirt och en svart lädercykelväst. Håll skorna enkla för skorna genom att bära ett par vita sneakers.

Vit ribbad tröja med svart väst och infinity-halsduk

vit ribbad tröja med svart väst och infinity-halsduk
källa

Ett enkelt försök att göra din outfit mer tillgänglig och mysig är att bära en vit, tjock ribstickad tröja. Lägg till en svart lädercykelväst så att outfit ser snävare och mindre klumpig ut. För resten av kläderna, bär svarta läderbyxor, läderstövlar och en svart infinity-halsduk för att göra utseendet i stil.

Läderväst med svart långärmad T-shirt och långt halsband

Läderväst med svart långärmad T-shirt och långt halsband
källa

Här är en mycket enkel outfit som kan få dig att se smal och elegant ut. För att forma det här utseendet kan du bära en långärmad svart t-shirt med en lädercykelväst i lager. Lägg till ett långt silverhalsband för att se mer pojkigt ut. Lägg till ett par blåa skinny jeans och svarta läderstövlar till ekvationen.

Vit lädercykelväst med svart minikjol

vit lädercykelväst med svart minikjol
källa

Hittills har jag bara nämnt den svarta cykelvästen. Det finns verkligen några snygga vita cykelvästar som du kan få från marknaden. För att utforma, använd den bara med en vit ärmlös t-shirt och en minikjol i svart läder. Använd svarta läderstövlar för att komplettera detta minimala svartvita utseende.

Platt hatt med vit och svart blommabroderad långärmad T-shirt

platt hatt med vit och svart broderad långärmad t-shirt med blommönster
källa

För att bilda denna super unika outfit kan du bära en vit och svart randig långärmad, rosbroderad t-shirt med en svart cykelväst. Använd vita skinny jeans, svarta fotkängor och en svart platt hatt för att avsluta utseendet i stil.

Här är de coola outfitidéerna för cykelvästar som jag vill dela med dig. Prova och se om du kan fortsätta att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*