Badskor

Badskor

Tillverkade av badskor i plast, vanligtvis kända som flip-flops eller tofflor, de skyddar fötterna i poolen eller bastuområdet från idrottsfoten och ser till att de inte glider på det våta golvet.

Klassificering av kategorin badskor

Användningsområden

Badskor är speciella plastskor designade för att användas i fuktiga utrymmen. Dessa skor används främst i allmänna utrymmen som

Endast där du inte vill gå eller stå med bara fötter och där det är för fuktigt att bära andra skor.

Skydd mot patogener

Särskilt den hygieniska aspekten spelar en roll, eftersom bakterier känner sig hemma var de är fuktiga och varma, där många människor möts. För många människor är tanken på att gå barfota på en yta där många främlingar går med bara fötter obehagligt. Att gå oskyddad i fuktiga och varma rum kan faktiskt snabbt leda till allvarlig sjukdom.

Man kan bli särskilt infekterad med foten av den fruktade idrottaren, vilket kräver en lång behandling för att läka. Det är desto viktigare att se till att badskor är så smidiga som möjligt. Eftersom bakterier och svampsporer också kan trivas på badskorens yta.

Korrekt rengöring är viktigt

Därför bör skorna rengöras noggrant efter varje användning. För att göra detta sköljs de helt enkelt mycket hett; Du kan också spruta dem med en kommersiellt tillgänglig desinfektionsmedel. Det är viktigt för desinfektion att desinfektionsmedlet fungerar tillräckligt länge. Först då är det garanterat att alla bakterier och svampsporer elimineras grundligt.

mtng by MUSTANG skor badskor andningsbara damskor.
Tillverkare som säljer sandaler Duschskor Badskor Beach.
Amazon.com: beco Tofflor för män Badskor: Sport & Outdoo
viktorianska "badskor" |  Сапоги, Ботильоны, Обув

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*