Bärbart ljus för bordsbilder

Många middagsfester och bröllopsdekorationer är nu livliga med ljus, men tänk om du vill ha något djärvare och modernare? En stor bordslampa kan ta för mycket utrymme, men du kan hitta en mindre bit för att lysa upp ditt coola bordslandskap. Här är en idé om en sådan lampa.

Cocktail designades av Francesc Vilaró för Grok Lighting och är perfekt för att skapa en speciell atmosfär i restauranger, hotell och privata hem – vart du vill. Denna lilla bit tar inte mycket utrymme, men det lyser verkligen upp området runt det. Dessutom kan det justerbara huvudet användas för att rikta ljuset mot ett objekt. Det finns fyra justeringsnivåer och lamporna finns i svartvitt så det är ganska enkelt att integrera dem i alla moderna miljöer.

Stycket är väldigt bekvämt att använda eftersom det ändå inte kan skadas, det är helt slätt och även om du vänder på det tänder det inte eld till skillnad från ett ljus. Även om du planerar att använda den som en skrivbordslampa för ett visst ändamål, kan den belysa ett föremål du vill ha, även om det inte är särskilt bekvämt att arbeta på det länge. Ta det lilla ljuset med dig överallt, det är bärbart!

Cocktailbärbart ljus för att lysa upp ditt bord - DigsDi
Cocktailbärbart ljus för att lysa upp ditt bord - DigsDi
Cocktailbärbart ljus för att lysa upp ditt bord - DigsDi
Cocktail bärbart ljus för att lysa upp ditt bord - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*