Badkollektion Wood Corian

Badkollektion Wood Corian

Graffs dressyrbadkollektion är här för att omforma traditionella badrumsmöbler. De lyckades skapa en enastående modern kollektion som kombinerar två väldigt olika material och följer trenden med att använda trä i badrumsdekorationen.

Delarna kombinerar Canaletto Walnut med DuPont Corian för ett elegant och modernt runt badkar och en anmärkningsvärd speglad fåfänga som är inspirerad av möbeldesign.

Den fristående fåfänga är täckt med en Corian-yta och kan innehålla ett handfat och åtföljas av en bricka, hylla, handdukskrok, uppsättning mjukstängande lådor och en rektangulär, roterande spegel. Tillverkad av bitar av massivt trä som är handgjorda helt i Italien från Canaletto valnöt, wenge eller ek, detta är en helt anpassningsbar fåfänga.

Konsolens ultratunna design passar in i alla badrum utan att ta upp mycket utrymme. Om du är mycket bekymrad över aspekter behöver du inte nödvändigtvis eftersom VVS är gömd i den och du kommer inte att se några rör eller avlopp.

Badkaret är också tillverkat av ett värmeformat ark av Corian i kombination med massivt trä för att ge det ett elegant, starkt och vackert utseende. Dess vinklade snitt längs hela sektionen skapar en inbjudan att gå in och ett upphöjt område att sträcka sig och koppla av i.

Dressyrbadkollektion av trä och Corian - DigsDi
Dressyrbadkollektion av trä och Corian - DigsDi
Dressyrbadkollektion av trä och Corian - DigsDi
Riluxa utökar Corian-samlingen för att driva gränserna för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*