Bästa idéer för pojkvänströjor

Bästa idéer för pojkvänströjor

Pojkvänsmodetrenden, ledd av pojkvänjeans, spelar en viktig roll i den moderna modevärlden. I synnerhet är trenden en stor del av casual kläder för kvinnor. För de av er som inte redan vet betyder pojkvänskläderna i princip kläderna som tycks lånas från vänner. Till exempel är pojkvänens jeans vanligtvis jeans som är avslappnade och rippade. I det här blogginlägget ska jag prata om en populär bit pojkvänsmode: pojkvänströjan. Betydelsen av pojkvänskjortan är en skjorta för kvinnor som är något lös, överdimensionerad och har en något maskulin design. Nedan ska jag dela med dig några av de bästa exemplen på pojkvänströjor och hur man utformar dem.

Bär en pojkvänstreckad skjorta med jeans

röd och svart pojkvän plädskjorta

källa

Boyfriend’s Plaid Shirt är den mest ikoniska pojkvänens skjorta. Även om många olika färger fungerar bra är den röda och svarta rutiga skjortan den klassiska. För en superavslappnad look, kombinera bara rutan med skjorta, jeans och sneakers. Detta är en outfit som handlar mer om att känna sig bekväm och se ut än att försöka se vacker ut. Vi har alla de dagar då vi vill ta en snabb matbit i närbutiker eller snabbmatsrestauranger när allt du vill är att klä dig riktigt avslappnad och se genomsnittlig ut.

Bär en pojkvänstreckad skjorta med jeansshorts

svart röd pojkvän pläd skjorta jeansshorts

källa

Med samma pojkväns rutiga skjorta är det en enorm skillnad att byta ut jeansen med jeansshortsen. Denna outfit är subtil men ändå vacker. Håll skjortan lätt över jeansshortsen för en sexig look. Denna outfit fungerar särskilt bra för dig som har fina ben men inte har den perfekta midjan. Det betonar bara dina ben.

Bär med läder kjol

Pojkvän plädskjorta läder kjol

källa

Som ett mer unikt och mörkare sätt att utforma den pojkvänstreckade skjortan kan du para ihop den med en läderkjol.

Ljusblå pojkvänskjorta

ljusblå pojkvänskjorta outfit idé

Den ljusblå pojkvänskjortan är en annan populär artikel. Jag skulle säga att det knappt är en sekund bakom den rutiga skjortan. Du kan enkelt kombinera det med jeans eller jeansshorts. Det senare föredras för ett mer feminint och vackert avslappnat utseende.

Bär en chambray pojkvänskjorta med jeans och klackar

Chambray Boyfriend Shirt Jeans Outfit

För en elegant look kan du kombinera en chambray pojkvänskjorta med jeans och klackar. För jeans är rippade pojkvän jeans perfekt som en casual outfit för mötesplatser och casual dating. Byt ut den med smala jeans så att en avslappnad fredagsdräkt ser mer professionell ut.

Vit vänskjorta

vit pojkvänskjorta

källa

Den vita pojkvänskjortan är ett populärt objekt som du kan använda för att uppnå det snygga, minimalistiska utseendet. Du kan enkelt kombinera det med jeans. Tillbehören som klockan, väskan och skorna gör verkligen denna outfit anständig nog att bära för att arbeta.

Randig pojkvänskjorta med vita byxor

randig pojkvänskjorta vita byxor

Av någon anledning är den randiga pojkvänskjortan bara svår att bära. Om du är en av de sällsynta som ser bra ut med en randig pojkvänskjorta, para ihop den med vita byxor för ett avslappnat och elegant utseende. Det här är en artikel som jag verkligen bör rekommendera att du försöker noga i en lokal butik innan du köper. Denna outfit är så svår att ta av.

Pojkvänskjorta och leggings

Pojkvänskjorta och leggingsdräkt

Pojkvänskjorta med läderjackor

För dig som har fina ben är ett bra sätt att bära en pojkvänskjorta att para ihop den med leggings. För att se snyggare och trendigare ut är läder leggings ett bra val.

Rosa pojkvänskjorta

rosa pojkvän skjorta crop top shorts

Som en kausal och sexig outfitidé kan du bära en överdimensionerad rosa pojkvänskjorta som en långjacka och kombinera den med en crop top och shorts. Medan vissa kanske argumenterar för om en rosa skjorta ska betraktas som en väns skjorta, gör det utan tvekan en riktigt fin outfit.

Svart pojkvänskjorta

svart pojkvän skjorta outfit idé

Det helt svarta utseendet som består av den svarta pojkvänskjortan, svarta leggings och svarta skor är en av mina favoritidéer på den här listan. Det är en så minimalistisk och vacker outfit.

Khaki pojkvänskjorta

Khaki rippade jeans med pojkvän

Att kombinera khaki pojkvänströja med rippade pojkvänjeans är en trevlig, avslappnad outfitidé för en tuff tjejlook. Du behöver inte alltid klä dig i svart för den tuffa tjejens stil.
Denna outfit är ett bra exempel på ett alternativ.

Långärmad pojkvänskjortklänning

Pojkvän skjorta klänning outfit idé

Om du verkligen vill vara minimal kan du gå efter något lite längre än en pojkvänskjorta: en pojkvänskjortklänning. Du kan bara bära den som om du inte parade ihop den med leggings eller jeans. En enkel långärmad skjorta i kombination med vita sneakers gör att du ser lätt avslappnad och snygg ut.

Cold Shoulder Boyfriend Shirt Dress

Vänlig skjortklänning med kall axel

För ett feminint utseende, istället för att gå på en vanlig långärmad klänning, prova en pojkvänskjortklänning för kalla axlar för att se unik och vacker ut.

Av pojkvännens skjorta

vit strapless pojkvän skjorta outfit

källa

Ett annat elegant sätt att visa hud är att bära den axellösa pojkvänskjortan. Bäst att bära den med en svart linne med spagettirem och kjol.

Pojkvänskjorta med en axel

En axel pojkvän skjorta outfit

Enskuldrad pojkvänskjorta är den mest kreativa outfitidén på listan. Nej, du behöver faktiskt inte köpa en artikel som kallas en ”One Shoulder Boyfriend Shirt”. Istället tar du bara en pojkvänskjorta ur din garderob och bär den på ett lekfullt sätt för att visa upp en av dina axlar. Lite DIY är kul så länge du har självförtroendet att göra det.

Det finns flera häftiga sätt att bära en pojkvänskjorta. Pojkvänens modetrend är riktig och det är här för att stanna. En pojkvänskjorta i din garderob kan förvandlas till kläder i många olika stilar. För dig som är intresserad av att lära dig mer om pojkvänens modetrend, kolla in vårt blogginlägg för information om de bästa sätten att bära pojkvänjeans. Ha kul med att styla och läs våra andra artiklar om outfitidéer och skönhetstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*