Bästa Cuffed Jeans Outfit Idéer Kvinnor

Bästa Cuffed Jeans Outfit Idéer Kvinnor

I många olika blogginlägg har vi pratat om alla slags idéer för denim outfit, inklusive pojkvän jeans, skinny jeans och jeansshorts. Cuffed jeans har kommit upp mycket i alla dessa idéer, men vi har inte fokuserat på att prata om hur man knyter jeans och hur man stylar dem ännu. I det här blogginlägget kommer jag inte bara att prata om manschettjeans, jag kommer att dela med dig om några av de bästa idéerna med manschettkläder som kan hjälpa dig att se snygg och avslappnad ut.

Hur man knyter jeans

Double Roll Deep Cuff Jeans Dam

Manschettjeans är väldigt enkelt. Medan du faktiskt kan göra det som du vill, finns det två huvudmetoder. I det här fallet är en bild värd tusen ord. På bilden ovan kan du se att de två typerna av manschettkavajer är kända som “Double Roll” och “Deep Cuff”.

Dubbel roll

Dubbelrollen är det mest populära sättet att binda jeans. Det kallas en dubbelrulle eftersom du vanligtvis inte rullar den mer än två gånger, eller så kan jeansen se tjock ut. Det ser bra ut i de flesta situationer oavsett om du har på dig sneakers, stövlar eller klackar. Håll avståndet mellan dina skor och botten av dina jeans cirka 1 till 2 tum.

Djup manschett

Den djupa manschetten betyder en enda rulle större än 3 tum. Vanligtvis går det bara bra med stövlar. Egentligen ser det sällan bra ut om du inte har fina långa ben. Om du är en av de lyckliga människorna som kan göra det, kan ett par djupa manschetter och stövlar få dig att se snygg och unik ut.

Så låt oss hålla fast vid den dubbla rollen för det mesta och bara prova den djupa manschetten om du är begåvad med långa ben. Låt oss nu hoppa rakt in i listan över fantastiska outfitidéer för jeans med manschetter.

Manschett med pojkvän med t-shirt och sneakers

T-shirt manschettklänning med pojkvänjeans

Team en enkel t-shirt och vita sneakers med rippade pojkvän jeans. Du dubbelrullar bara jeansen för att avslöja ungefär en tum av dina ben. Det lilla utrymmet mellan dina jeans och sneakersna får dig att se längre ut.

Smala jeans med djupa manschetter och stövlar

Smala jeans med djupa manschetter

Okej, även om jag sa att den djupa manschetten i denim är väldigt svår att ta av, kommer jag ändå att ge dig ett exempel på hur du bär den. Om du har vackra långa och smala ben, är allt du behöver göra att binda dina skinny jeans och kombinera dem med stövlar. Som du kan se på bilden ovan verkar damen fortfarande se kortare ut med denna outfit, även om hon redan har ganska långa ben. Så var försiktig med denna idé och var din egen domare.

Använd manschettknappar med pojkvän med läderjacka och häl

Cuffed jeans läderjacka med manschetter

Ett av de mest snygga och eleganta sätten att bära pojkvänjeans med manschetter är att para ihop den med en av-hals t-shirt, svart skinnjacka och klackar. Det här är definitivt en av mina favoritidéer på listan.

Baggy jeans med halv manschett och T-shirt med manschetter

löst bundna pojkvän jeans med sandaler

I kombination med en t-shirt med manschett och löst rullade (även känd som halv manschett) baggy jeans kan du skapa snygga fritidskläder. Det är kul att prova det här något upproriska utseendet då och då.

Denimoveraller med muddar

Jeansdräkt med muddar

Denimoveraller får dig vanligtvis söt men lite tjock. För att åtgärda detta är allt du behöver göra att dubbelrulle din jumpsuit så att dina ben ser längre ut. Din totala andel blir mer balanserad.

Bär manschett med pojkvän med en knapp nedblus

Blus med knappar, manschettjeans med muddar

Nu när vi har pratat om några outfitidéer som använder t-shirts som topp, låt oss prata om hur man utformar en vit knappblå blus. Du kan kombinera den med pojkvänjeans och flats med manschetter. Förresten, om du vill lära dig mer om hur du utformar pojkvän jeans, kolla in vårt blogginlägg om de bästa idéerna för pojkvän jeans outfit.

Använd skinny jeans med lång kofta och stövlar

långa koftastövlar slet skinny jeans med muddar

I ett annat blogginlägg pratade jag om några av de bästa idéerna för långärmade koftor. Den här gången ska jag berätta för dig hur en långärmad, långfärgad kofta kan krydda din outfit. Koppla ihop den med en vit topp, smala jeans med manschetter och stövlar för ett snyggt och snyggt utseende.

Jeansshorts med ärmslut och linne

Cuffed Denim Shorts Crop Top

För en uppfriskande sommarutseende, para ihop en linne med låga jeansshorts med muddar och vita träningsskor. Detta är en särskilt bra idé för de av er som har tatueringar på höften eller låret för att visa dem subtilt. En crop top med höghalsade shorts med muddar är också en bra kombination för dig som inte har den perfekta midjan.

Vit crop top med manschettjeans

Crop Top Cuffed Boyfriend Jeans Outfit

För fans av minimala kläder är detta idén för dig. Koppla ihop en vit crop top med pojkvänjeans med muddar och klackade sandaler. Detta är en trevlig casual outfit som är väldigt lätt att ta av.

Av axelblus med manschettjeans

Manschettjeans från axelblusen

För dig som vill se uppfriskande och glad men inte vill ha shorts på sommaren, här är en bra outfitidé för dig. Bär en blus utan axel med manschettjeans och, viktigast av allt, ett par sommar-stil platta skor, som blommans platta skor på bilden ovan. Medan andra människor visar upp sina långa ben kan du överträffa dem genom att visa upp dina härliga axlar och sommarliga utseende.

Dubbelvalsade jeans, t-shirt & knytpojkvänskjorta runt midjan

Slips Pojkvän Skjorta Midja Manschett Jeans

Underskatta inte hur en pojkvänströja knuten runt midjan kan påverka din outfit. Att para ihop det med t-shirt och manschettkänsla för pojkvänjeans kan ge mycket karaktär till ditt övergripande utseende.

Nästa gång du bär dina jeans, titta i spegeln och försök se om manschetten på jeansen ger stil eller förbättrar balansen i din outfit. Om du gillar detta blogginlägg och tror att det kan inspirera dig med vackra outfitidéer, kolla in våra andra blogginlägg på olika intressanta outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*