Bäst designade Ipod-dockningsstationer för iPhone

iPods är för närvarande de mest populära spelarna i världen. iPhones är för fokuserade på att bli lika populära i mobiltelefonvärlden som iPods i spelvärlden. Tack vare detta skapar många designföretag kompletterande produkter åt dem. Att designa en dockningsstation för iPod blir ett ”måste” för de flesta branschledare. Naturligtvis stannar småföretag inte åt sidan, för för vissa av dem är detta vägen att gå för att förklara sig själva. För tillfället i butikerna kan du hitta bryggor tillverkade under så kända namn: Sony, Porsche Design, Lasonic, Jean-Michel Jarre och så vidare. Även om människor som Philippe Starck eller Victor Vetterlein lätt kan tävla med dem. De flesta moderna dockor är lämpliga för både iPods och iPhones och har fjärrkontroller. Vissa av dem har videoutgångar medan andra har trådlösa högtalare. Det finns många bra alternativ för alla Apple-älskare.

UPD: Kolla in de 10 bästa iPhone-dockorna som nyligen släppts på vår systers webbplats.

Papegoja Zikmu av Philippe Starck

Zikmu är trådlösa högtalare designade av Philippe Starck för Parrot. Dessa 2,5-fots högtalare är iPhone / iPod-dockningsstationer med surroundljudteknik och en rad trådlösa funktioner. De två högtalarna, som avger ljud från båda sidor, kan placeras var som helst i ett rum och fungerar utan kablar. Högtalare kan också strömma ljud från mobila enheter som en PC eller Mac via Bluetooth A2DP eller Wi-Fi. De har också en fjärrkontroll och ett mycket trendigt, minimalistiskt utseende.

Vestalife Firefly och JewelBox iPod-högtalare

De nya Vestalife-bryggorna designades av det kaliforniska designföretaget RKS. Högtalarsystemen Firefly och Jewelbox är inte vanliga dockningsstationer för iPod. De är båda beröringskänsliga och runda. Bollar ska öppnas för att visa dockan och högtalarna. Dessa dockningsstationer för iPhone och iPod har mycket att göra i ett litet paket. De har inbyggda subwoofers, förstärkare och fjärrkontroller.

iPod Dock Light

Sang-Hoon Lee designade den här multifunktionella enheten som kunde vara ett bra komplement till alla sovrum. Den kombinerar en sovrumslampa, en dockningsstation för iPod / iPhone och en högtalare. Högtalaren är dold längs dockans yta. Funktionskombinationen är inte bara lämplig för sovrum utan även för kontor eller andra platser där det inte finns mycket utrymme men där musik och ljus behövs.

Svartvita Zeppelin iPod-högtalare

Den Native-designade IDEA 2008-vinnaren Bowers & Wilkins Zeppelin är den unika, iögonfallande dockan för iPod. Dockan har inte bara en fantastisk design utan har också många funktioner under huven. En dockningsstation stöder alla nuvarande iPods (alla modeller utom 3: e generationens modeller laddas). Zeppelin har en fjärrkontroll, ett ljuduttag med AUX-ingång och komposit- / S-videoutgångar för visning av videor och foton från din iPod på din TV.

iPod-docka designad av Porsche

Porsche Design P’9120 är ett bords stereoanläggning med dockningsstation för iPod och radio. Den har en ren, linjär formad design med överlägsen akustik och en kraftfull subwoofer. Den laddar varje iPod och iPhone, men den har ingen Wi-Fi-anslutning så den kan inte användas som en nätverksspelare.

Jean-Michel Jarre iPod-högtalare

Pionjären för elektronisk musik Jean-Michel Jarre designade en konstig iPod-högtalare som verkade vara futuristisk på 1980-talet. Den innehåller två 20 W högtalare och en 45 W subwoofer, plus en iPod-inspirerad fjärrkontroll. Det riktar sig mot den övre änden av dockmarknaden eftersom det är särskilt utformat för att leverera högkvalitativt ljud: kretsarna i den inbyggda förstärkaren är uppenbarligen smart nog att fånga en del av den kvalitet som MP3-kodning saknar, återställa.

iTamTam iPod Dock

iTam Tam ser inte ut som andra iPod-dockningsstationer. Dockan designades av Eric Berthès från Branex Design och ser ut som traditionella Tam Tam-pallar. iTamTam är ett universellt dockningssystem för alla iPod-modeller och iPhone. Kabeladaptern tillåter alla typer av ljudkällor, inklusive andra märken av MP3-spelare. Den har 2 x 25 W stereoanläggningar och högtalare med 50W digital förstärkningsteknik och en fjärrkontroll.

