Bedårande minimalistiska vardagsrumsmönster

Bedårande minimalistiska vardagsrumsmönster

Jag fortsätter att skämma bort dig med minimalistisk ögongodis, och dagens sammanfattning handlar om vardagsrum. Ett minimalt vardagsrum är ett absolut måste för alla moderna hem – en sådan lakonisk men ändå mysig plats är perfekt för att spendera tid bredvid en öppen spis eller ta emot gäster. Välj vita väggar så att ditt vardagsrum ser mycket rymligare och luftigare ut. Grått och svart kan användas som kontrast: en accentvägg, tak eller möbler, du kan också betona din spis med svart. Om du tycker att rummet är tråkigt, lek med texturer och material och lägg till några ljusa accenter – rött, koppar, grönt, blått eller någon annan färg. Kolla in idéerna nedan för att ta reda på hur du gör det i stil!

Färger och texturer

Vad är minimalistiska färgscheman? Först och främst är det svartvitt, ett klassiskt kontrasterande färgschema som fungerar för de flesta rum och kan göras mer lynnig eller neutral med bara lite svart. Grått och vitt är en mjukare version av klassiker, och du kan lägga till andra neutrala färger: beige, krämvit, sand och brunt. Om du föredrar atmosfäriska rum, välj grafitgrå och svart som basfärger för att lägga till ljusa färger. Ljusa accenter är lämpliga för alla minimalistiska rum. Tänk inte att minimalism handlar om monokromatiska utrymmen.

För att göra ditt minimalistiska vardagsrum mer fängslande, lägg till texturer: trä, plywood, fluffiga mattor, betong, tegel och läder. Var inte för tung med texturer: trä och plywood och en fuskpälsmatta kommer att göra, en enda vägg är vacker eller en betongkonsol är ett sött och djärvt objekt.

Möbler och inredning

En soffa eller kärleksstol är ett måste för ett vardagsrum. Du kan lägga till stolar eller fåtöljer, men de har alla en lakonisk design. Några minimalistiska soffbord – ett arrangemang – är en bra idé för ditt minimalistiska vardagsrum. Solstolar och hängstolar är valfria – om du älskar dem och förvaringsenheterna bör vara mycket eleganta eller till och med flyttas till andra rum.

Lägg till en eldstad för mysighet och placera ved bredvid den. Rockhänglampor eller ljuskronor för att skapa stämning i vardagsrummet och njut!

48 bedårande minimalistiska vardagsrumsmönster - DigsDi
48 bedårande minimalistiska vardagsrumsmönster - DigsDi
48 bedårande minimalistiska vardagsrumsmönster - DigsDi
48 bedårande minimalistiska vardagsrumsmönster - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*