Bästa färger Små utrymmen

Bästa färger Små utrymmen

Att dekorera små rum görs traditionellt bara i neutrala färger, eftersom det antas att små rum ser större ut. Men ett litet utrymme betyder inte att du bara ska hålla dig till neutrala. Denna regel fungerar inte längre! Nyckeln är att veta vilka färger som ska användas och hur man distribuerar de material du redan har så att utrymmet aldrig känns litet utan känns läckert och fräscht. Följande nyanser är lämpliga för små rum och ger dem karaktär.

Blåbär

Denna nyans är djärvare än den traditionella marinen och kommer inte att göra ditt rum lika lynnigt. Detta innebär att man gör ett uttalande och lägger till en touch av färg utan att bli för mörk, och en sådan färg lägger till personlighet i rummet. Kombinera den med neutrala färger för en kontrast som omedelbart ger känslan av ett stort rum.

onyx

Gå inte för totalt svart i ett litet utrymme, men om du vill ha något mörkt, föredra onyx, som är ljusare. Onyx fungerar på grund av hur vågad det är när det står i kontrast till andra nyanser som lyser upp rummet. Det här är en vågad lösning, men den fungerar!

Flerdimensionell rosa

Rosa är inte bara en feminin färg, den har också en touch av glans som ger alla rum en varm och smidig känsla. Det handlar om att väcka rummet i allmänhet. Du får ut det mesta av rummet genom att arbeta upp en så elegant nyans och blanda den med en texturerad bit eller till och med nyanser av svart.

gul

Gul i varje nyans kommer att fylla ditt rum med solsken! Skapa en djärv kontrast till neutrala färger och välj en mjuk gul ton för en varm glöd eller en neonton för ett ljust uttalande.

15 bästa färgfärger för små rum - Tips för små färger
De bästa färgerna för små rymddekorationer
Bästa färger för små sovrum Interiörfärg för små.
15 bästa färgfärger för små rum - Tips för små färger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*