Beach Coastal Entryway Designs

Har du en strand eller ett hem vid havet? Då designar du troligtvis alla interiörer för att matcha temat, och mindre utrymmen som badrum eller entréområden är också viktiga för att slutföra husets utseende.

Att utforma en strand- eller kuststilsingång är inte alls svårt: välj möbler som du gillar och behöver och gå till strandinredning. Om din entré är ganska stor, använd en bänk, pall, hyllor och ett konsolbord. Om det är litet, välj bara det väsentliga. Detta är vanligtvis en bänk och vissa förvaringsartiklar. Låt oss nu titta på hur konsoler och bänkar är utformade för att skapa en strandatmosfär så fort du kliver på den.

Beach entrékonsoler

Hur utformar jag ett konsolbord för en strand-, kust- eller sjöingång? Välj först ett stycke som passar ditt utrymme: ett vintagekonsolbord kommer att passa i ett vintage, sofistikerat eller luddigt chic rum, ett rustikt träkonsolbord är perfekt för en kust- eller rustik entré, och akrylbitar passar i ett modernt eller minimalistiskt utrymme. Om entrén är väldigt liten, ta ett konsolbord monterat på väggen. Häng lite strand- och havsinspirerat konstverk över konsolen. Du kan skapa en hel gallerivägg som kommer att vara ett trendigt inredningselement. Lägg till snäckskal, sjöstjärnor och koraller i valfri bildskärm – cloches, skålar, tallrikar, tallrikar, lyktor, flaskor och placera dem bara på konsolen. Häng en spegel med drivved och lägg till konstverk av drivved och voila!

Strand entrébänkar

En bänk är ett måste för även den minsta entrén. Välj igen vad som passar ditt utrymme perfekt. En träbänk är en idealisk bit. Varför inte en drivvedbänk? En vintage bänk med lådor är perfekt för ett vintage rum. Om ditt utrymme är litet, prova en inbyggd bänk. Lägg till tryckta kuddar, häng ett havsinspirerat konstverk över bänken och lägg några korgar under biten för förvaring. Häng eller placera några ankare på väggen och runt bänken, åror och rep. Njut av!

Kustkonsolbord  Kustens ingång, heminredning, strandhus.
Kustinredning Idéer Inredning och design DIY Shopping |  Kust .
Marinblå & vit randiga mattor |  Handla utseendet på dessa.
Everything Coastal ....: Idéer till Beach House Entry for Fall - 101.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*