Bär två ringar för kvinnor

Trenden med att lägga ringarna började för några år sedan och är fortfarande mycket populär. Du får stapla dina ringar på vänster eller höger hand och du kan välja om du vill stapla några ringar på ett finger eller en hand. Det kan se väldigt elegant ut eller bohemiskt beroende på vilken typ av ringar du vill ha på dig.

Trenden mot stapling av ringar sågs av många kändisar eftersom de visade oss det nya sättet att bära både vardagliga och förlovningsringar på ett finger.
Det är mycket viktigt att veta hur man väljer och kombinerar två ringar på ett finger, två fingrar eller på olika händer. I det här inlägget ska vi se hur allt detta fungerar på bästa möjliga sätt.

Låt oss börja med att välja rätt ring för ditt finger.

Hur man väljer rätt storlek på ringen

Mät fingret två ringar
källa
Att mäta fingret och hitta rätt ringstorlek är de två viktigaste sakerna du behöver göra innan du köper en ring. Om dina ringar är för stora snurrar de och glider. På det sättet kan du lätt förlora dem!
Å andra sidan, om ringarna är för täta, kommer dina fingrar verkligen att se ut som bundna stekar, särskilt om de sväller för att svälla när de utsätts för värme.
När du mäter fingrarnas storlek är det bäst och enklast att använda remsan / strängmetoden. Ringfingrets standardstorlek är 54 mm.

Hur man bär bröllop / förlovningsringar på ett finger

två ringar bröllopsförlovning
källa
Att ha förlovnings- och vigselringar har blivit mycket populärt de senaste åren. Båda ringarna kan bäras på ena sidan. Låt oss titta på några idéer om hur man bär två ringar på ett finger.

två ringar bröllopförlovningsguld
källa
Dessa är förlovningsringen och diamantvigselringen i en vacker uppsättning. Båda ringarna är gjorda av guld.
två ringar bröllopsförlovning rosa guld
källa
Detta är en fantastisk och romantisk design för båda ringarna. Kombinationen av rosaguld och diamant är bara glamorös och fantastisk.
två ringar bröllopsförlovningsset
källa
Massor av diamanter på bara ett finger! Detta är en vacker uppsättning av de två roséguldringarna.

Att bära sådana uppsättningar är alltid praktisk och ser väldigt vacker och elegant ut. Juvelerarna erbjuder ringsatserna så du bör inte oroa dig när du hittar ringen som passar. Kombinationen av roséguld, diamant och silver är mycket vacker. Vart du än går kommer alla ögon att vara på din vänstra hand och dina fantastiska två ringar.

Hur man bär två ringar och stapelbara ringar (båda händerna)

Trenden mot stapelbara ringar slog smycken för några år sedan. Det är fortfarande väldigt trendigt och det är därför jag ska visa dig hur du kan rocka den här superpopulära trenden!
Nyckeln får inte passa över linjen. Det ser inte bra ut att para ihop samma ringar, men också att försöka att inte orsaka en röra genom att kombinera ringar som är för olika i stil och material.
De två ringarna är något väldigt elegant, och om du frågar efter min åsikt är det mer än tillräckligt att bära dem så här.
Låt oss se hur du kan bära två ringar och kombinera olika stilar.

Två eller två ringar i silver eller guld

Föredrar du silver eller guld? Det spelar ingen roll för när du lager dina ringar får du blanda ihop dessa två material.

Guld två ringar (båda händerna)

två ringar av guld
källa
Detta är ett fantastiskt par av två guldfärgade ringar som bärs på två olika fingrar. Det kan vara ett bra tillbehör när du bär din överdimensionerade tröja och jeans. Det ser minimalt ut och väldigt avslappnat.
två ringar guld minimal
källa
Du kan också försöka bära två guldfärgade ringar på båda långfingrarna. Det ser väldigt minimalistiskt och elegant ut och kan vara ett utmärkt tillbehör för dina kläder.
två ringar av guldband
källa
två ringar tejper ett finger
källa
Det är alltid en bra idé att ha två ringar på pekfingret. Du kan utforma två olika typer av ringar och ändå se snygg och elegant ut. När du hittar en medium ring, som på en bild ovan, parar du den med den klassiska.

Två ringar i silver (båda händerna)

två ringar av silver
källa
två ringar silver minimal
källa
Om du gillar en minimalistisk klädstil kommer du att älska dessa två ringar i silverfärg. De passar bra med dina jeanströjor och kan också vara en fin detalj om du bär något mer elegant.
två ringar av roséguldblandning
källa
Att kombinera de två ringarna på detta sätt är väldigt modernt och elegant. Huvudringen har två runda roséguldcirklar, den mellersta är silver och har en mycket minimal design.
två massiva silverringar
källa
Å andra sidan, om du gillar de mer massiva ringarna, kan du också ha dem ihop!
Dessa två ringar är gjorda av silver och har en mycket modern design.

Boho två ringar (båda händerna)

Boho-stilen är känd för sin kärlek till de massiva ringarna. De har vanligtvis en stor sten eller är parade med andra mindre.
Om du är en fan av en boho-stil, låt oss se hur man kombinerar och bär två ringar.

två ringar boho
källa
Dessa är mycket intressanta bohemiska ringar. Som du kan se kan två av dig bära dem. Du kan bära två ringar på varje finger. Du är väldigt ung och modern.
två ringar boho sten
källa
Om du har undrat om det är för mycket för dig att ha två stenringar på ett finger kan du se att det ser helt underbart ut!
Bär dina två ringar med blå stenar på sommaren när din hud är solkysst och du kan gå barfota hela tiden.

Att stapla ringar på fingrarna kan tyckas vara en lätt uppgift, men det finns några saker att se upp för. Det är alltid lättare att köpa ringar från en designer än att kombinera olika märken. Oavsett vilken metall du väljer att bära, kan du blanda och matcha och det hjälper dig att se sammanhängande ut.
Nyckeln är att vara kreativ och spela med kombinationen av två ringar på fingrarna.
Hoppas du gillade den här artikeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*