Bärbar och rökfri Firepit

Utesäsongen har öppnat och på vissa ställen kommer det att ta lång tid ännu, så sökandet efter svala eldstäder, utomhuspizzugnar och grill är fortfarande mycket på agendan. Idag delar vi en väldigt cool bit, en eldstad som säkert kommer att bli en stjärna på din bakgård eller någon annan plats du åker när den är bärbar.

BioLites FirePit tar bort de bästa delarna av ett lägereld, tar bort de värsta delarna och sveper dem i ett bärbart paket som inte bara låter dig grilla utan också laddar dina enheter.

En intern fyrväxlad fläkt blåser luft genom 51 munstycken, vilket skapar en extremt effektiv förbränning som ger mycket mindre rök än en traditionell eld. Den bränner antingen trä eller kol. Eftersom nätverksfodralet till stor del är transparent kan du titta på elden inuti. Det ser väldigt tilltalande ut och du kan njuta av några s’mores, korv och svampar grillade på det! Med en vikt på endast 30 kg och hopfällbara ben är FirePit lätt att bära med sig. Den lakoniska designen gör den säkerligen perfekt för alla moderna utrymmen. Kolla in det här och köp det!

Smokeless Portable Fire Pit and Grill |  Unika grillpresenter;  Grilla.
Amazon.com: HY-C FG-16 Flame Genie bärbart rökfritt trä.
Hampton Bay Patio värmare Propan 8000 BTU bordsskiva rökfri eld.
Solo Spis Bonfire Fire Pit - Stor 19,5 tums rostfritt stål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*