Bästa Khaleesi-hår på Game of Thrones

Bästa Khaleesi-hår på Game of Thrones

Om du föredrar att prova en ny sak kan du börja med den holländska flätan. Var och en av dessa flätor möts igen på hälften av ditt huvud, vilket resulterar i en långsträckt hästsvans. Varje fläta på vardera sidan av toppen består främst av franska repflätor. Återigen bör varje fläta mötas på baksidan av toppen.

Det finns ett oändligt antal olika strategier för att fläta håret och vanligtvis beror den typ av fläta du väljer på händelsen. Även om drottning Elsas hår verkar ganska orealistiskt omfattande kan du fortfarande återskapa hennes frisyr så länge du har långt hår. Det tar bara två minuter och är en perfekt frisyr för varje gång du kör sent!

Mångsidighet av alternativ för långt hår. Om du har långt hår kan du se helt annorlunda ut varje dag! Krulla återstående hår och du kan också gå. Börja med ett halvt hår nedåt i mitten och en inverterad fransk fläta på en enda sida. Denna frisyr kan vara en lek för dig. Då är denna frisyr alltid rätt utseende! Hennes flätade frisyrer är kanske de bästa frisyrerna som finns idag.

Det kraschar också irriterande fly-away från ögonlinjen. Pigtails är mycket skrymmande och ser väldigt rörigt ut. De kanaliserar den senaste utvecklingen under den bohemiska sommarsäsongen! Ingen renlighet krävs för flätan. Sansa är känd för sina sömnadskunskaper. Tyrion kan inte hålla sig borta från svårigheterna för alltid. Daenerys har massor av vändningar och flätor redo att ge oss alla massiva hårmål. Dany inser att han är en Khalasar-scout och att han eller hon är i stor fara.

Utseendet är faktiskt enkelt för regeringen och är ett sminkutseende utan smink. Denna steg-för-steg-handledning gjord av fashonikit är enkel att du bara får Sansas utseende. Det här litterära utseendet tar mindre än en minut och du kan experimentera och få det att se ut precis som du helt enkelt föredrar. Om du letar efter ett rättvist, feminint utseende är flätade halva frisyrer det bästa alternativet. Det är inte bara inspirerande. Oavsett vad du kommer att se chic och Shae-esque ut. Det är dags att kolla in de här vackra flätorna.

Oavsett hennes sadistiska karaktär på showen är Cersei inget skämt om stylingen. Den perfekta faktorn på detta sätt är sanningen att det inte behöver vara utmärkt för att se bra ut. Den stora minivridningen ger ett extra element till detta standardutseende. Upprepa steget ovan tills du har två vändningar på vardera sidan av håret. En underbar enorm båge tillsammans med en hästsvans skapar en underbar frisyr för en kvinna som reser mycket. Glöm inte att din outfit ska se sliten ut. Det är din enda accent som kommer till nytta regelbundet.

Khaleesis bästa ögonblick för Game of Thrones |  Hårstilar.
Bästa Khaleesi-hår på Game of Thrones |  Khaleesi hår, Khalessi.
Bästa Khaleesi-hår på Game of Thrones - fashiondiys.com 2020.
Varje ikonisk 'Game Of Thrones' frisyr |  Khaleesi hår, Daenerys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*