Beige Trench Coat Outfit Idéer

Beige Trench Coat Outfit Idéer

För de som inte känner till trenchcoaten är de som en lång, snygg och luftig kavaj. Och det finns en färg som ser perfekt ut med trenchcoaten, nämligen färgen beige. Idag ska jag prata mycket specifikt om hur man utformar den beige trenchcoaten, och de av er som gillar att klä sig luftiga kommer att älska den. Det är inte så svårt att utforma. Men du måste vara lite försiktig så att din outfit inte ser klumpig och klumpig ut. Vad jag ska visa dig är några av de bästa idéerna i trösklädsel för beige trenchcoat jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Beige trenchcoat med långt bälte och fotkängor

källa

En beige trenchcoat är perfekt för att bygga en snygg, skiktad outfit. Men till att börja med den här listan över snygga outfitidéer, ska jag faktiskt visa dig en outfit som använder en trenchcoat som en klänning. För att uppnå detta utseende kan du bära en beige trenchcoat med lång bälte och trycka på knappen för att bära den som en miniklänning. Under pälsen kan du bära en grå t-shirt med en rund halsringning och en svart minikjol. Bär stövlar i kolmocka med dina skor för en feminin twist.

Beige bältet trenchcoat med en svartvit rutig halsduk

beige trenchcoat med bälte och svartvit rutig halsduk
källa

Låt oss nu titta på ett vackert och elegant lager i lager. För att uppnå detta kan du ha en grå stand-up krage tröja, en beige trenchcoat och en svart och vit rutig halsduk för toppen. Koppla ihop dem med svarta sidenbyxor och svarta läderstövlar för att komplettera outfit i stil.

Vit turtleneck med beige trenchcoat

vit turtleneck med beige trenchcoat
källa

Du kan definitivt bära en beige trenchcoat som en del av din affärs casual outfit, och här är en snygg en som kombinerar det med några svarta och vita bitar. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit turtleneck med svarta skinny jeans. Applicera en beige trenchcoat på dessa delar. Lägg till ett par svarta besättningsstrumpor och svarta loafers i denna outfit.

Beige omslagsrock med svart turtleneck och läderjackor

beige omslagsrock med svart turtleneck och läderjackor
källa

För att se cool, mörk och lugn ut, kombinera trenchcoat med svarta delar. Du kan till exempel ha på dig en lång beige trenchcoat med en svart bodycon-tröja och svarta läderbyxor. Använd svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att komplettera din outfit i stil och femininitet.

Beige halvärmad lång trenchcoat med svart väst

beige lång trenchcoat med halva ärmar och svart väst
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig några mycket eleganta bälte-trenchcoats. Låt oss nu titta på en enklare, bältesfri trenchcoat. För att uppnå detta utseende kan du bära en beige halva ärm trenchcoat över en svart topp med en avslappnad passform. Kombinera dem med svarta chinos med raka ben och bruna mocka snörade kängor för ett mer elegant och feminint utseende.

Beige lång kappa med en ljusblå skjorta och rippade skinny jeans

beige lång kappa med ljusblå skjorta och trasiga skinny jeans
källa

För att se extra elegant ut på jobbet är här en outfit som du kanske vill prova. Bär en ljusblå knapp-up skjorta som är överdimensionerad och inte undanstoppad. Bär en beige lång kappa över den. Kombinera dem med marinblå rib och muddade skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att ge en snygg och professionell touch till utseendet.

Beige trenchcoat med chambray-skjorta & grå jeans

beige trenchcoat med chambray-skjorta och grå jeans
källa

Här är en väldigt snygg lagerdräkt som du kan bära för jobbet samt en gatoutfit. För toppen, skapa några snygga lager genom att bära en vit tee, chambrayskjorta med blå knapp och beige trenchcoat. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Beige midi-kappa med vit mini-skjortklänning

beige midikappa med vit miniklänning
källa

Du kan definitivt para ihop en beige trenchcoat med en klänning för att se mer ladylike och vacker ut. Till exempel kan du bära kappan med en vit miniklänning för ett luftigt och uppfriskande utseende. För resten av klädseln, använd rosa klackar med ankelband och en grå läderhandväska för att se super chic ut.

Lång trenchcoat med vit tröja och blå jeans

lång trenchcoat med vit tröja och blå jeans
källa

Detta är en mycket mysig och snygg affärsdräkt som känns precis rätt, inte för sofistikerad och inte för enkel. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit v-ringad tröja och en beige lång trenchcoat. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ljusrosa lägenheter för att göra outfit mer rent och feminint.

Maxi beige trenchcoat med chambray-blus

Maxi beige trenchcoat med chambray-blus
källa

Denna outfit använder en mycket uppfriskande och ungdomlig blå och vit färgkombination som passar bra med den beige maxi-trenchcoaten. Du kan enkelt kombinera kappan med en blå chambray-blus och vita skinny jeans. Para ihop dem med kamel mocka ankel stövlar för att se elegant och professionell.

Använd den med en vit skjortaklänning och beige-cut chinos

vit skjorta klänning och beige korta chinos
källa

Detta är en mycket unik outfit som använder det beige-på-beige-tricket som inte har visats i ovanstående kläder. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit skjortklänning med en lång knapp och en beige trenchcoat i midilängd. Kombinera dem med beige manschettchinos som passar perfekt med en kappa. Ett par solbränna mockaskor är ett underbart tillskott till ditt utseende.

Midi trenchcoat med mini blå denim kjol

Midi trenchcoat med mini-denim kjol
källa

För att få dina ben att se extra långa och smala ut kan du bära en beige, medellång trenchcoat över en vit skjorta med knappar och en minikjol med blå denimknappar. Se till att trenchcoaten är längre än kjolen så att du ser lång och smal ut. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att dina skor ska komplettera utseendet.

Beige trenchcoat med rippade blå jeans och sneakers

beige trenchcoat med rippade blå jeans och sneakers
källa

Detta är en mycket snygg och attraktiv outfit som kan användas som både en street och en work outfit. Använd en vit tröja med en beige trenchcoat och blå rippade skinny jeans. Team dem med en klassisk vit lågkonversation för en ren och snygg finish.

Beige lång trenchcoat med en helt vit outfit

beige lång trenchcoat med en helt vit outfit
källa

För att se snygg och luftig ut försöker vi använda färgen vit som primärfärg. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta med knappar och vita skinny jeans tillsammans med den beige långa trenchcoaten. Bär ett par ljusrosa klackar för att limma samman alla bitarna.

Lång beige trenchcoat med gröna byxor och filthatt

lång beige trenchcoat med gröna byxor och filthatt
källa

Detta är en mer konstnärlig outfit speciellt designad för dig som gillar att se annorlunda ut. För att forma det här utseendet, använd en vit nedskjortad skjorta och gröna chinos. Bär en beige lång trenchcoat över den. En svart filthatt och svarta loafers är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Här är de beige trenchcoat-outfitidéerna som jag verkligen vill dela med dig. Som du kan se är dessa kläder bara snygga och luftiga. Och viktigast av allt är att de verkligen inte är så svåra att skapa. Prova och jag är bara att du kommer att kunna utöka ditt outfit-spel, särskilt ditt work-outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*