Betongmöbler tillbehör

Betongmöbler tillbehör

Betong anses vara ett av de mest hållbara och prisvärda materialen, och det har också en elegant modern smak. Det är därför det används så ofta i arkitektur och heminredning idag. Det är fantastiskt för områden med hög trafik och för fuktiga och smutsiga rum eftersom det är enkelt att underhålla och installera. Värmebeständiga beläggningar kan appliceras på betong för att säkerställa att delaminering, sprickor, bubblor och andra skador inte uppstår när din betong utsätts för mycket varmt vatten eller ånga.
Vi har redan talat om betong som ett populärt material för alla typer av heminredning, från ytterväggar till innertak. Idag vill jag fortsätta detta tema med mer konkreta dekorationsidéer, den här gången utan väggar eller tak, möbler, tak och tillbehör. Alla är supertåliga, vatten- och ångbeständiga, tinkerbara och ger ditt hem ett friskt, lakoniskt modernt utseende.

Badkar och handfat

Badkar och handfat med bänkskivor i betong är nu en stor trend. De ser väldigt ovanliga ut och kan fortfarande skapa önskad spa-atmosfär, inte värre än andra material som marmor eller sten. Sådana föremål ser ganska tuffa ut, de passar perfekt i ett modernt eller industriellt utrymme, men de kan också bli en del av något annat coolt rum, till och med ett marockanskt. Hållbarhet är nyckeln här eftersom badkar och handfat ska vara hållbara och vattentäta, och det är de också. Gör en bänkskiva i monolit med ett handfat för ditt badrum eller kök för ett coolt och friskt modernt utseende.

möbel

Möbler kan också vara gjorda av betong: du kan använda betongblock för nattduksbord, bord och andra saker. Bänkskivor i betong är lätta att sköta och extremt hållbara. Du kan därför använda dem på matbord, bänkskivor och bänkskivor för att göra dem hållbara eftersom de är väldigt fuktiga i båda rummen. Att täcka din köksö med betong är en perfekt idé att hålla den i gott skick under lång tid. Kaffe- och matbord med sådana toppar ser väldigt iögonfallande, fräscha och moderna ut, särskilt i kontrast till varma träslag.

Andra idéer

Med betong kan coola planteringar och krukor av alla typer och former göras. Det som är bra är att du enkelt kan göra vad du vill själv: det finns många självstudier att välja mellan, och alla är enkla nog. Betong kan användas för att skapa ljus i industriell stil, ljushållare, lyktor, olika dekorativa skyltar etc. Allt är upp till dig. Glöm inte att betong är många färger och kan dekoreras på olika sätt så att du inte blir uttråkad.

Betongrumsmöbler och inredningsdetaljer som framkallar slående grönt.
33 Trendiga betongmöbler och tillbehör - DigsDi
Betongkläder, möbler och tillbehör - Galle
Beton Deko - Kreativa och praktiska hemtillbehör, #acces in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*