Beskurna Blazer Outfit Idéer

Beskurna Blazer Outfit Idéer

För dig som vill klä dig elegant och snyggt för jobbet bör du redan känna till att ha på dig kavajer. Idag ska jag prata om den beskurna blazern, en väldigt intressant variant på de typiska blazrarna som kan få dig att se smal och unik ut. Det finns en skillnad i att para ihop en vanlig blazer med en beskuren. Med en vanlig ser det bäst ut om du kombinerar den med en skjorta med knappar eller en skjorta, medan den ser bra ut med en beskuren skjorta med en damliknande topp. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med några av de bästa idéerna för beskurna blazerkläder. Låt oss komma in direkt.

Vit mini-skiftklänning med blommönster och svart, beskuren blazer


källa

Låt mig börja den här spännande listan med outfitidéer med en damliknande och elegant business casual outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit blommig miniklänning med blommönster och toppa den med en svart beskuren kavaj för att se smalare och längre ut. Bär en rosa ankelrem med öppen tå för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Grön, beskuren mocka-fransjacka med vit linneskjorta


källa

Här är en lite snyggare business casual outfit som är lite tuffare. På toppen bär du en vit linneskjorta med knappar och en grön beskuren fransjacka. Använd svarta skinny jeans och svarta klackar. Bär en snygg svart läderhandväska för att ge din outfit elegans.

Svart korta kavaj med vit chiffongskjorta med knappar och blå jeans

svart, beskuren kavaj med vit chiffongskjorta och blå jeans
källa

Det här är en väldigt enkel och elegant outfit som du kan ha på dig för jobbet såväl som hangouts. Bär en vit chiffongskjorta med knappar och en svart, beskuren kavaj för toppen. Koppla ihop dem med blå midja med hög midja för att se smala och ungdomliga ut. För en mer uppfriskande look, komplettera denna outfit med vita klackar.

Grå kortklädd kavaj med vit wrapblus och smala jeans

grå, kortslutna kavaj med vit omslagsblus och smala jeans
källa

Här är en mycket snygg och lite unisex outfit. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en vit wrapblus med en grå beskuren kavaj för toppen. Använd den med blå skinny jeans, svarta spetsiga klackar och en svart läderhandväska för ett snyggt och rent utseende.

Grön kavaj med en ljusblå knapp-up skjorta

grön kavaj med ljusblå skjorta med knappar
källa

För att uppnå ett elegant och relativt färgstarkt affärsavslappnat utseende bör du prova denna outfit. Bär en ljusblå skjorta med knappar och en ljusgrön, beskuren kavaj för toppen. Bär dem med marina skinny jeans och bruna och svarta klackar för att komplettera utseendet.

Svart kappad kavaj med vit knapp-up skjorta

svart, beskuren blazer med vit skjorta med knappar
källa

Här är en svartvit outfit som kan få dig att se både elegant och konstnärlig ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit skjorta nedåt och en svart kappad blazer för toppen. Bär den med svarta chinos och svarta sandaler för att komplettera detta eleganta utseende.

Svart militärkavaj med korta snitt och rutig miniklänning i rosa figur

svart militär kavaj med kort snitt och rutig miniklänning i rosa
källa

Här är en svart, beskuren militärjacka. Låt dig inte luras av ordet ”militär” och tro att kavajen måste vara unisex. Du kan verkligen bygga en snygg outfit runt den genom att para ihop den med en rosa bodycon-miniklänning med ett rutigt bälte. Använd svarta klackar för att ge utseendet en särskilt elegant touch.

Bär den med en ljusrosa crop topp och svarta flytande minishorts

vit crop top och svarta, flytande mini-shorts
källa

Om du är nyfiken på hur en beskuren blazer och crop top skulle se ut tillsammans, har den här outfit svaret du letar efter. För att polera bort denna outfit, slå ihop en svart beskuren blazer med en ljusrosa crop top. Använd svarta flytande shorts och svarta klackar för att komplettera din outfit på ett ungdomligt och elegant sätt.

Blushrosa beskuren blazer med vit skjorta och svarta jeans

rodnande rosa beskuren blazer med vit skjorta och svarta jeans
källa

Denna outfit visar ett mycket vanligt sätt att utforma den beskurna kavajen. Den blushing beskurna blazern i rosa är ihop med en knapplös vit skjorta för att skapa snygga lager. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och leopardmönster för att se feminina och mogna ut.

Vit kort kavaj med svart crop topp och läderbyxor

vit kort kavaj med svart crop topp och läderbyxor
källa

Detta är en sexig och konstnärlig svartvit outfit som du kanske vill ha på dig på en cocktailparty för att ge människor en liten överraskning. För att forma denna outfit kan du bära en vit beskuren kavaj med en svart crop top. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och svarta klackar för att komplettera detta fantastiska unisex utseende.

Svart och vittryckt, beskuren blazer med en nedskuren väst

kortvarig svartvitt tryckt kavaj med lågklippt väst
källa

Om du är lite uttråkad av alla de fasta färgklippta blazrarna, hitta en mer kreativ svartvitt tryckt beskuren blazer här. Du kan bära den med en svart v-ringad västtopp och blå skinny jeans. Använd silvermetalliska spetsiga klackar för att se mer märkbara ut.

Rosa kappad kavaj med en rodnad chiffongtopp

grön, beskuren blazer med en rodnande rosa chiffongtopp
källa

Om du vill lägga till några rosa bitar i din outfit har du en god chans att göra just det. Till exempel kan du bära en rosa beskuren blazer över en rodnande rosa chiffongblus för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta klackar med öppen tå för att se mer elegant ut.

Blushing rosa blommig blazer med en vit minikjol med hög midja

rodnande rosa blommig broderad kavaj och vit minikjol med hög midja
källa

Detta är en väldigt ladylike och chic outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit skjorta med spetsknappar och dra en blushrosa blommig broderad beskuren kavaj över axlarna. Bär en vit minikjol med hög midja och vita klackar för att avsluta din outfit med en uppfriskande twist.

Gul och svart rutig kavaj med matchande minikjol

kort snitt gul och svart rutig kavaj med matchande minikjol
källa

Här är en super iögonfallande tvådelad uppsättning bestående av en gul och svart rutig, beskuren kavaj och en matchande minikjol. Bär den med en svart beskuren t-shirt och svarta läderklackar för att göra din outfit stilfull.

Kort blazer med blommönster och rosa pennkjol

Kort blazer med blommönster och rosa pennkjol
källa

För ett damliknande och elegant affärsavslappnat utseende kan du bära en ljusrosa chiffongtopp med en vit beskuren, blommönstrad kavaj för toppen. Bär dem med en rosa pennkjol och grå klackar för att komplettera denna look med elegans.

Hoppas att du gillar de beskurna blazer-outfitidéerna som jag just nämnde för dig. Om du vill se snygg och snygg ut bör du prova listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*