Bekymrade Jean Shorts Outfit Idéer

Bekymrade Jean Shorts Outfit Idéer

Idag ska jag prata om hur man utformar de superpopulära nödställda jeansshortsen. Jag är inte säker på om vi kunde förutsäga decennier sedan att den här artikeln skulle kunna bli så populär. Det finns några super korta jeansshorts som är dåligt sönderrivna. Varför blev det inte populärt för tjugo år sedan och det blir så populärt idag. Min teori är att människor idag är mer benägna att veta hur man klär sig proportionellt, så de vet hur man använder den här produkten för att få dem att se superlånga och smala ut. Hur som helst, låt mig visa dig några av de bästa idéerna i jeansshortskläder som jag har samlat åt dig just nu.

Svart t-shirt med nödställda jeanshorts och koppling med leopardtryck


källa

För att starta den här listan över ungdomliga och supercoola outfitidéer, kommer jag att dela med dig en väldigt enkel och damliknande street outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med blå jeansshorts. Kombinera den med en leopardtryckskoppling och ljusrosa sandaler för en damliknande touch.

Vit spets halvärmad mock-halsblus med ljusblå denimshorts i distresserad look

vit spets, halva ärmar, mock-neck blus med ljusblå jeansshorts i distresserad look
källa

För att forma denna stilfulla men ändå pojkaktiga outfit kan du bära en vit spetsblus med en mock-halsringning och ljusblå nödställda jeansshorts. För skorna kan du bära ett par high-top converse i vitt för att se ungdomligt ut. Lägg till en marinblå basebollkeps för att ge utseendet en pojkaktig touch.

Vit tröja med blå jeansshorts från High Rise och en ljusrosa hatt

vit tröja med blå jeansshorts och ljusrosa hatt
källa

För att skapa denna uppfriskande outfit som är perfekt för våren kan du bära en vit mager tröja med en ljusblå, lätt desperat jeanshorts. Koppla ihop dem med ett par vita låga sneakers för att se extra ungdomliga ut. Slutligen lägg till en ljusrosa filthatt för att komplettera denna outfit i stil.

Vit Mock Neck Crop Top med blå shorts i hög midja

vit mock neck crop top med blå shorts i hög midja
källa

Detta är en sexig och ladylike outfit med låg vikt som är lite svår att ta av sig men ser så bra ut att det är värt ett försök. För att forma det här utseendet kan du bära en vit bodycon-crop top med en mock-hals och blå höghöns-shorts. Kombinera dem med ett par lårhöga stövlar med blå och svart leopardmönster för att packa kläderna super chic.

Vit bred halvärmad blus med blå nödställda jeansshorts

vit bred blus med halva ärmar och blå jeansshorts i bekymrad look
källa

För att få den uppfriskande outfit som är perfekt för en avslappnad strand hangout kan du ha en avslappnad vit chiffongblus på toppen. Kombinera den med ett par denimshorts med hög midja. Bär ett par kala sandaler för dina skor. Använd en halskorsväska för en uppfriskande finish.

Vit t-shirt med ljusblå jean shorts & grå hatt

vit t-shirt med ljusblå jeansshorts och grå hatt
källa

Detta är en mycket snygg och unik outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Bär bara en vit t-shirt med nödställda blå jeansshorts och ett svart läderbälte. Kombinera dem med svarta stövlar. Slutligen ha på dig en grå filthatt för att göra outfit mer unikt och konstnärligt.

Svart, utskuren linne med ljusblå jeansshorts

svart linne med halsringning bak och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå detta reserverade, sexiga och energiska utseende, kan du bära en svart, avslappnad linne med utskuren rygg och ljusblå jeansshorts i ett använt utseende som fokus för outfit. Koppla ihop dessa bitar med ett par vita låga sneakers för att få denna outfit att se extra ungdomlig och uppfriskande ut.

Svart t-shirt med blå jeansshorts och axelväska

svart t-shirt med blå jeansshorts och axelväska
källa

För att få denna vackra och minimalistiska outfit som du kan ha på dig både som en casual casual outfit och en street outfit kan du bära en svart t-shirt på toppen. Bär den med ett par nödställda blå mini-jeansshorts. Använd svarta balettlägenheter och en smart handväska för att göra utseendet komplett.

Mörkblå tryckt knuten blus med blå jeansshorts i bekymrad look

mörkblå tryckt knuten blus med blå jeansshorts i begagnat utseende
källa

För att få den lågmälda sexiga dräkten som är ett naturligt sätt att visa upp din smala midja kan du bära en marinblå halvärmad knuten blus och nödställda blå jeansshorts. För skorna kan du bära ett par nakna platta sandaler för en uppfriskande finish på kläderna.

Svart och vit blus med leopardmönster och ljusblå minishorts

Svart och vit blus med leopardmönster och ljusblå minishorts
källa

Det här är en mycket unik blus. Vanligtvis är en leopardtröja gul och svart. Men den här gången är det svartvitt. Du kan kombinera den unika skjortan med ljusblå jeansshorts med ett bekymrat utseende. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att slutföra kläderna.

Blå och ljusgul linne med sicksack och mini jean shorts

blå och ljusgul linne med sicksack och mini jean shorts
källa

För att få denna luftiga och uppfriskande outfit som är särskilt bra att ha på sommaren och våren kan du bära en vit, ljusgul och blå chiffonglinne med sicksacktryck. Kombinera toppen med en ljusblå distinkta denimshorts. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit crop topp med scoop halsringning och rippade jeansshorts och stråhatt

vit crop topp med scoop halsringning, rippade jeansshorts och stråhatt
källa

Låt oss nu titta på ett attraktivt och unikt semesterutseende. Du kan ha på dig en vit, kort linne med en låg urringning och blå denimshorts med begagnat utseende. Koppla ihop dem med rosa spetsiga klackar och en brun filthatt för att göra det här coola utseendet.

Vit chiffong slim fit skjorta med blå jeansshorts

vit chiffong slim fit skjorta med blå jeansshorts
källa

Detta är en väldigt minimal och uppfriskande business casual outfit. Du kan bara bära en vit smal skjorta med knappar och nödställda blå jeansshorts. Koppla ihop dem med en svart handväska och vita klackar för att slutföra kläderna.

Hoppas du gillar de desperata jean shorts outfit idéerna som jag just delade med dig. Försök med dem för att få fram den coola och ungdomliga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*