Bästa Kate Moss Street Style

Bästa Kate Moss Street Style

Katherine Ann Moss eller Kate Moss är en välkänd supermodell och företagsdame från England. Hon föddes den 16 januari 1974 i Croydon, Higher London, och hittades av Sarah Doukas 1988 vid 14 års ålder. Hon är också grundaren till Storm Mannequin Administration-basen vid JFK Airport i New York metropol. I verkligheten har hon fått utmärkelser för modellering och hon eller han blev en av de 100 mest inflytelserika människorna i världen 2007, Model Time Journal. Nu vill jag prata om Kate Moss Avenue-mode från den här supermodellen.

För övrigt introducerade Kate Moss modeikonen i samarbete med Calvin Klein. Just här vill jag presentera dig för den bästa Kate Moss street-stil som du bör prova. På grund av detta kan du kopiera massor av Avenue-mode från henne och bara några få som du kan se från filmen under. Så spara studien och prova en efter en av Kate Moss fascinerande sätt att kopiera. Njut av din tid!

I verkligheten har Kate Moss, som en supermodell, helt andra mode än andra hela tiden. Dräkten och den långa slipsen får henne att se trendig och trendig ut.

Dessutom bär ett annat Kate Moss Avenue-mode överdrivna stövlar. Exakt bär hon överdrivna mini-kjolar stövlar hela tiden. På grund av detta faktum verkar hon faktiskt som trendig hela tiden och du kommer att kopiera hennes mode.

Hittills har Kate Moss varit så skicklig på att matcha och matcha kläder. Titta bara på dessa två bilder. Och hon gör sitt röriga hår bra med sfärisk hatt, verkar coolt.

Förresten, inte bara gillar hon informellt mode, den långa klänningen gör att hennes avenymode också ser trendig ut. Så vad tycker du

Kate Moss Street Style With Hat 1 |  Kate moss street style, Kate.
TOPSHOP'S BÄSTA och 8 stilregler - Kate Moss säger ... - TrendSurviv
TOPSHOP'S BÄSTA och 8 stilregler - Kate Moss säger ... - TrendSurviv
KATE MOSS Street Style Muse - Erika Brechtel |  Kate moss street.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*