Bell Bottom Jeans för kvinnor

Bell Bottom Jeans för kvinnor

Bellbuksens jeans är också kända idag som flare jeans. Denna typ av jeans var en stor trend på 70- och 80-talet. Gissa vad? Det är officiellt tillbaka på mode.

I år blev vi vana vid att se trenderna från 90-talet så det här verkar som en överraskning. Förutom kjolar och byxor gjorda av mocka och corduroy, samt byxor eller plattformsklackar, firade trenden att bära flare eller bell-bottom jeans en stor comeback från landningsbanor till gatustil den här säsongen.

Jag minns att jag hade utsvängda byxor i min grundskola. De var mina favoriter. Efter att ha upptäckt de smala jeansen hade jag aldrig på mig jeans med klockbotten igen. Synd.
Jag funderar definitivt på att bära dem igen, särskilt nu när de är tillbaka på högt sätt.
Låt oss se hur du kan forma, bära och kombinera jeans med bellbotten. Bläddra ner för de bästa outfitidéerna.

Klassiska jeans med klockbotten

Svart skjorta och jeans

klassiska jeans med klockbotten
källa
Detta är en väldigt enkel och mycket elegant outfitkombination samtidigt.
Allt du behöver för att uppnå denna outfit är en svart skjorta, jeans med bellbotten och fantastiska färgglada sandaler.
Det är så enkelt. Du kan bära denna outfit i en mängd olika situationer, från avslappnad till mer elegant. Det är en evig kombination.

Svart kavaj och jeans

Parisian Chic Bell Bottom Jeans
källa
Parisisk chic är lätt att uppnå när du bär flare eller jeans med klockbotten. De franska modeflickorna älskar det här plagget och bär det hela tiden.
Denna outfit inkluderar en kavaj, en blus och en trendig basker. Allt du behöver göra är att presentera dig på gatorna i Paris.

Turtleneck och jeans

Turtleneck med klockbotten
källa
Om du vill känna dig snygg och avslappnad har jag hittat en perfekt outfit för dig.
Detta är en enkel och avslappnad men väldigt chic outfitkombination som du kan ha på dig när som helst. Du kommer definitivt att känna dig väldigt bekväm och se trendig och enkel ut.
Kombinera dina jeans med bellbotten med den mörkblå turtleneck och vita sneakers.

Röd tröja och jeans

röd turtleneck med en klockbotten
källa
Detta är en utmärkt kombination att bära under arbetstiden. Det ser väldigt elegant och bekvämt ut så att du inte behöver oroa dig för det medan du gör dina sysslor.
Du kan bära både flats och superhöga klackar med denna outfit. Mitt förslag är att bära plattformssandalerna. Dina ben kommer definitivt att visas längre med dem.

Parka och jeans

Parka Bell Bottom Jeans
källa
Den militära trenden pågår fortfarande så om du gillar parkajackan är det fantastiskt.
Här kan du se klockbuksarna i kombination med den perfekta gröna parkajackan. Du får den perfekta höstdräkten för vardagen.
Du kan välja vilka skor du ska ha på dig. Mitt förslag är att bära höga klackar för mer eleganta evenemang eller sneakers och fotkängor för avslappnade evenemang.

Svart jacka och jeans

Bell Bottom Jeansjacka
källa
Mycket intressant svart jacka med silverdetaljer kombineras med jeans med klockbotten och stövlar med blockklack. Detta är en fantastisk outfit för vardagskläder, för att gå ut eller för kontoret. Det är verkligen en mångsidig outfit!
Istället för blockklackar kan du också bära läder, sneakers eller fotkängor.

Broderad kavaj och jeans

broderade jeans med klockbotten
källa
På kalla och gråa höst- eller vinterdagar är allt du behöver göra att dina kläder ser mer färgstarka ut. Det är exakt fallet med den här broderade färgglada blazern. Det höjer ditt humör direkt!
Kombinera dina utsvängda byxor och den här kavajen för ett boho-modernt utseende. Lägg till en väska eller ryggsäck så är du klar!

Blå denim och jeans

Jeans med klockbotten
källa
Dubbel denim trend är väldigt het den här säsongen. Varje it-tjej bär det, så borde du!
Kombinera din beige kashmirtröja med jeansen med utsvängda byxor och jeansblazern. Du kommer att se att denna outfit kan se fantastisk ut trots att det bara finns mycket denim i ett blick.

Svarta klockbotten jeans

Shearling jacka och jeans

svarta jeans
källa
Jag måste erkänna att alla svarta outfitkombinationer för alltid kommer att vara min favorit. Detta är fallet med outfit på bilden ovan.
Jag älskar den här mysiga och tjocka shearlingjackan och de svarta jeansen. Det är en fantastisk outfit när du behöver gå ut på kalla vinterdagar. Du kan bära stiletter för ett mer elegant utseende eller vita sneakers för en elegant och avslappnad outfit.

Kort grå kappa och jeans

grå kappa svart klockbotten jeans
källa
En annan outfit att tänka på om du letar efter något som håller dig varm på en kall vinterdag. Allt du behöver är en bra kort kappa, en svart tröja och svarta jeans med bellbotten. Allt svart igen, men inte tråkigt alls.

Poncho och jeans

Poncho Bell Bottom Jeans
källa
Den färgglada ponchon är ett idealiskt plagg när vädret inte är för varmt men inte heller för kallt. Du kan bära den över en t-shirt eller över en tröja. Hur som helst, när du parar ihop det med dina jeans med bellbotten ser du ut som en modern cowboy. Lägg till stövlar med en metallisk detalj så kommer du att rocka!

Kortklippta jeans

Turkos jacka och jeans

Kimono Bell Bottom Jeans
källa
Det bästa sättet att bära klockbotten är att hålla dem korta. Den viktigaste regeln är att välja rätt längd. Enligt modeguruerna är rätt längd precis ovanför fotleden.
Som du kan se på bilden ovan kombineras jeansen med mulorna och satinjackan och de ser fantastiska ut.

Grön bomberjacka och jeans

Bomber Jeans med klackbotten
källa
Denna outfit är ett fantastiskt “resande utseende”. Användbar för tider när du vill se bra ut och må bra samtidigt.
Kombinera din gröna bomberjacka med den svarta skjortan och korta svarta klockbotten. Resultatet: den perfekta outfit som kan bäras varje dag.

Vit kavaj och jeans

korta jeans med klockbotten
källa
När det gäller romantiska kläder har den här allt – den känsliga vita kavajjackan, beige sandaler och klockbotten.
Bär denna outfit på jobbet eller för ett romantiskt datum i en snygg restaurang.

Efter så många år av att ha på mig de smala jeansna erkänner jag att klockbotten inte är så lätt att kombinera och utforma. Men förhoppningsvis hittar vi vår inspiration tillsammans med dessa outfitidéer.
Hoppas du gillade de outfitidéer jag förberedde åt dig. Läs också de andra inläggen på outfitidéer på bloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*