Bär kjol vinteroutfitidéer

Bär kjol vinteroutfitidéer

Kan du bära kjolar på vintern För att svara på den här frågan försöker jag svara på den med två olika typer av svar. Den första typen är rockoutfitidéer som faktiskt ser bra ut och håller dig varm, medan den andra typen är kläder som ser fantastiska ut på vintern, men bara för dem som inte är rädda för kylan. Jag älskar tanken på att ha kjolar på vintern jämfört med att alltid ha tråkiga och mörka kläder. Låt oss nu titta på några av mina favoritidéer.

Kungsblå kjol med hög midja och svart skinnjacka

Vinter kungsblå kjol svart skinnjacka
källa

Låt oss börja med en som använder en fantastisk kungsblå färg. Bär bara en grå topp med en hög midja kungsblå kjol och svart skinnjacka. Kombinera kläder med kungsblå klackar. Det faktum att kjolen och skorna har exakt samma ljusa färg är det som gör outfit så unikt och iögonfallande. Förresten, om du gillar den ljusblå färgen, kolla in vårt andra blogginlägg om hur man bär kungsblå.

Bär en vit midi-pennkjol på vintern

vit midi penna kjol svart fleece kappa på vintern
källa

Om jag måste tänka på en outfit som skulle passa perfekt med snön är det nog denna outfit. Du kan bära en blå och vit randig skjorta med en svart kofta. Bär en vit midi-penna kjol, svarta leggings och knähöga läderstövlar. Komplettera denna drömmande outfit med en vit pälshatt.

Bär en svart minikjol med lång trenchcoat på vintern

svart minikjol lång trenchcoat halsduk
källa

När det gäller att bära en kjol på vintern är denna outfit antagligen en av de mest klassiska. Outfiten består av en vit tröja, en lång grå trenchcoat, en svart minikjol och knähöga läderstövlar. Bär de svarta strumporna för att hålla dig varmare.

Svart stickad tröja & mini flare kjol

svart stickad tröja mini kjol leggings stövlar
källa

Det här är en av de outfitidéer jag nämnde tidigare som ser underbara ut på vintern men som inte håller dig varm. Ändå kan du alltid bära en lång trenchcoat med den, men det skulle bli en annan outfitidé. Gå tillbaka till den outfit genom att helt enkelt ha på dig en svart slim fit stickad tröja med en svart flare minikjol. Komplettera utseendet med strumpor och svarta fotkängor. Om du inte är rädd för kylan kommer du definitivt att se attraktiv ut på vintern.

Hög midja mini flare kjol & knä höga stövlar

hög midja mini fling kjol på vintern
källa

Som en annan underbar vinterdräkt kan du bära en svart och vit topp med en svart, hög midja miniflinga kjol. Koppla ihop dem med en beige skinnjacka och svarta knästövlar. Du kan verkligen sticka ut med det medan andra bär klumpiga på vintern.

Vit utsvängd kjol med svart skinnjacka och leggings

vit flare kjol svarta leggings stövlar
källa

Denna outfit består av mörkret i läderjackan och sötheten i blomtoppen. Lägg till några lager genom att bära en vit utsvängd kjol, leggings och svarta läderstövlar. Detta är ett mindre vanligt sätt att bära den svarta skinnjackan. Prova detta och se inte alltid så mörkt ut när vintern kommer.

Svart läder mini kjol, leggings & blazer på vintern

svart läder mini kjol leggings blazer stövlar
källa

Som en fin och funktionell vinterdräkt kan du bära en krämfärgad stickad tröja med en smal passform, en svart kavaj, en svart minikjol i läder, leggings och fotkängor. Lägg till ett litet sött element genom att bära en prickig halsduk.

Grå minikjol & lång marinblå kofta

grå minikjol lång mörkblå koftstickad mössa
källa

Denna outfitidé är en bra demonstration av att använda svart, grå och marinblå färgkombination. Färgerna uttrycker helt enkelt en kall, snötäckt, grå vinterkänsla. Bär bara en grå slim fit-tröja, grå minikjol, leggings och svarta fotkängor. Kombinera dessa bitar med två mörkblå föremål i den långa koftan och den stickade mössan.

Knälång fleecekjol och trenchcoat i ull

Fleece kjol grå ull trenchcoat
källa

För en unik och kreativ outfit, använd bara en knälång fleecekjol med en överdimensionerad grå trenchcoat i ull. Återigen kan du pryda kläderna genom att bära de svarta leggings och fotkängor.

Överdimensionerad stickad tröja med svart pennkjol

överdimensionerad stickad tröja svart kjol ankel stövlar
källa

För en minimal vinterdräkt kan du bära en grå, överdimensionerad, bekväm stickad tröja med hög hals och en svart pennkjol. Koppla ihop den med svarta läderstövlar för att komplettera detta rena och eleganta utseende.

Twirly ruffled kjol med blazer

Twirly ruffled kjol blazer svarta strumpor
källa

Ibland kanske du vill klä dig flickaktigt och ha kul att balansera de grå vinterdagarna. Du kan bära helt vitt med den vita toppen, kavaj och twirly ruffle kjol. Intressant är att du gör allt svart längst ner genom att bära svarta leggings och läderstövlar.

Vit stickad tröja & minikjol i svart läder

vit stickad tröja svart läder mini kjol på vintern
källa

Det här är en annan outfit som håller saker enkelt och ser otroligt uppfriskande ut på vintern. Använd en vit stickad tröja med en minikjol i svart läder och svarta fotkängor. Det är allt. Enkelt men bra.

Blå prickiga maxikjol & fotkängor

blå prickad maxikjol vit tröja
källa

Naturligtvis, om du vill ha en kjol på vintern är en maxikjol ett logiskt val. Bär en vit blus med en grå kofta till toppen. Koppla ihop dem med en polka maxikjol och bruna fotkängor. Det här är en härlig vinterdräkt som faktiskt kan hålla dig varm.

Överdimensionerad ullrock med mini-denim kjol

Woolen coat mini denim kjol vinter
källa

För ett snyggt utseende, använd bara en vit t-shirt och minikjol i denim med en överdimensionerad ullrock. Ankelstövlar är perfekta för skor.

Chiffongpläterad kjol och knähöga läderstövlar


källa

För ett uppfriskande och unikt vinterutseende kan du bära en kjol av chiffong med den grå tröjan med hög hals. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar i läder.

Här är en lista över mina favorit sätt att bära kjol på vintern. Var inte rädd, för logiskt, rock och vinter låter inte rätt tillsammans. Prova några av dessa och ta med lite energi i din outfit när vintern kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*