Bänk heminredning idéer

Bänk heminredning idéer

Bänkar får inte användas mycket i heminredning idag och några av er kanske säger att de är gammaldags. Men bänkar gör en stor comeback, och det är ett bra och bekvämt sätt att lägga sittplatser till ditt hem. Allt du behöver är eleganta och coola bänkar som ger stil till olika rum. Låt oss se var du kan placera en bänk och hur mångsidig och funktionell den kan vara.

I slutet av en säng

Att sätta en bänk i slutet av sängen är en cool och chic idé för alla sovrum om det finns tillräckligt med utrymme. Välj en bänk för att matcha stilen och färgerna på ditt sovrum och köp eller gör den själv. Om det är ett lyxigt utrymme, leta efter sammet och fuskpälsbänkar om du har ett boho-sovrum, en färgad träbänk eller en dekorera flätverk. Trä- och läderbänkar lägger till textur i rummet och gör det kallare. Du kan hitta bänkar med förvaringsutrymme inuti eller bänkar med hyllor under sätet som du kan använda för förvaring. Om det inte finns något liknande, lägg några lagringskorgar under bänken så har du en funktionell del.

I matsal och frukostrum

En matsal eller frukostkrok kommer att se mer intressant ut med en cool bänk – inte bara stolar som vi är vana vid att se. Här är den coolaste idén en hörnbänk med förvaringsutrymme inuti – den rymmer flera personer och du kan dölja olika saker där. Bänken kan också monteras på väggen och du kan förvara saker under. Färgglada bänkar är också välkomna! En färgstark bänk i ett monokromt eller neutralt rum ger rummet en livlig känsla.

I badrummen

Om ditt badrum inte är litet finns det plats för en bänk. Bänkar i badrum kan användas för förvaring och sittande. Den design du väljer beror på ditt badrums interiör. En träbänk är en smart idé att ge ditt rum en naturlig spa-känsla. En korgbänk är också en kreativ idé. Det är en cool idé att göra ditt utrymme mer intressant. Lägg några handdukar ovanpå eller visa koraller, skal och andra dekorativa föremål som gör ditt badrum svalare. Njut av!

Söder om Mason-Dixon |  Bondgård vardagsrum, Aqua levande.
Ingångsidéer med stor rund spegel och bänk för sittplatser.
DIY $ 25 Farmhouse Bench & YouTube Video |  Hem, tips om heminredning.
Pin av Skyler Rae på For the Home |  Bänkinredning, lantgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*