Barstolar för att uppgradera ditt kök

Barstolar för att uppgradera ditt kök

Köket är ett av de mest använda och populära områdena i alla hem och vi älskar att byta ut det utan att bryta banken, eftersom lite friskhet alltid är bra. Ett sätt att uppdatera ditt köksutseende utan många förändringar eller slösa mycket pengar är att ta med nya barstolar till köksön. Det finns två grundläggande alternativ: Gör ett uttalande med färg eller med material / texturer, djärv, hög kontrast och fängslande. Dessa pallar uppdaterar ditt köksutseende på en gång. Ta en titt!

Färgglada barstolar

Den enklaste idén att göra ett uttalande är att lägga till färg i rummet. Titta på köksdekorationen och välj något djärvt: rött, lila, blått, smaragd, marin, fuchsia, rosa, ringblomma och allt annat. Om det är ett monokromt rum kommer det att passa med vilken ljus nyans som helst på din pall. Om det är ett lynnigt utrymme, uppdatera det med ljusa eller pastellfärger. Om köket är färgstarkt, välj en färg som matchar de element som redan finns. Du kan också försöka att inte matcha färgglada pallar för att förbättra din köksinredning och göra den glad. Ta bara matchande stolar och fräscha upp dem med djärva nyanser.

Strukturella barstolar

Om du inte vill göra ett uttalande med färg, gå texturer eller kombinera båda! Strukturer gör din köksdekor rik, elegant, djärv och fängslande. Pallarna kan vara gjorda av rotting, trä, sammet, läder, akryl, metall eller någon annan eller alla. Rotting ger rummet en känsla av natur, läder är en tidlös lösning för ett elegant utseende, trä värmer upp rummet, akryl ger det en modern känsla. Färgerna kan vara neutrala eller för att matcha inredningen eller till och med ljus så att interiören sticker ut ännu mer. Kolla in fler idéer nedan!

8 moderna barstolar som omedelbart uppgraderar ditt kök.
8 moderna barstolar som omedelbart uppgraderar ditt kök.
8 moderna barstolar som omedelbart uppgraderar ditt kök.
39 billiga barstolar för att handla din Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*