Bästa idéer för vandringsshortskläder

Det finns tillfällen när det är lätt att vandra eller bara vill promenera runt sjön eller vädret är för varmt. Kanske bär du vandringsbyxor istället för byxor. När jag bestämde mig för att skriva om detta ämne med outfitidéer till vandringsshorts, gav jag mig själv begränsningen att inte ta med jeansshorts, annars skulle det antagligen bara vara en lista över outfitidéer för jeansshorts. Vad jag menar med vandringsshorts är antingen khaki-shorts, lastshorts eller Bermuda-shorts, som också kallas promenadshorts. Låt oss nu dyka in i listan över de bästa vandringsbyxor.

Bermudashorts med ärmlös Heather Grey-topp


källa

Denna vandringsdräkt kan verkligen representera vad en vandrare ska ha på sig på sommaren. Detta är något mycket funktionellt, inget speciellt, men ser ändå anständigt och sportigt ut. Dräkten består av en ärmlös gråmelerad topp, khaki Bermuda shorts och vandringskängor.

Bär med långärmad t-shirt & blommigt huvudband

Långärmad t-shirt blommig handbandshorts
källa

Oavsett om du vill skydda armen från solbränna eller repor från trädgrenar, är det en bra idé att bära en långärmad topp. Som ett exempel kan du bära vandringsshorts med en långärmad t-shirt. Ett blommigt huvudband passar bra till denna outfit genom att lägga till en touch av avslappnadhet. Det är också till stor hjälp när du svettas som galen.

Cargo shorts med vit boho väst topp

Cargo shorts vit boho väst topp
källa

Det verkar nästan alltid fungera när du bär någon boho-stil i naturen. Det är lite förvånande att se att det också fungerar för vandringskläder. Du kan bara bära en vit västtopp i bohostil och para ihop den med lastshorts och vandringskängor. Med ryggsäcken och huvudbandet är det en funktionell och skön vandringsdräkt. Boho-touchen smälter bara perfekt in med resten av bitarna.

Rosa vandringsshorts med långärmad t-shirt

rosa khaki shorts långärmad t-shirt
källa

Denna outfit är Bermuda shorts i rosa, en färg som sällan ses i vandringsshorts. Jag vill inkludera denna outfitidé på listan, främst för att jag vill visa hur färgen rosa kan se riktigt bra ut och få den att sticka ut från mängden i utomhusmiljö. Det är därför du ser fler och fler rosa joggingkläder idag. Det är dags att lägga till mer rosa till vandringsdräkter också. Som ett exempel på en rosa vandringsdräkt kan du bära en långärmad t-shirt med de rosa vandringsshortsen.

Bermudashorts med tröja och vandringskängor

Bermuda vandringsshorts Kint tröja
källa

När det gäller väldigt enkel vandring eller en promenad runt sjön kan du skära ner sportigheten lite och lägga till en touch av elegans i din outfit eftersom du sannolikt inte behöver bära en stor ryggsäck. Som ett exempel på att bära i ett sådant scenario, överväga att bära en benvit stickad tröja med färgkoordinerade Bermudashorts och vandringskängor. Som jag nämnde i ett annat blogginlägg är vandringsskor lika vackra som de är funktionella. Kolla in det här blogginlägget för fler idéer om vandringsskor.

Bär den med en marinblå och vit randig tee och basebollkeps

svart och vit randig t-shirt vandring Bermuda shorts
källa

Denna outfit visar hur man ser sportig och vacker ut samtidigt. Bär en mörkblå och vit randig t-shirt med tre fjärdedelar på toppen. Bär den med vandringsshorts med vandringskängor och en skjorta runt midjan. Det utmärkta urvalet av tillbehör skiljer denna outfit från resten av listan. Tillbehören inkluderar solglasögon och basebollkeps. Skikten och färgerna på alla bitar verkar bara passa så bra. Det här är lätt min favorit outfitidé på listan. Om du någonsin har provat att se vacker ut med en ryggsäck vet du hur tung den är och du kommer att förstå varför jag älskar den här outfit så mycket.

Vandringsshorts med svart V-ringad t-shirt

Vandringsshorts svart t-shirt outfit
källa

Ibland, för ett enkelt sätt att gå, kan du hålla saker riktigt enkla genom att bära en skjorta med vandringsshortsen. Du kan till exempel ha på dig shortsen med en svart V-ringad t-shirt och sneakers. För att vara ärlig räcker det ofta med sneakers när det gäller vandring så enkelt. Ibland är vandring intensiv för att hålla kroppen och sinnet i form, ibland kan det vara väldigt enkelt att vandra och du kan bara andas lite frisk luft och rensa lite.

Svarta promenadshorts med randig västtopp

svarta vandringsshorts med randig västtopp
källa

Som ett annat exempel på en lätt vandringsdräkt kan du bära en randig västtopp med svarta vandringsshorts och sneakers.

Knälånga shorts med vit västtopp

Cargo knälång shorts för vandring
källa

Om du vill ha mer skydd för dina ben från repor av stenar och växter medan vädret är för varmt för byxor, kan du bära knälånga shorts. Du kan enkelt kombinera den med en vit västtopp, vandringskängor och en ryggsäck.

Bär med en ärmlös jeansskjorta

ärmlös jeansskjorta Bermuda stövlar
källa

Här är en kreativ outfit som ger en jeansskjorta till vandringsvärlden. För att uppnå detta behöver du antingen en ärmlös jeansskjorta eller en kortärmad skjorta som du kan rulla upp ärmarna och skapa din egen ärmlösa skjorta. Kombinera bara skjortan med khakibyxor och vandringsskor. Skjortan ser förvånansvärt bra ut och passar bra till resten av vandringsdräkten.

Khaki vandringsshorts med grå tryckt t-shirt

Bermuda vandringsshorts grå t-shirt
källa

Ibland, om du tycker att t-shirt och shorts combo är för tråkigt, kan du faktiskt göra något åt ​​det genom att bära en tryckt t-shirt istället för en solid t-shirt för att förmedla ett budskap eller helt enkelt för att se söt ut med den tryckta grafiken .

Hoppas du gillar den här listan med idéer för vandringsshortskläder som faktiskt inte är så lätta att sätta ihop när jag tvingar mig att inte ta med jeansshortsen. Om du gillar ett blogginlägg som det här kan du också navigera på vår webbplats för att upptäcka tusentals fler outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*