Badrumsuppdateringsidéer

Att fräscha upp ett rum kan vara svårt, särskilt om det är ett badrum som vanligtvis är litet och svårt att renovera på grund av kakel, tunga badkar och liknande. Men oroa dig inte, jag har några lysande idéer som du kan hitta inspiration till.

Plattor

Kakel är kanske den viktigaste delen av alla badrum: de täcker större delen av rummet och skapar en atmosfär eller bakgrund för resten. Att välja unika eller åtminstone iögonfallande plattor kommer att förvandla ditt badrum till ett mycket personligt utrymme som till fullo uttrycker din smak. Dessa kan vara humöriga djärva fiskskalplattor, unika geometriska plattor med övergång till golvet, plattor med fantastiska tryck eller klädda i olika mönster – det är helt upp till dig och ditt utrymme, men glöm inte att mörkare plattor får ditt badrum att se ut mindre. Så om du inte vill ha det, är allt du kan göra att välja ett djärvt kakelgolv eller mosaikplattor i duschen och neutrala kakel på väggarna. Detta är ännu enklare att göra.

Badkar / handfat

Ett badkar och handfat med en kreativ design kan vara en bra lösning för att fräscha upp och ge alla badrum en kontaktpunkt. Dessutom behöver du inte ändra designen på ditt badrum mycket, och det är väldigt bekvämt och billigt. Ett uttalande fåfänga kommer också att vara en cool idé. Hitta enkelt vad som passar din stil och färger.

Ett badkar kan vara av trä, vilket är en het trend just nu. Det ger rummet en sval, naturlig känsla och gör det till ett spa. Den kan huggas ut i sten eller marmor för att få ett lyxigt utseende, men om det är för dyrt kan du bara välja ett utsökt klo fotbadkar eller klä upp dig själv i svala kakel eller trä – det kommer att göra ett uttalande! Hitta handfat som du gillar och gunga dem.

grön

Krukväxter av olika typer och storlekar kommer att ge liv åt alla badrum, även de mest minimalistiska och lakoniska. Detta är en mycket billig lösning. Få en stor handflata i en iögonfallande planter för att lägga till en elegant touch eller en klättringshandflata på en hylla. En levande grön vägg är en super het trend i inredningen idag så att du enkelt kan rocka en och det kommer att ge lyx till ditt badrum.

Master Badrum Vanity Refresh - Teeny Ide
Retro badrumsuppdatering: Varför äldre badrumssviter fortfarande är söta.
10 sätt att uppdatera ditt badrum på en budget  Smart Ide
Enkel uppdatering av sommarbadrummet |  Heminredning stilar, modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*