Art.Suono Wireless Music Enhancement System

Med Art.Suono, designad av David Weiner Ventures, kan du överföra vilken ljudkälla som helst, inklusive en iPod, till vilket ljudsystem som helst via en integrerad dockningsanslutning. Art.Suono har också en ”DWC-APHEX” -krets som enligt utvecklaren återställer de övertoner som förlorats i komprimerad musik. Resultatet är förbättrad rymd och klarhet i ljudet, liksom ett mer resonant basrespons.

Sony iPod-ljudsystem

Sony Muteki LBT-ZX66i är ett 3-vägs basreflexhyllsystem / bombox utrustad med fyra 6,7-tums hybrid mellanklass / subwoofer-enheter och två 1-tums horn-diskanthögtalare, levererar totalt 560 W. Förutom iPod-dockningsstationen, den har en CD-växlare med 5 skivor med Play Exchange och CD-R / CD-RW och MP3-uppspelning och radiosystem. Med alla aktuella funktioner är det en explosion från det förflutna.

Lasonic iPod Ghetto Blaster

Lasonic gjorde några klassiska boomboxar på 80-talet. Nu har de uppdaterat sin TRC-931 boombox med en integrerad dockningsstation för iPod, en SD-kortläsare och en USB-port. Den finns i olika färger och kan fungera på 10 batterier.

Victor Vetterlein trådlös dockningsstation för iPod

Den amerikanska designern Victor Vetterlein bestämde sig för att våra iPod-dockningsstationer behövde trådlösa högtalare som kunde lossas från bryggan och springa runt i lägenheterna. Yo Dock är designad för iPod och andra MP3-spelare. Högtalarna är vattentäta och har uppladdningsbara batterier.

i24R3 EOps trådlöst högtalarsystem för iPod

I samarbete mellan Michael Young och EOps fungerar det trådlösa i24R3-högtalarsystemet med satellithögtalare och en basdocka. Satsen består av ren vit glans och innehåller ett aluminiumhölje. Systemet innehåller en USB-trådlös ljudsändardongel som till och med låter dig strömma musik från din dator via iTunes. På så sätt kan du fjärrstyra systemet från din dator var som helst i huset. Naturligtvis kan dockan också kopplas som en extra högtalarsats för din dator.

IPhone larmdocka CVT i3101

CVT i3101 Media Centers väckarklocka är tillräckligt tunn för att hänga bredvid din säng och är särskilt användbar när du har ett trångt utrymme utan plats för ett bord. Den kan användas med alla iPods och iPhones. Klockan har en ljusblå 3,5-tums LED-skärm och eleganta pekreglage för att byta kanal och styra din mediaspelare. [buy on 100milligrams]

Griffin kuvert iPod Dock

Griffin Evolve är den trådlösa frihet som din musik har väntat på. Spela din musik via uppladdningsbara trådlösa högtalare som du kan placera var som helst inom 150 fot. Högtalarna laddas när du sitter på basenheten och spelar i upp till 10 timmar på en enda laddning. Dockan har en fjärrkontroll samt S-video och komponentvideoutgångar.

Logic3 ventil 80 dockningsstation för iPod och högtalare

Få nytt liv till din musik med Logic3 Valve80 iPod-förstärkare, som slår riktmärket för iPod-ljudprestanda. Den avancerade ventilbearbetningstekniken tillför verklig värme, berikade övertoner och en ny dimension till din musik som är ovärderlig. Valve80 från Logic 3 innehåller två svartmålade 2-vägs bokhyllahögtalare och en svängrörsförstärkare som levererar 40 watt per kanal.

Best Buy Ipod Dock - Om Dockfoton Mtgimage.O
15 bäst designade iPod- och iPhone-dockningsstationer - DigsDi
15 bäst designade iPod- och iPhone-dockningsstationer - DigsDi
13 bäst designade iPod / iPhone Dock Speake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*