Bantningsidéer för klädkläder

En av de främsta anledningarna till att du kanske vill ha en klänning är att se snygg och tunn ut. Det finns klänningar som är fantastiska att klippa som hjälper dig att göra just det. Dessa klänningar kan i stort sett klassificeras som bantningsklänningar. Eftersom det är en brädedefinition innehåller den alla typer av klänningar som miniklänningen och maxiklänningen. För att visa dig hur du kan se smal och attraktiv ut med dessa klänningar vill jag nu visa dig riktigt bra outfitidéer för bantningsklänningar som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå midja bantningsklänning i midja med vit ärmlös skjorta


källa

Du hittar många dräkter och relativt avslappnade klänningar i följande outfitidéer. Låt mig börja med en flickaktig och avslappnad som är lätt att dra av. För att forma utseendet kan du bära en vit skjorta med en ärmlös krage och en mörkblå midiklänning. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att slutföra utseendet.

Blå och vit randig tvådelad bantningsklänning i midi

blå och vit randig tvådelad smal midiklänning
källa

För att få en iögonfallande outfit som du kan bära till både arbets- och halvformella evenemang kan du bära en kungsblå och vit randig midi-flare-klänning som mittpunkten för din outfit. Koppla ihop den med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar och en rodnande rosa koppling för att komplettera utseendet.

Mörkblå och vit randig axelbandslös passform och flare golvlång bantningsklänning

Mörkblå och vit randig axelbandslös passform och smal klänning i golvlängd
källa

För dig som har härliga kragebenar och axlar att visa upp, här är en sexig cocktailpartydräkt med låg vikt för dig. Använd en marinblå och vit randig axelbandslös maxiklänning och flare bantningsklänning. Koppla ihop den med ett par klackar i svart läder med öppen tå och ankelband för att se ännu större och smalare ut.

Svart och rosa grafisk Bodycon knälång klänning

knälång klänning med svart och rosa grafik
källa

För att forma denna lite mer mogna och kreativa outfit kan du bära en knälång, bodycon, slim, bodycon, kortärmad klänning med blommönster i svart och rosa. Kombinera klänningen med ett par svarta klackar i mocka med öppet tå. För att se elegant och cool ut kan du lägga till en svart läderkoppling till mixen.

Blush and Black Midi Spaghetti Wrap Front Slimming Dress

grå och svart midiklänning i spaghettiband
källa

För att forma denna dam- och sexiga outfit, perfekt för ett semi-formellt utomhusevenemang, kan du bära en midiklänning med en älskling i halsen i rodnadrosa och svart. Kombinera den vackra klänningen med ett par svarta ballerinor. Det här är den typ av outfit som kan få dig att se riktigt vacker ut på ett diskret och subtilt sätt.

Mörkblå och vit prickig axelremmad maxiklänning

Mörkblå och vita prickar på maxiklänningen med axelband
källa

Här är en outfit för dig att naturligt visa hud på dina axlar och krageben. Bär den med en mörkblå och vit maxiklänning med prickar och ett bälte som ger den en intensiv vintage-känsla. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för ett ännu mer damliknande utseende.

Silver paljettank midi sidoslits klänning

Silver paljettank Midi sidoslits klänning
källa

Detta är en vacker, iögonfallande outfit som är lätt att få centrum för uppmärksamhet vid en cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en ärmlös skiftklänning med silverslits. Kombinera den vackra klänningen med ett par silvermetallklackar med öppna tår för att se ännu varmare ut.

Svart ärmlös mini-bodycon-klänning med V-ringning och häl med öppen tå

svart ärmlös miniklänning med V-ringning och klackar med öppna tå
källa

Om du väljer en bodycon-klänning med rätt täthet kan det också vara en smal klänning. För att till exempel se smal och smal ut kan du bära en svart bodycon-miniklänning med en V-ringning som inte är särskilt tät. Bär klänningen med svarta öppna klackar för att komplettera utseendet.

Långärmad golvlång spetsklänning med bälte

Golvlång, långärmad spetsklänning med bälte
källa

För att uppnå det lite mer mogna och feminina utseendet kan du bära en svart långärmad maxiklänning med spets. Bältet är ett smalt silverbälte som gör outfit mer intressant och vackert. Bär ett par svarta mocka ballerina lägenheter för skorna för att slutföra outfit på ett elegant och subtilt sätt.

Grå miniklänning med djup V-ringning och fransar

grå, djup miniklänning med djup V-ringning och fransar
källa

För att skapa detta enkla och sexiga utseende kan du bära en grå halvblank bodycon miniklänning med en djup V-ringning. Den djupa V-urringningen kan ta bort människors fokus från midjan, vilket är ett utmärkt sätt att hålla dig snygg. Koppla ihop klänningen med ett par silver metalliska klackar för att komplettera utseendet.

Svart och vit randig bodycon midi wrap bantning klänning

svartvitt randig figurkramande midiklänning med omlott framtill
källa

En klänning med randiga detaljer kan ibland få dig att se tunn ut också. Till exempel, här är en svartvit randig långärmad midiklänning med en omslagsfront som gör att du ser lång och smal ut. En svart läderhandväska och svarta mocka-balettklackar är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Svart maxiklänning med halterneck och häl med öppen tå

svart maxiklänning med halterneck och öppna tår
källa

Du kanske redan vet att färgen svart kan få dig att se smalare ut. I det här fallet bärs en svart maxiklänning med en mantelringning som kärnan i cocktailpartyträkten. Koppla ihop den med svarta öppna tåklackar med ankelband för att komplettera denna outfit som ser väldigt minimalistisk och vacker ut.

Vit knapp-upp skjorta med svart bodycon midiklänning

vit skjorta med knappar och svart, figur-kramande midiklänning
källa

För att uppnå det snygga affärsavslappnade utseendet kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar och en svart tröja klänning. Koppla ihop dem med klackar i svart läder för att se snygga och snygga ut.

Vit Mock Neck bantning samlade midja maxiklänning

Vit Mock Neck bantning Rynkad midja maxiklänning
källa

För att skapa detta uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en vit maxiklänning med smal hals. Koppla ihop det med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att packa klädseln.

Hoppas att du gillar de idéer om viktminskning som jag just presenterade för dig. Testa dem och se hur de kan få dig att se feminin och smal ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*