Bermuda shorts

Bermuda shorts

Bermudashorts, ofta kallade Bermudashorts, är korta fritidsbyxor för barn och vuxna. De ofta mycket färgglada shortsen brukar nå upp till eller strax ovanför knäet och är typiska semesterkläder, till exempel på stranden.

Klassificering av kategorin Bermuda shorts

Bermudas bärs av både män och kvinnor, med kvinnor som troligen tillgriper denna typ av benkläder främst av komfortskäl.

Ursprung och lokala kombinationer

Shortsen har fått sitt namn från ön Bermuda. De är inte förbjudna på fritiden utan bärs också på jobbet – inklusive av tjänstemän, poliser och andra statliga anställda. Dessa kombinerar också de luftiga byxorna

och slutföra klädseln

från.

På de centraleuropeiska breddgraderna är dock en bankman i glatt mönstrade Bermudas helt ofattbar.

egenskaper

Bermuda shorts bär vanligtvis som fritidskläder. Anledningen till detta är verkligen det bekväma snittet. Shortsen är skurna breda, benen bara knappt för knäna. Byxorna hålls på plats med midjeband, ofta med dragsko. Det finns smala fickor på sidan.

Tyger och design

Som en sommarartikel består de vanligtvis av

Detta är ofta tryckt med färgglada blommönster kända från hawaiiska skjortor, men det finns också svartvita modeller. Vanligtvis kombineras de med T-shirts och lätta sommarskjortor, som bärs av vissa män i höga temperaturer, men också ofta bärs ”topless”.

Bermuda-strumpor är rynkade på, hanfoten bör vara fri från textilier här.

För ett tag sedan var Bermudas också populära bad- och badtextilier, men nu är de inte längre välkomna i simbassänger eller simbassänger av hygieniska skäl. I Belgien är de till och med förbjudna för detta ändamål.

Hur man bär Bermudashorts (utan att se Dowd
INC International Concepts INC Denim Bermuda Shorts i kurviga.
Bristum veckad Bermudashorts med hög midja |  Vit |  G-Star RAW
Hur man bär Bermudashorts (utan att se Dowd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*