Badrumsdesign i svart mässing

Badrumsdesign i svart mässing

Atmosfärisk och mörk inredning dyker upp, det är en av de hetaste trenderna inom dekor just nu. Så det är inte konstigt att vi har ett coolt, lynnigt badrum idag.

Vi känner oss ofta svarta och stängda i badrummen, men i denna lägenhet i Prag kombinerar arkitekten Lenka Míková svart med mässing, vitt och trä för att skapa en modern, lyxig känsla.

Svarta sexkantiga plattor täcker väggarna och bryts bara upp av mässingsblandare och kran över badkaret och i den glasslutna duschen. Mässingen fortsätter ner till den inbyggda spegelramen och bakgrundsbelysta hyllan, vilket i huvudsak markerar dem i en svart vägg. Svart och mässing eller guld är en tidlös färgkombination så att du inte kan gå fel.

Ett vitt handfat, badkar och toalett ökar badrumets ljusstyrka, medan en fåfänga i trä, skjutdörr och skåp ger badrummet en mjukare och mer naturlig känsla.

Badrummet är mycket funktionellt och designern har lyckats få ut det mesta av det här lilla badrummet, vilken trevlig idé för ett elegant och modernt utrymme!

Svartvitt & mässingsmästarbadrum - Summit, NJ #black #white.
Guld- och svartbadrum med guldnitmedicinskåp.
Svart badrumsfack med marmor och mässing |  Jaclyn Peters Design.
Badrumsidéer: Hur man kombinerar svart, mässing, vitt och trä perfekt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*