Badrumsdesignidéer med växter och blommor

Badrumsdesignidéer med växter och blommor

Gröna växter och blommor gör varje rum livligt, friskt och inbjudande. Växter i badrum är sällsynta. På grund av brist på utrymme, naturligt ljus och överdriven fuktighet är detta vanligtvis inte en plats att odla någonting på. Men om allt är välorganiserat och de utvalda växterna inte är för nyckfulla kan badrummet locka med sitt grönska.

Blommor som orkidéer ser fantastiska ut nära diskbänken, lägger till en sofistikerad och elegant touch i alla rum och används vanligtvis i lyxiga och glamorösa badrum. En fantastisk idé är luftväxter – de är coola för alla badrumsutrymmen och kräver inte mycket uppmärksamhet – bara fräscha upp dem med vatten ibland och ingen jord är nödvändig, så bra! Gröna växter livar upp varje rum, särskilt ett vitt eller svartvitt, men du kan också lägga till gröna accenter i interiören för att få fram det gröna du har.

Tänk att gunga växter i coola planteringar för att matcha din badrumsdekor – uttalande delar är alltid på plats. Vissa badrum kan förvandlas till nästan orangerier! Häng planteringar fyllda med grönska och placera dem runt badkaret eller under duschen så att det känns som om du har en utomhusupplevelse. Rätt zen-design, stenar och växter gör att ditt badrum ser ut som ett spa. Du kan hitta fler idéer nedan!

48 badrumsinteriöridéer med blommor och växter - perfekt för Summe
49 badrumsdesignidéer med växter och blommor - perfekt för våren.
49 badrumsdesignidéer med växter och blommor - perfekt för våren.
Badrumsdesignidéer med växter och blommor  Fresh Home Bl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*