Bästa fönsterbehandlingar

Fönsterbehandlingar ger avskildhet, låt solen komma in (eller inte) och hjälper till att hålla det kalla vädret ute. Dessutom kan rätta fönsterbehandlingar markera och komplettera din inredningsstil och till och med göra ett djärvt designuttalande. Vi har redan delat många fönsterbehandlingsidéer, men idag ska vi bara diskutera de trendigaste: persienner och persienner.

Romerska och fönsterluckor

Rent och enkelt är en av de största trenderna inom fönsterbehandling, vilket innebär att romerska och rulljalusier är i framkant. Rulljalusier finns i en mängd olika färger och OH-film som perfekt matchar din interiör och accentuerar den om du vill eller förblir neutral när du behöver den. Sådana nyanser är mycket mer populära än persienner, eftersom en naturlig, neutral färg på nyanser (särskilt de som är gjorda av naturliga vävda fibrer) i kombination med en vit gardin ger en fin kombination, speciellt om du gillar den moderna bondestilen. Romerska nyanser är klassiska och har rena linjer för modern inredning – fyll bara i dem om du vill ha lite solljus, eller tvärtom för mer integritet.

Jalusier

Jalusier med mer vintage eller modernare utseende ger karaktär och elegans i rummet. Förutom fönsterluckor för trä- och syntetträ kan du välja fuktsäkra, ljusstyrda och till och med isolerade alternativ. Träluckor rekommenderas dock inte för användning i områden med hög luftfuktighet, medan kompositluckor tål fuktskador, warpage och fläckar. Tänk inte att fönsterluckor bara är vintage dekor. Du kan använda dem i alla moderna utrymmen och till och med lägga till färg – ljusgula, rosa, blå och andra fönsterluckor kommer verkligen att betona ditt rum.

23 bästa gardiner, nyanser, persienner Recenserade av designers 2018 |  Den.
43 bästa idéer för fönsterbehandling - fönstertäckningar, gardiner och blin
12 bästa fönsterbehandlingsidéer - Modern gardin och skuggidé
De bästa fönsterbehandlingarna för hem i söder - Sunburst Shutte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*