Bakgrunder Kitchen Backsplashes

Wallpaper har gjort en stor comeback inom heminredning och blir allt populärare. Du kan se dem överallt från badrummet till barnkammaren. Det handlar inte bara om uttalande väggar, det handlar om att täcka alla väggar med tapeter eller till och med markera möbler med djärv tapet. Idag vill jag dela med mig av några fler idéer om hur du använder tapeter kreativt i ditt hem och det här är bakgrundsplattor för kök. Ja, backsplashes! Du kan säga att det är obekvämt och en dålig idé, men jag är redo att bevisa att det inte är det.

fördelar

Att skapa en kaklad bakplatta kan vara väldigt dyr och ganska svår, inte alla kan, medan en bakgrundsplatta i bakgrundsbild inte kostar mycket och kan göras av dig mycket snabbt även om du inte vet hur, det finns gott om hemförbättring där ute . Tillfällig tapet är också en perfekt idé för ett hyrt hus eftersom du, till skillnad från kakel, enkelt kan ta bort den.

Vissa backsplashes är vattentåliga så att de kan användas i stället för plattor utan problem. Om inte, överväga att installera en akryl- eller glaspanel för att täcka bakplattan och skydda den mot fett och vattenstänk.

Vykort, ritningar och andra prover av din egen design eller din egen samling kan också hängas bakom en glasruta för en backsplash. Det är en trevlig idé att anpassa din backsplash och ge ditt kök ett snyggare utseende som inte kan göras med andra material.

Bakgrund är en bra idé att bli uppmärksam på. Det finns många idéer, från retroinspirerade till ultramoderna. Kakel bakplattor ses ofta, men tapeter är ett unikt sätt att lägga till design i ditt utrymme.

nackdel

Tapet är inte ett praktiskt val för ett funktionellt utrymme som ett kök om du inte väljer vattentät tapet eller väljer en extra skärm över den. Annars måste du byta tapet mycket ofta för att undvika ett rörigt utseende. Av denna anledning är en bakgrundsbild för tapeter inte en bra idé om du har barn – de målar på den, bryter glas och mer.

15 bakgrundsplattor för tapet som kommer att förvandla ditt kök
Hur man använder bakgrundsbild som kök Backsplash - PureW
25 Bakgrundsbacksplash för tapeter med fördelar och nackdelar - DigsDi
25 Bakgrundsbacksplash för tapeter med fördelar och nackdelar - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*