Beskuren skinnjacka Chic Ways Wear

Beskuren skinnjacka Chic Ways Wear

Läderjackan är definitivt en av de klädesplagg som kommer att hålla sig i stil för alltid. Det är en av de viktigaste häftklamrarna i alla garderober, oavsett om du är en tjej eller en pojke. Läderjackan är definitivt något du måste äga.

Den förkortade skinnjackan är en av de mest populära nedskärningarna av den ursprungliga klassiska läderjackan. Den passar perfekt till din figur medan du visar och framhäver din midja. Så utan tvekan bör du lära dig att kombinera och bära den med andra klädesplagg.

Vi ska ta en titt på de klassiska beskurna, som har väldigt små detaljer. Sedan går vi igenom läderjackor i en fin brun eller annan färg som också passar perfekt med resten av din outfit. Det här inlägget visar hur du skapar en balans mellan bakerstil och maxityllkjol, samt metalliska detaljer och casual plagg.

Om detta låter intressant för dig, rulla ner för att se vad jag har förberett för dig.

Läderjacka + jeans med hög midja och crop top

korta jeans
källa
Om du har bråttom och bara vill plocka upp och dricka ditt kaffe på språng kommer du att känna dig helt bekväm och avslappnad i denna outfit. Det tar inte mer än tio minuter att sätta ihop det hela: jeans med hög midja, vit crop-t-shirt och svart skinnjacka för finpapper.
Dessa bitar går inte bara bra tillsammans, men de gör dig också redo om du inte vet vad du ska ha på dig på morgonen.

Grön skinnjacka + vit t-shirt och jeans

kort läderjacka grön
källa
Den gröna färgen är tillbaka i trenden. Så om du vill lyssna på IT-tjejerna i höst, se till att du bär den här läderjackan.
Med den vita T-skjortan och de klassiska skinny jeansen ser du spontan ut och ändå väldigt elegant. För det är precis vad skinnjackan kommer att göra för dig: Den kan förvandla alla enkla kläder till en elegant och elegant.
Du kan säkert gå med ett par fotkängor eller lårhöga stövlar i en neutral färg.

Läderjacka + maxikjol

Maxikjol gjord av en förkortad skinnjacka
källa
Att bära transparenta kläder blev mycket populärt och sågs främst på gatan. Det bärs ofta av de mest kända modeflickorna.
Om du använder denna typ av plagg är din kopp te, överväga att para ihop en maxikjolkjol och en svart skinnjacka. Som du kan se finns det detaljer i metall och pärla på båda ärmarna. Så länge din jacka innehåller detaljer, lägg inte smycken runt halsen.

Läderjacka + randig skjorta

kortklippt skjorta med läderjacka
källa
Du har förmodligen insett nu att franska tjejer och deras stil är en enorm inspiration för mig. Jag försöker alltid visa dig hur enkelt det är att se ut så här och hur cool du kommer att se ut oavsett vart du går.
En av franska flickors favoritstycken är den randiga skjortan, speciellt när den är ihop med svarta byxor, ett bälte och svarta stövlar. Fullständigheten av det autentiska franska utseendet uppnås genom att ta på sig den sista pusselbiten – den korta skinnjackan.

Läderjacka + svart klänning

kort läderjacka svart klänning
källa
Alla modeflickor vet att den verkliga skönheten i den kompletta svarta outfit ligger i dess detaljer.
En beskuren jacka över den svarta klänningen med volangdetaljer på gnuggan är ett perfekt sätt att visa alla hur du kan se helt fantastisk ut, även om du bara bär en färg.
För att krydda denna kompletta svarta outfit, sätt på halsbandet med bruna detaljer.

Läderjacka + grå turtleneck

Turtleneck-tröja i en förkortad skinnjacka
källa
Den klassiska kombinationen av grått och svart är perfekt för arbete eller för sköna stadspromenader.
Byxans klockklippning är väldigt trendig den här säsongen. Så om du äger ett par från några år sedan, rengör dem och bär dem igen. Den här gången kan du göra det med stickad turtleneck och den svarta beskurna läderjackan.

Läderjacka + färgblockbyxor

beskuren skinnjacka färgblock
källa
Kan jag få några fler färger, snälla? På de kalla höstdagarna finns det ingen bättre terapi för att få dig i bättre humör än att ha varma och ljusa färger. Rosa färgade byxor med hög midja och svart bälte är perfekta för formella situationer, men också för en avslappnad kväll. En kort skinnjacka gör att dina ben ser längre ut.
Du kan också lägga till en väska i en varm färg. Precis som på bilden ovan där du kan se kombinationen av svart och orange.

Beige skinnjacka + vit t-shirt och jeans

beige läder beskuren jacka
källa
En beige skinnjacka kan perfekt ersätta den svarta.
Liksom svart läder passar brunt eller beige bra med ljusa och neutrala färger. Om du är trött på svart eller vill krydda dina kläder med olika färgkombinationer, tveka inte att köpa en av dessa bruna jackor.

Läderjacka + bruna stickade byxor

kort läderjacka bruna byxor
källa
Om du tycker att svart och brunt är de färger som inte bör kombineras, ta en titt på kläderna på bilden ovan. Färgerna går perfekt ihop och ger dig ett enkelt coolt och elegant utseende. Du ser ut som en fashionista från New Yorks gator.

Läderjacka + midiknappsklänning

förkortad midikjol i läderjacka
källa
Detta är ett mycket trendigt utseende som ses ganska ofta på gatorna i Paris strax innan landningsbanan dyker upp. Den superförkortade jackan kombineras med en blå knappknapp och midikjol, som också har knappar. Färgpaletten består av jordtoner och himmelblå.
När det gäller skor, kan midikjolen bära vintagesandaler i brun-kakifärg.

Om du fortfarande tycker att du inte ska köpa en kort läderjacka, förhoppningsvis kommer dessa outfitidéer att ändra dig. Du kan se att det är fullt möjligt att bära den varje dag, i kombination med jeans, byxor eller till och med för mer formella tillfällen, med klänningar, midikjolar etc.

Om du gillar det här inlägget kan du också kolla in de andra outfitidéerna jag har bloggat om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*