Belysning med skulpturella kurvor

Belysning med skulpturella kurvor

Om du är ett fan av ultra-minimalistisk och djärv modern design, har jag ett stort urval av lampor till dig! NUR-samlingen av José Ignacio Ballester är ett effektivt, rent och minimalistiskt belysningsområde med eleganta linjer i upphängning.

NUR består av lampor i olika format, tak, bord och applikation, speciellt byggda på en lätt aluminiumprofil med en diffusor gjord av frostat polykarbonat och flexibel, vilket möjliggör kurvor och kurvor som kännetecknar deras design. Med två olika versioner, en i silver kombinerad med krom, med LED 3000k för en avantgarde och modern atmosfär. Och den andra, i brun oxid, med varmt ljus 2800k, för klassiska eller rustika omgivningar.

ONLY XL, en snygg uppsättning kurvor och kurvor, ritade av enkla och rena linjer som omsluter varandra med omsorg och känslighet. Detta skapar en attraktiv och elegant armatur med en minimalistisk komposition som kan producera varm och subtil belysning, men kraftfull och effektiv för att skapa en lugn och bekväm miljö för användaren.

NUR Lighting Collection med skulpturella kurvor - DigsDi
Dark Bronze Metal Mesh 3 Light Owen Taklampa från World Market.
Graffiti 5-ljus unik / Statement geometrisk ljuskrona.
Pin på Bean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*