Basebollkepsar Kvinnor

Basebollkepsar Kvinnor

Damer, basebollkepsar är inte bara lämpliga att bära under basket- eller basebollspel. Du kan vara kreativ med basebollkepsar och bära dem i olika stilar, från söta, sportiga till fashionabla. Då och då blir vi uttråkade av vår frisyr. Vad är snabbare än att ändra hur du ser ut än att ta på dig din basebollkeps? Men var försiktig, styling med baseballkeps är inte så lätt. De kan bara se konstiga ut om du inte förstår det. Låt oss nu titta på några av de bästa sätten att bära en basebollkeps.

Använd en basebollkeps med en bekväm tröja och jeans

Gigi Hadid basebollkeps en axel bekväm tröja
Få en liknande vit basebollkeps här

Koppla ihop din vita basebollkeps med solglasögon, en vit skön tröja och smala jeans – det här är den perfekta dräkten för avslappnad vårshopping. Nyckeln är att para ihop din tröja med en basebollkeps i samma färg. Förutom vitt, ljusgrått och grädde är några andra bra färgalternativ för det uppfriskande utseendet. Som du kan se på bilden ovan kan du se ännu vackrare ut med en bekväm tröja med en axel. Och för jeansen kan du också byta ut skinny jeans mot pojkvänjeans för ett mindre feminint men snyggare utseende. Om du vill lära dig mer om hur du utformar pojkvänjeans, kolla in vår andra artikel om vackra sätt att bära pojkvänjeans.

Bär en basebollkeps med jeansshorts

Jessica Hart Celebrity Baseball Cap Denim Shorts
Få en liknande röd basebollkeps här

Den klassiska sommaridéen för basebollkeps är att para ihop denimshorts, skjortor och sneakers. Detta är ett avslappnat, energiskt utseende som är perfekt för utomhushängen och hundvandringar. Under våren kan du byta ut tee med en hoddie.

Använd en basebollkeps med en skjortklänning

T-shirt klänning baseball keps denimjacka
Få en liknande randig hatt här

Baseball keps t-shirt klänning outfit
Få en liknande denim baseball keps här

När du parar ihop en t-shirtklänning med en basebollkeps får du ett sportigt men feminint utseende. Att ha på sig en t-shirtklänning kan också få dig att se tunn ut. Du kan se ännu smalare och snyggare ut genom att binda en jacka eller tröja runt midjan.

Använd den med en skinnjacka

Läderjacka baseball cap kvinna
Få en liknande svart basebollkeps från Addidas här

För dig som gillar att klä dig lite maskulin ibland kan du para ihop en basebollkeps med en läderjacka och rippade jeans.

Använd en mörkfärgad basebollkeps med din eleganta casual outfit

svart baseball keps smart casual jacka
Få en liknande tweed-blazer här

Medan basebollkeps inte är något du ska ha på kontoret kan du faktiskt se bäst ut genom att para ihop din eleganta casual outfit med en svart eller mörk baseballkeps. För dig som vill gömma dig för dina medarbetare när du lämnar kontoret är det en bra idé att sätta på en svart basebollkeps och dina hörlurar när du går hem efter jobbet, som om du skapar lite privat utrymme för sig själva.

Använd en randig klänning med en basebollkeps

randig klänning baseball mössa söt outfit
Få en liknande ärmlös randig klänning här

Att kombinera en basebollkeps med en randig klänning är en söt och vacker outfitidé för vår och sommar. Denna outfit passar bäst med en mörkblå randig klänning. Det kan få dig att se ut som en söt tjej bredvid.

Använd den med en jeansjacka

Jeansjacka med baseballmössa i jeansjacka
Få en liknande randig mock neck t-shirt här

Att ha på sig en jeansjacka med baseballmössa kan vara en bra idé för kausalutrustning för hösten. Du kan helt enkelt bära en t-shirt och jeans med denna outfit.

Bär med en lång tröja

Baseball cap lång tröja outfit
Få en liknande långjacka här

En annan bra idé för en basebollkepsdräkt för hösten är att para ihop den med en lång tröja istället för en jeansjacka. Det är den perfekta klädseln att gå till ett kafé och ta ditt morgonkaffe på en höstmorgon.

Bär en ullbasebollkeps med en halsduk

Ullbasebollkeps med halsduk
Få en liknande halsduk här

Som en chic avslappnad outfitidé för hösten kan du bära en ullbasebollkeps med halsduk, blus och smala jeans. Anledningen till att du väljer en baseballmössa av ull är att den matchar strukturen på en halsduk och gör den övergripande stilen mindre sportig och mer lämplig för en elegant casual outfit.

Använd den med linne och pojkvänjeans

Baseball cap pojkvän jeans linne
Få en liknande grå basebollkeps här

Denna outfitidé är förmodligen den enklaste att genomföra. Koppla bara ihop din basebollkeps med en linne, rippade pojkvän jeans och sneakers. Ett snyggt långt halsband kan också ge en hel del karaktär till det övergripande utseendet. Du kan också byta ut linne med en enkel t-shirt.

Använd en basebollkeps med joggingkläder

Linne är tätt basebollkeps
Få en liknande utklädd linne här

Att kombinera dina vanliga joggingkläder med en basebollkeps är en bra idé för en joggingdräkt. Oavsett om du bär en huvtröja med joggingbyxor eller en linne med löparshorts, matchar basebollkepsen din outfit exakt och får dig att se ännu sportigare ut.

Använd en svart baseballkeps i läder med en helt svart outfit

svart läder baseball keps helt svart outfit
Få en liknande svart baseballkeps i läder här

Svart baseballkepsar i läder är väldigt annorlunda än andra baseballkepsar. Du kan inte ha på dig en baseballkeps i läder med din joggingdräkt, men du kan definitivt se bra ut med din gatukläder. Det passar mycket bra med en svart topp och svarta byxor. Den svarta baseballkepsen i läder kompletterar och förbättrar din helt svarta outfit.

Använd en baseballmössa i svart läder med en chambrayblus

Chambray blus basebollkeps
Få en liknande svart läder axelväska här

För den svarta läderbasebollkepsen, här är en annan outfitidé om du inte föredrar det mörka, helt svarta utseendet. Du kan prova ett mer uppfriskande utseende genom att para ihop det med en chambrayblus och jeansshorts. Om du bär svarta leggings kan du dra ihop det här avslappnade och snygga utseendet ytterligare.

Bär en hästsvans baseball keps

Baseball cap hästsvans dam outfit
Få en liknande svart miniklänning här

Jag har pratat om de olika klädesplaggen som kan se bra ut med basebollkepsar. Det är dags att prata om frisyren. I grund och botten fungerar en basebollkeps bra för en mängd olika frisyrer, särskilt långt, kurvigt hår. Men som ett väldigt sött sätt att bära en basebollkeps är hästsvansen alltid en bra idé som ger dig ett uppfriskande och vackert utseende.

Hoppas du tycker om de olika sätten att bära en basebollkeps som jag just delade. Det kommer att bli fantastiskt om du snart kan få inspiration att integrera din basebollkeps i din avslappnade outfit. Om du tycker att detta blogginlägg är intressant och hjälpsamt kan du också kolla in våra artiklar om kläder, skönhet, fitness och mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*