Bänk för ammande mammor

Oavsett om du tror att amning ska göras privat eller på en plats som en mamma har valt, är en sak säker: den allmänna komfortnivån under denna process måste förbättras. Alla problem med amning kan sammanfattas i ett ord: obehag. Obehag i fysisk mening är uppenbart, men det mentala obehaget som orsakas av vandrande ögon och eventuellt bedömande utseende kan vara lika utbrett. Men idag finns det en lösning på detta problem – Heer Bank!

Heer är en bank som syftar till att behaga alla när det gäller den fortfarande kontroversiella handlingen med offentlig amning, som ligger någonstans mellan avlägsna och utomhus. Vridstolen i slutet av bänken erbjuder ett diskret utrymme på begäran, men också ett mer socialt alternativ om mamman har företag eller om hon känner sig helt lugn utan barriär. Vridstolen vaggar också försiktigt och hjälper till att lugna och slappna av barnet.

Heers koncept skapades av Prags designstudio 52hours, som sedan arbetade med Belgrad-baserade industridesigner Nikola Knezevic för att leva upp den fysiska produkten.

Parkbänken gör livet enklare för nya mu
Kreativ bänk för ammande mammor - DigsDi
Bänken som hjälper mödrar att amma sina barn i publ
Bästa tips för amning offentligt - MadeForMu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*