Bästa sätten att bära lång cardigan tröja

Den långa koftatröjan är en vacker bit som du kan lägga till i din vanliga outfit och se bättre ut direkt. Jag ser inte det bästa sättet att uttrycka det, men jag tror att vad jag menar med att ”se bättre ut” betyder att det får dig att se mer bräcklig ut så att människor kan se att du bara känner dig väldigt bedårande och vill se och skydda dig själv. Jag tycker att det är en mycket magisk artikel och du vill definitivt ha en i din garderob. I det här blogginlägget ska jag dela några av de bästa långa cardigan-outfitidéerna med dig.

Tan lång koftetröja med jeans i hög midja

Tan Long Cardigan Sweater Jeans läker
källa

Låt oss börja med en outfitidé som är väldigt lätt att ta fram. Använd en solbränd lång koftatröja med jeans i hög midja och en vit t-shirt. Du vill också bära ett bälte och svarta sandaler med kläderna.

Bär med lederhosen

Lederhose Tan Long Cardigan-tröja
källa

För en snygg och feminin look kan du bära svarta läderbyxor och svarta klackar. De svarta läderbyxorna är en väldigt intressant bit som kryddar din vanliga outfit. Du kan hitta fler lederhosen-kläder i vårt blogginlägg om outfitidéer för leggings.

Mörkgrå stickad maxitröja

mörkgrå maxi lång kofta tröja
källa

En maxikardigantröja är en bra idé när du vill se mer konstnärlig och unik ut. Se till att du inte vill bära den till evenemang som innebär mycket att gå runt. Det är dock perfekt för en avslappnad husfest. Du kan bära en mörkgrå maxikardetröja med en vit t-shirt, jeans med hög midja och svarta klackar.

Bär med White Tee & White Jeans

vita jeans med lång stickad tröja
källa

Ett mindre populärt men vackert sätt att bära den långa stickade tröjan är att para ihop den med en vit t-shirt och vita jeans. För skorna, försök att matcha färgen på tröjan. Tvåfärgad outfit ser väldigt minimalistisk och elegant ut.

Bär med skjortklänning

lång cardigan tröja t-shirt klänning
källa

Om du vill se mer bräcklig och glamorös ut kan du prova att ha en svartvit lång koftetröja med en något kortare tröja klänning eller t-shirt klänning. Skiktningen kan göra att dina ben ser längre ut. Använd fotkängor för skorna.

Grå koftetröja med svarta lårstövlar

lång kofta med kofta
källa

Detta är en vacker outfit för hösten. Färgkombinationen är enkel och ren. Bär en ljusgrå kabeltröja med en kol-t-shirtklänning och svart över knästövlarna.

Color Block Long Cardigan-tröja

grå färg svart långstickad tröja
källa

Designen på denna koftetröja är väldigt intressant och ser också fantastisk ut. Den använder några grå färgblock med varierande grader av mörker. För att bättre visa upp tröjan är det att föredra att ha helt svart på insidan, med en svart topp, svarta skinnläder och svarta sandaler med klack.

Bär med lång randig skjorta

tröja tröja lång randig t-shirt
källa

För en riktigt kausal tjej bredvid kan du bära en koftatröja med en lång svart och vit randig T-shirt, jeans och svarta flats. Bär ett avslappnat långt halsband för att komplettera det här snygga streetlooket.

Randig koftatröja med jeansshorts

randig cardigan tröja jeansshorts
källa

Koftetröjor är perfekta sommar och vår. Du kan bära tunnare koftor med en vit t-shirt och jeansshorts. Koppla ihop den med klackade sandaler och ett halsband och sticka verkligen ut från mängden på en sommardag.

Bär med Black Skort

svart kofta tröja skort
källa

Inte bara passar långa koftor bra med shorts, de passar också bra med ett kort. Kolla in vårens outfit med en svart stickad tröja, grå t-shirt och svart kort. Använd svarta fotkängor för att göra denna outfit snyggare.

Bär med en svartvit randig t-shirtklänning

lång cardigan tröja svart vit t-shirt klänning
källa

Denna outfit är ett helt vackert sätt att bära den långa koftetröjan. Det kan också se reserverat sexigt ut, speciellt om du har fina ben. Bär bara en svart och vit horisontell randig t-shirtklänning och en grå stickad tröja som är något längre än klänningen. En svart handväska och svarta klackar med öppen tå gör att denna outfit ser ännu mer elegant ut.

Bär med halsduk och knähöga stövlar

lång kofta tröja sjal knä stövlar
källa

Detta är en fantastisk demonstration av hur man bär den långa tröjan för höst och vinter. Bär koftetröjan med en halsduk och knähöga stövlar för att hålla dig varm men inte se klumpig ut.

Bär med lårhöga stövlar och minikjol

lång cardigan tröja mini kjol outfit
källa

Jag vet att det är en minikjol, men ironiskt nog är det här en perfekt vinterdräkt så att du kan se vacker ut och sticka ut från mängden. Poängen är att du inte är rädd för att känna kylan från benen. Använd en marinblå eller svart kabeltröja med en svart tröja och minikjol. Kombinera outfit med lårhöga stövlar. En stickad mössa är det perfekta tillbehöret för denna look. Visa att bara lite av dina ben räcker för att få dig att glöda på vintern.

Bär med rutig pojkvänskjorta och fotkängor

lång cardigan tröja vänner skjorta
källa

Låt oss prata om ett riktigt avslappnat sätt att bära koftatröjan. Du kan bära den med en rutig pojkvänskjorta, smala jeans och fotkängor. Det är den perfekta kläderna när du bara vill klä dig avslappnat för att shoppa eller ta en snabb matbit på en snabbfotrestaurang.

Använd den med knähöga stövlar och en vit klänning

lång kofta tröja vit klänning knä stövlar
källa

En mycket minimal och vacker outfitidé är att bära koftatröjan med en vit miniklänning och knähöga läderstövlar. Det här blir en fantastisk höstdräkt.

Så det finns en lista över mina favorit sätt att bära den långstickade tröjan. Jag hoppas att du hittar några som verkligen passar dig och får dig att se vacker ut. Förresten, kanske du också vill kolla in mitt andra blogginlägg om långa ärmlösa koftor. Jag tycker att det är ett lika magiskt föremål som kan ta din outfit till nästa nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*