Bermuda Shorts Outfit Idéer

Bermuda Shorts Outfit Idéer

Låt oss vara tydliga från början. Bermuda är inte för alla. Du måste känna din kropp och vad som passar dig bäst. Efter det, prova eftersom det är en av de mest smickrande och praktiska bilderna någonsin.

”De heter så på grund av sin popularitet i Bermuda, ett brittiskt utomeuropeiskt territorium, där de anses vara lämpliga affärskläder för män när de är tillverkade av kostymliknande material och bärs med knälånga strumpor, en skjorta, slips och kavaj”, säger Wikipedia.
Flickor älskar Bermuda shorts. De bär den med enkla t-shirts, knappar och eleganta häftklamrar. I det här inlägget kommer du att se allt detta. Jag har förberett en hel del outfitidéer för hur man ska bära Bermuda shorts för olika tillfällen. Jag hoppas att du kommer att gilla henne lika mycket som jag. Låt oss börja.

Nödvändigt för sommaren

Bermuda shorts jeans
källa
Bermudashorts kan vara svåra att utforma, men lita på mig, och de är nödvändiga för varma sommardagar. Om du skulle välja mellan jeans och shorts, vilken väljer du? Bermudashortsen, i kombination med en vit linneskjorta och bruna lädersandaler, är den perfekta kombinationen för vardagskläder.

Svarta Bermudashorts och blå knapp nedåt

Bermuda shorts knapp ned
källa
Shorts kan vara olämpliga för vissa situationer, men Bermuda-shorts gör det definitivt inte. Deras längd innebär att du kan bära dem utan att oroa dig för att titta över linjen. Du kan stoppa i din randiga knappknapp, sätta på spetsiga tår och vara redo för vardagliga aktiviteter. Bekväm och snygg outfit inom tio minuter, eller hur?

Två tonig

Bermudashorts i svartvitt
källa
Du vet vad jag ska säga – svartvita kläder är de bästa. Och det är de verkligen. De tänker inte på att kombinera rätt färger och snitt. Bli minimal med två neutrala färger och oroa dig inte.
Du kan lägga till ett snyggt halsband och remsandaler för ett mer elegant utseende. Denna kombination kan också vara din inspiration för arbetskläder.

Blommor för våren

Bermuda shorts blommor
källa
Rödblommig Bermuda-shorts är en häftklammer som du kan ha på dig även under din arbetstid. De sjunger vårlåtar och ser väldigt bekväma ut. Du kan forma dem med en avslappnad och överdimensionerad randig topp och lägga till fler blommor genom att bära spetsiga tåskor och kopplingen med detta tryck.

Rak och minimal

Bermudashorts snyggt polerade
källa
Ibland vill du att din outfit ska se ren, polerad och klippa rak. Och det är helt bra. Du kan kombinera den här långa toppen i en snövit nyans med svarta Bermudashorts och nakna remmar. Denna look är perfekt för många olika tillfällen. Du kan utforma den för vardagligt bruk samtidigt som du lägger till några smycken för att göra det till ett fantastiskt formellt slitage.

Snyggt och modernt

bermuda shorts parisisk chic
källa
Tweed Bermuda-shorts är kanske de mest snygga som du kommer att se i det här inlägget. De ser otroligt eleganta och väldigt franska ut. I kombination med en svart kashmirtröja och en röd halsduk, ger den dig en viss parisisk flickchick. Du kan kombinera det med ett par bruna läderskor för det ultimata kontorsutseendet. Denna kombination är också perfekt för vardagen.

Allt vitt

Bermuda shorts allt vet allt
källa
Aimee från Song of Style Blog bär den här vackra vita kombinationen som en sommarkvällsdräkt. Var inte rädd för att bära vitt. Det är perfekt för sommar och varma nätter som du kommer att tillbringa i en öppen nattklubb.
Kombinera dessa vackra Bermudashorts och den korta t-skjortan med svarta remmar i sandalerna och lägg till ett attraktivt bälte.

Håll dig neutral

Bermuda shorts neutrala färger
källa
Ibland är det ett bra sätt att hålla kläderna neutrala och inte lika attraktiva. Du kan alltid lägga till lite färg, men nyckeln är att hålla det minimalt på rätt sätt. Denna outfit visar att det inte är en så svår uppgift. Svarta Bermudashorts, grå kavaj och vit skjorta, i kombination med svarta plattformsklackar och en olivgrön väska, är allt annat än tråkiga!

Sailor Stripes

Bermuda shorts ränder
källa
Blå och vita ränder är perfekta för sommaren. Du kan para ihop dem med en vanlig vit topp och de kommer fortfarande att göra ett uttalande i din outfitkombination.
Om du gillar att blanda material och tryck, forma dina randiga Bermudashorts med espadriller med djurtema. Det här utseendet är perfekt för promenader på stranden.

Silk Bermuda shorts

Bermuda shorts sidenblått
källa
Silke är ett av de mest smickrande materialen. Det ser lyxigt och sofistikerat ut. Silke används dock vanligtvis för att göra mycket avslappnade häftklamrar. I alla fall spelar det ingen roll, du kommer att känna dig fantastisk och se fantastisk ut.
Dessa blå Bermudas ser eleganta ihop med en crop top och svarta remmar sandaler. Lägg till en röd axelväska så är du klar!

Färgblock

Bermuda shorts färgblock
källa
Å andra sidan vill vissa tjejer att deras kläder ska vara iögonfallande. För att uppnå detta bär de vanligtvis ljusa färger eller bildar ett populärt färgblock med några fluorescerande färger åt gången.
Den rosa tröjan med ett super sött tryck kombineras med gula Bermudas och rodnande blå spetsiga tår. Jag måste erkänna att det här ser intressant ut, men jag är inte säker på att jag skulle ha det.

Håll det avslappnat

Bermuda shorts avslappnad
källa
Om du inte är så stor av ett fan av färgblock, finns det alltid utrymme för att komma tillbaka till grunderna. Svarta Bermudashorts, en intressant topp och strappiga höga klackar. Låt oss vara ärliga här. Du ser ut som en modeditor. Jag skulle gärna se ut som en av dem!

Sexig och elegant denim

Bermuda shorts denimskjorta
källa
Vem sa att denim inte kunde vara sexig? När du klär dig så här och parar ihop den med tryckta Bermudashorts har du allt du behöver. Drapera äggskalens vita kavaj över axlarna och dra på superhöga klackar.

skikten

Broderade Bermuda shorts
källa
Vita broderade Bermudashorts kombineras med en svart topp och täcks med spets under. Först kan denna outfit se lite förvirrande ut, men faktiskt är den väldigt modern och snygg. Du kan bära den vid många eleganta tillfällen – bröllop, cocktailparty och födelsedagar. Se till att skorna liknar dessa. Varför? Eftersom de absolut gör ett uttalande!

Bermuda shorts är definitivt en av de måste-ha shorts i din garderob. Det är mycket viktigt att utforma dem ordentligt eftersom deras längd kan vara lite komplicerad att bära.
Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer och jag hoppas att du kommer att försöka återskapa några av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*